Įkraunama...
Įkraunama...

...Kai laikas sustoja...

QUOTE(astaste @ 2011 05 23, 14:33)
šiurpuliukai visu kūnu nuėjo, kai pradėjau skaityt apie tas reples. siaubas, koks sunkus kartais būna tas susitikimas su savo vaikeliu... turbūt tik stipriausiems tenka patirti tokius išbandymus...
sėkmės jums, tegul mažoji svajonė auga sveika ir laiminga  4u.gif

Aciu uz grazius zodzius 4u.gif
QUOTE(*Lialia* @ 2011 05 25, 17:47)

Dekui, kad skaitet 4u.gif
Atsakyti
koks aprasymas wub.gif labai grazu ir graudu 4u.gif airijoje kas antrai darytas vakuumas ar reples.as airijoje irgi gimdziau droghedos ligonineje ,tai esu patenkinta prieziura,bet va gydytoju pajuodeliu ne,man vakuuma dare,nors buvau pries,bet kur tau ko labiausei bijojau tas ir ivyko.nors gimdimas 3h tetruko..l
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingatata: 29 gegužės 2011 - 19:22
Istorija sukrecianti, bet svarbiausia laiminga pabaiga wub.gif Stiprybes, sveikatos ir begalines meiles visai jusu graziai seimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingatata @ 2011 05 29, 20:21)
koks aprasymas wub.gif labai grazu ir graudu 4u.gif airijoje kas antrai darytas vakuumas  ar reples.as airijoje irgi gimdziau droghedos ligonineje ,tai esu patenkinta prieziura,bet va gydytoju pajuodeliu ne,man vakuuma dare,nors buvau pries,bet kur tau ko labiausei bijojau tas ir ivyko.nors gimdimas 3h tetruko..l

Sutinku drinks_cheers.gif Mano is siais metais gimdziusiu 6 pazistamu 5 gimde su vakumais, replem arba su tuo ir tuo .... Baisu, kad sitaip zalojami kudikiai .... Gyd. ziuri, kaip kuo greiciau istraukt vaika, tas baisiausia ..
Gimdykloj saremiaudama ir stumdama is viso praleidau 7 val. Matyt, per ilgai uzemiau vieta doh.gif unsure.gif O jums tai isvis .. Gal vaiko sirdeles tonai retejo, todel vakuumu trauke? Maniskes buvo geri visa laika .. Taciau jie nusprende, kad pati neisstumsiu ..
QUOTE(aimute @ 2011 05 31, 22:41)
Istorija sukrecianti, bet svarbiausia laiminga pabaiga  wub.gif Stiprybes, sveikatos ir begalines meiles visai jusu graziai seimai  4u.gif  wub.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
stumiau ir neistumiau turbut atsibodo su manim terliotis nakty verysad.gif nors sake kad vaikui sirdeles tonusai retejo,butu noreja butu padeja ateiti mazyliui naturaliai.. dabar jauciu ir pasekmes,mano mazius hyperaktyvus ,o skaiciau kad nuo vakuumo kas antram vaikui taip pat..kai istrauke net neverke ,nes maziukas pats nesuregavo ..tai va..gulejau su tokia mamyte airia tai jos vaikiukas mire toj droghedos ligonineje nes uzduso gimdimo takuose ,turejo cezari daryti,bet jai liepe naturaliai gimdyti, po metu susilauke kito vaikiuko tai jau planinis cezaris buvo.sakau gerai kad suzinojau po laiko nors,nes kito pasirinkimo nebuvo kur gimdyti,ir tai vaziavom 30km i viena puse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingatata: 01 birželio 2011 - 21:22
QUOTE(Domke @ 2011 04 18, 00:44)
100 procentu zinau, kad LT tokiu atveju man butu dare CP  drinks_cheers.gif  Del to grauziu save iki siol, kad nepaklausiau savo vidines nuojautos ir nevaziavau gimdyt i LT, o pasitikejau airiu medikais ..

nebesigrauzkit, nieko nebepakeisit... linkiu augt sveikom, ir laimingom, ir, kad gyvenime, jei dar teks gimdyt, tai lengvo gimdymo, ir be tokiu baisybiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Domke @ 2011 05 15, 19:16)
As ir taip prie alpimo ribos buvau po 2 paru saremiu  blush2.gif Bet va MB tikrai vos nenualpo, kai pamate tas reples (niekada negalvojau, kad jos tokios dideles, apie 1 metro dydzio  blink.gif )

o dieve mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(ingatata @ 2011 06 01, 22:13)
stumiau ir neistumiau turbut atsibodo su manim terliotis nakty verysad.gif nors sake kad vaikui sirdeles tonusai retejo,butu noreja butu padeja ateiti mazyliui naturaliai.. dabar jauciu ir pasekmes,mano mazius hyperaktyvus ,o skaiciau kad nuo vakuumo kas antram vaikui taip pat..kai istrauke net neverke ,nes maziukas pats nesuregavo ..tai va..gulejau su tokia mamyte airia tai jos vaikiukas mire toj droghedos ligonineje nes uzduso gimdimo takuose ,turejo cezari daryti,bet jai liepe naturaliai gimdyti, po metu susilauke kito vaikiuko tai jau planinis cezaris buvo.sakau gerai kad suzinojau po laiko nors,nes kito pasirinkimo nebuvo kur gimdyti,ir tai vaziavom 30km i viena puse.

Jooo, mano panele irgi superjautruole, taip pat neverke, kai gime .. As irgi galvoju, kad jie taip pagreitina gimdyma, nes ner kada terliotis ... unsure.gif

QUOTE(G.A.M.A. @ 2011 06 02, 22:38)
nebesigrauzkit, nieko nebepakeisit... linkiu augt sveikom, ir laimingom, ir, kad gyvenime, jei dar teks gimdyt, tai lengvo gimdymo, ir be tokiu baisybiu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
o dieve mega_shok.gif

Aciu labai 4u.gif
Tik viena zinau 100 procentu - jei dar teks gimdyt, tik ne Airijoj schmoll.gif Butinai grisiu i Lietuva, nes pirmaji ten gimdziau ir esu laaabai patenkinta ..
Atsakyti
jetau kaip graziai aprasei,akys suslapo net wub.gif tokia svajone isipilde thumbup.gif aukit ir dziaukites gyvenimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2011 06 16, 22:27)
jetau kaip graziai aprasei,akys suslapo net wub.gif tokia svajone isipilde thumbup.gif aukit ir dziaukites gyvenimu mirksiukas.gif

Aciu Guziuk 4u.gif O del svajones tai tikrai - iki siol negaliu patiket, kad issipilde wub.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija,aciu D kad viskas jusu mazutei gerai,turiu tokius pat stebuklus kaip jus ir esu labai laiminga,sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edasgi @ 2011 06 19, 17:38)
Labai grazi istorija,aciu D kad viskas jusu mazutei gerai,turiu tokius pat stebuklus kaip jus ir esu labai laiminga,sekmes jums 4u.gif

Aciu Jums uz grazius zodzius ir palinkejimus 4u.gif Sekmes ir jusu stebukleliams 4u.gif
Atsakyti
Net apsiverkiau skaitydama apie tas reples verysad.gif Protu nesuvokiama, kaip taip galima elgtis verysad.gif Aukit sveikutes ir laimingos 4u.gif
Atsakyti