Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Artulia @ 2011 05 18, 21:51)
Sveikos 4u.gif Noriu paklausti - ar leukocitų padidėjimas mažina pastojimo šansus? Ar gali labiau didinti persileidimo tikimybę?  verysad.gif

Jei uzdegimas sumazina spermatozoidu judruma, tada mazina pastojimo tikimybe. Persileidimai su vyro prostatos uzdegimu nesusije. O uzdegima butina gydyti.
Atsakyti
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galit patarti. Padarėm vyrui spermos tyrimą ir jam nustatė oligoastenospermiją. Ar geriau kreiptis pas andrologą ar iš karto į vaisingumo kliniką?
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2011 05 22, 18:59)
Sveikos merginos, gal galit patarti. Padarėm vyrui spermos tyrimą ir jam nustatė oligoastenospermiją. Ar geriau kreiptis pas andrologą ar iš karto į vaisingumo kliniką?

Pirmiausia geriausia pas andrologą, nes ne visos vaisingumo klinikos turi andrologus, tai ir vyro gydyti nesiūlys, o siūlys iš karto pagalbines priemones. Jei labai laikas nespaudžia tai pirmiau geriau pabandyti pagydyti spermą, na net jei ir spaudžia lygiagrečiai galima užsiimti tuo, nes vyro sveikata yra svarbu.
Atsakyti
ačiū už patarimą, taip reiks ir padaryti
Atsakyti
Merginos, vis dar turiu likusi PROFERTIL 88 kapsules smile.gif Mum jau neprireike, esu nestuke.gif Parduociau uz 200 Lt ax.gif Vaistineje 60 kapsuliu kainuoja tiek pat ax.gif
Jei kam prireiks - rasykit i AZ mirksiukas.gif
Esu Kaune, bet galiu atsiusti ir i kitus miestus smile.gif
Atsakyti
Net nebuciau pagalvojus, kad gali but per ilgas susilaikymas, kad galetu daryt tyrima doh.gif Mum buvo jau 8 dienos, tai sake per ilgai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2011 05 24, 15:47)
Net nebuciau pagalvojus, kad gali but per ilgas susilaikymas, kad galetu daryt tyrima  doh.gif Mum buvo jau 8 dienos, tai sake per ilgai  unsure.gif

Nes daugeja negyvu spermiuku ir tada issiskaiciuoja mazesnis procentas gyvu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va mes jau po tyrimuko.Diagnoze- astenoteratospermija verysad.gif Dar kazkoks uzdegimukas sake.Dabar turbut pas androloga reikia? Kazin pas Zilaitiene? Dar man del chlamidiju sake tirtis.O cia gal poliklinikoj daro sita tyrima?Ir kazin kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2011 05 28, 20:08)
Na va mes jau po tyrimuko.Diagnoze- astenoteratospermija  verysad.gif Dar kazkoks uzdegimukas sake.Dabar  turbut pas androloga reikia? Kazin pas Zilaitiene? Dar man del chlamidiju sake tirtis.O cia gal poliklinikoj daro sita tyrima?Ir kazin kiek kainuoja?

O pas vyra rado chlamidiju?
man sake nesitirti, jei pas vyra nera...
Daro is kraujo (anksciau buvo veneriniu ligu centras K.Petrausko g., dabar gal II ligoninej).
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 05 28, 18:43)
O pas vyra rado chlamidiju?
man sake nesitirti, jei pas vyra nera...
Daro is kraujo (anksciau buvo veneriniu ligu centras K.Petrausko g., dabar gal II ligoninej).

Dar nerado.Kaip paaskino, kad reikia arba man arba jam issitirt.Sake man paprasciau butu.
Ai dar sake, kad spermiuku aglitinacija unsure.gif Kad sulimpa jie.O tai kazin kaip suskystint juos g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

pries pusmeti daremes spermograma, kurios isvada - normospermija..skaiciukai buvo kiek daugiau nei norma..po to seke manes istyrimas (laporoskopija, hormonai ir t.t.) rezultate - sveika...taciau per pusmeti mums nepavyko sugaut gandro..pakeitem gydytoja, kuri patare vel pakartoti tyrima vyrui..ir isvada: oligoastenospermija sad.gif (1 ml tik 14 mln, A tik 7%)...gydytoja pasiule pagerti porfertili ir po 3 men kartot tyrima, arba darytis is kart IUI..pasirinkom pirmaji varianta..kazin ar teisingai padarem? verysad.gif
Atsakyti