Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 11 24, 12:14)
Sveikos.
MB skyre Tamoxifeno. Pasiskaitinejau apie vaista, likau nieko nesupratus. Skirtas kruties vezio gydymui. Gal kuri susidurete?

Mes irgi geriame si vaista. Tai pas mus nuo 7 mln. spermiuku pasidare 16 mln. smile.gif Ziuresime kaip toliau bus.
Atsakyti
na tikiuosi ir pas mus prisidaugins thumbup.gif .
Bum, o kas kiek laiko pertaukas daryt, jeigu vistik nepastotume per 3 men?
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 11 24, 21:21)
na tikiuosi ir pas mus prisidaugins  thumbup.gif .
Bum, o kas kiek laiko pertaukas daryt, jeigu vistik nepastotume per 3 men?

Jau gerai nepamenu, man atrodo kas 3 mėnesius po mėnesį, jei ne gal pataisys mane kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 11 25, 12:54)
Jau gerai nepamenu, man atrodo kas 3 mėnesius po mėnesį, jei ne gal pataisys mane kas g.gif

3 men is eiles, pertrauka. ne daugiau kaip 6 men per metus galima.
Atsakyti
Na pas mane vienkartinis poreikis skant. Pasieksim tiksla ir gales daugiau nebegerti biggrin.gif Planuose tik vienas kleckas.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2011 11 20, 16:57)
maniskis kita savaite eis pas Kamarauska. ziuresim, kaip ten bus...
butu gerai, kad parasytu apie ji atsiliepimu, kieno vyrai buve.

ir kaip jums Kamarasukas buvo? bebrų kapsulių išrašė? smile.gif gal paaiškino ką nors, kokį gydymą paskyrė?

Beje dėl macos tai ir aš skaičiau, kad vyrams gerai, mano vyriokas geria, rezultatai gerėja, aišku neiašku nuo ko gerėja, bet gerėja, keliausim po poros savaičių vėl tyrimuką pasidaryti, nes bus jau 3 mėnesiui hcg leidesis.

o kiek tas augimo hormonas kainuoja jei nepaslaptis? jei net tris karves gali nusipirkti? o taip paprastai gali jo nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 11 25, 14:09)
Na pas mane vienkartinis poreikis skant. Pasieksim tiksla ir gales daugiau nebegerti  biggrin.gif Planuose tik vienas kleckas.
che... nesakyk op...

QUOTE(Pumpule @ 2011 11 25, 15:52)
Beje dėl macos tai ir aš skaičiau, kad vyrams gerai, mano vyriokas geria, rezultatai gerėja, aišku neiašku nuo ko gerėja, bet gerėja, keliausim po poros savaičių vėl tyrimuką pasidaryti, nes bus jau 3 mėnesiui hcg leidesis.

o kiek tas augimo hormonas kainuoja jei nepaslaptis? jei net tris karves gali nusipirkti? o taip paprastai gali jo nusipirkti?

o, kaip tik norejau, kad kas nors pakomentuotu del hcg leidimo. o su gonaliu leidzia?
kainuoja daug, man atrodo ar ne 2000-3000 lt kursui, o kursas 3 menesiai. paprastai nenusipirksi, pas mus uzdrausta. kazkodel.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif va vis paskaitinėju skyrelį..va ir atėjo diena, kai man prireikė jūsų pagalbos..
pasidarėme mes tyrimuką, bet noriu jūsų pagalbos. Manau, kad jūs geriau nusimanote tuose skaičiukuose. Išvardinsiu tik tuos kurie kelia truputį nerimo. Pakomentuokit prašau blush2.gif

Suskystėjimo – neskystėja(iki 25 min)
Tąsumas, mm - <2 cm (10cm)
pH - 8,0 (7,2-8,0)
Spermijų kiekis:Viename mililitre 46x 10*6 (>20 x10*6)
Visame ejakuliate 138x 10*6 (>40 x 10*6)

Judrumas: Progresyviai judrūs 19x 10*6 , 41%
Judrūs vietoje 6x 10*6 , 13%
Nejudrūs 21x 10*6 , 46%,
(Progresyviai judrių >50 % turi buti)

Bendras judrių spermatozoidų sk. 56 x 10*6 (> 5 x 106)
Patologijų, Galvutės 41%
Kaklelio 30%
Uodegėlės 30%
Normalių formų, % 14% (> 14%)

Ką manote?
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 11 25, 13:09)
Na pas mane vienkartinis poreikis skant. Pasieksim tiksla ir gales daugiau nebegerti  biggrin.gif Planuose tik vienas kleckas.

Na, linkiu kad po 3 mėn iš sykio ir pavyktų mirksiukas.gif Mums tai dar 3 metus užtruko ax.gif

QUOTE(Amarok @ 2011 11 25, 18:49)
Pakomentuokit prašau  blush2.gif
Suskystėjimo – neskystėja(iki 25 min)
Judrumas: Progresyviai judrūs  19x 10*6  , 41%
  Judrūs vietoje 6x 10*6  , 13%
  Nejudrūs  21x 10*6  , 46%,
  (Progresyviai judrių  >50 % turi buti)

Sulipimas kažkoks yra, dėl to ir juda prasčiau, reiktų daugiau tyrimų, apsilankyti pas andrologą arba urologą kad nebūtų kokia bacila ar pan ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 11 25, 22:42)
Sulipimas kažkoks yra, dėl to ir juda prasčiau, reiktų daugiau tyrimų, apsilankyti pas andrologą arba urologą kad nebūtų kokia bacila ar pan ax.gif

O ką manote dėl to neskystėjimo?..dėl ko taip būna?
Ir dėl visų tų patologijų(galvutės, kaklelio uodegėlės)?..turbūt tai nieko gero? verysad.gif
Mes tyrimą VK darėmės, ten mačiau tik urologas berods yra..tai gal pas ji ir reikės nueiti. Aš esu pati dariusi tyrimus dėl visų ureaplasma ir pan..tai nieko nerado. nebent pas jį kokia kitokia bacila sėdėtų.. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Gal kazkas noretu l-arginino ir l-carnitino savo MB. Pirkom sportiniu papildu parduotuvej - ten kiekiai tu medziagu kaip sportuojantiems, didesni nei Profertil. Jei kazkas komplektuojates atskirais papildais, gal praverstu;) Likusios nepilnos pakuotes, atiduociau pigiau i az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Iris*: 26 lapkričio 2011 - 11:45
QUOTE(*Iris* @ 2011 11 26, 12:42)
Sveikos mergaites,

Gal kazkas noretu l-arginino ir l-carnitino savo MB. Pirkom sportiniu papildu parduotuvej - ten kiekiai tu medziagu kaip sportuojantiems, didesni nei Profertil. Jei kazkas komplektuojates atskirais papildais, gal praverstu;) Likusios nepilnos pakuotes, atiduociau pigiau i az.

o jums nebereikia? mes geriam ir ta ir ana. kas po kiek ir kiek liko? kokios firmos? ta prasme - kas gamintojas?
Atsakyti