zinau kad cia ne ta tema, bet buk gera pasidalink tel nr ir kiek konsultacija kainuoja? gal zinai ir kas kiek laiko reikia eiti? ir kiek laiko vienas sensas trunka?
Taip, aš vilnietė, aš vaikštau nuo kovo mėn, bet man nelabai kažką sutvarkė, na sunku iš tiesų pasakyti, ką ten padarė, o ko ne (galvoju, po laparaskopijos rado mažus endometriozės židinelius, o gal pries akupunktura, jie buvo didesni), na čia jau niekad nesužinosi, kas padėjo
Vyras pradėjo lankyti nuo liepos mėnesio, lankomės vieną kartą į savaitę, bet kartais tenka praleisti, tai buvo, gal ištisai kokius 7-8 kartus, bijau sumeluoti. Kai po 1,5 mėnesio pasidarėm spermograma, vien tik akupunkturos lankymo, tai koncentracija buvo maza, bet jjudrumas, labai pagerėjes.. tai sunku pasakyti.. o kai vaistukus pradėjom leistis, tai po pusantro mėnesio, iš vis viskas visai neblogai, ir turim daug daugiau šansų pastoti, kaip sakau, bent jau tikėtis tikrai galim, nes anksčiau tai labai maža mažytė viltelė buvo.
Pas mus į Vilnių tokia užsienietė atvažiuoja, vieną kart per savaitę, kiek žinau ji tikrai Klaipėdoje dirba, bet gal ir Kaune, jei neklystu, bet tiksliai tikrai nežinau.