QUOTE(Pumpule @ 2011 11 17, 21:07)
Na as siaip nesiulyciau apsiriboti tik Pleskaciausko tyrimu, del visa ko pasidarykite ir kitoje klinikoje. Siaip nuo tarptautiniu, naujesniu standartu jus nedaug atsiliekate, dabar norma yra 1 militre, 20 milijonu, o visame kiekyje - 40. judrumas jusu irgi ne tiek daug sumazejes, o patologijos normoje, norma yra 14%. O jus pirma karta daret? reikia visada pakartotini pasidarytii ir jau tada ziureti ar reikia vaistu.
Siaip mes daremes visur, ir bogdanskienes klinikoje ir VK, ir pas pleskaciauska ir latvijoje. na nelieciant bogdanskienes klinikos, tai plaskaciausko maziausiai tikejau, per daug geri rezultatai buvo, bet jis israse vaistu, Pregnyl (jau isimami is apyvartos), kurie tikiu gal padejo, bet atsitiktinai, arba ne vaistai padejo, o kazkas kita. bet man itartina jo klinika, labai, jau vien ta kede baisi, brrr, o dar inseminacijas siule po 300 lt kazkaip man atrode kaip is siaubo filmo... o kokius jums vaistus israse? tikrinotes hormonus, paseli? nes pas jus nera kazkas labai blogai, manau vitaminai ir sveika gyvensena (nerukymas, alkoholio mazinimas, pirciu, karstu voniu atsisakymas, sportavimas) tikrai turetu padeti, jei kitokiu problemu nerado. bet del visa ko pasidarykite brangesni tyrima, kokioje grybo gatveje, kam neaktualu jusu blogi rezultatai...
Siaip mes daremes visur, ir bogdanskienes klinikoje ir VK, ir pas pleskaciauska ir latvijoje. na nelieciant bogdanskienes klinikos, tai plaskaciausko maziausiai tikejau, per daug geri rezultatai buvo, bet jis israse vaistu, Pregnyl (jau isimami is apyvartos), kurie tikiu gal padejo, bet atsitiktinai, arba ne vaistai padejo, o kazkas kita. bet man itartina jo klinika, labai, jau vien ta kede baisi, brrr, o dar inseminacijas siule po 300 lt kazkaip man atrode kaip is siaubo filmo... o kokius jums vaistus israse? tikrinotes hormonus, paseli? nes pas jus nera kazkas labai blogai, manau vitaminai ir sveika gyvensena (nerukymas, alkoholio mazinimas, pirciu, karstu voniu atsisakymas, sportavimas) tikrai turetu padeti, jei kitokiu problemu nerado. bet del visa ko pasidarykite brangesni tyrima, kokioje grybo gatveje, kam neaktualu jusu blogi rezultatai...
Parode tuos spermijus per mikroskopa, tragiskai mazai ju pasirode, vienas kitas o turetu buti knibzdelynas.. Dar nieko mums neisrase, skyre hormonu tyrimus. Pasidarysim juos, pagersim vitaminu, speju paskirs kokiu nors ir planuosim toliau. Man irgi nepasirode tie rezultatai labai blogi. Del pirties paklausiau, nes MB megejas, tai pasake atseit nieko baisaus, nekenkia trumpalaikis karstis, blogiau ilgalaikis gulejimas karstoje vonioje, ankstos kelnaites ir sedimas darbas.