Įkraunama...
Įkraunama...

...Kai laikas sustoja...

kaip graziai viska aprasei, ypac svajone, laukima , nesiojima wub.gif
Atsakyti
QUOTE((april) @ 2011 05 01, 22:29)
kaip graziai viska aprasei, ypac svajone, laukima , nesiojima  wub.gif

Aciu April 4u.gif
Atsakyti
Oj kiek prisiverkiau ir dar nenustoju raudoti... cray.gif kaip baisu man tos reples,tas suzalotas stebukliukas,ta mamos kancia... cray.gif kokie grazus jausmai,pagaliau gavus i glebi mazyle... wub.gif Kai pati sitiek laukiu,tikiu kad ir as neturesiu kur detis is tos laimes,kai pagaliau rankose laikysiu savo svajone... wub.gif Planavau ir as,kad kai jau bus laikas,gimdysiu Londone,taciau po sitos istorijos tiek issigandau, kad jauciu grisiu i Lietuva... unsure.gif Saunuole mama tiek atkentejus!Grazaus gyvenimo Jums!
Atsakyti
istorija labai graudinanti... unsure.gif svarbiausia pabaiga gera, sekmes jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 05 03, 14:42)
Oj kiek prisiverkiau ir dar nenustoju raudoti...  cray.gif kaip baisu man tos reples,tas suzalotas stebukliukas,ta mamos kancia... cray.gif kokie grazus jausmai,pagaliau gavus i glebi mazyle...  wub.gif  Kai pati sitiek laukiu,tikiu kad ir as neturesiu kur detis is tos laimes,kai pagaliau rankose laikysiu savo svajone...  wub.gif Planavau ir as,kad kai jau bus laikas,gimdysiu Londone,taciau po sitos istorijos tiek issigandau, kad jauciu grisiu i Lietuva...  unsure.gif  Saunuole mama tiek atkentejus!Grazaus gyvenimo Jums!

QUOTE(aktinija* @ 2011 05 03, 15:42)
istorija labai graudinanti... unsure.gif svarbiausia pabaiga gera, sekmes jusu seimai 4u.gif

Aciu merginos, uz grazius zodzius wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Oij, kokia istorija unsure.gif taip gaila abiejų buvo skaitant, kiek prikankino verysad.gif bet svarbiausia, kad viskas gerai baigės ir abi su savo princese turėsit labai daug gražių akimirkų besidžiaugdamos viena kita wub.gif sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
Grzai isotirja gaila, kad apkartino viska gydytoju atzarumas 4u.gif
tik man keista o kodel i tavo gimdymo plana nebuvo atsizvelgta, gal jau maziukes tonai stojo? nes kai as gimdziau jauneli savo buvau gydytojui pasakius, kad epidura imsiu tik itin krastutiniu atveju, kaip ir visus kitus nuskausminimus ir kai jau uzejo man itin saldu ir maldavau duoti epidura, jie vis man linksejo jo ateina jau anestiozologas ir t.t. o paskiau pasake, kad jos anestoziologas nejo pas mane, nes mate, kad as galiu susitvarkyti ir pries gimdyma buvau sakiusi, kad nenoriu nuskausminimo ir jie taip sake, tik noredami nukreipt mano mintis kitur thumbup.gif tai kazkaip buvo itin kreipiama demesio i tai ko as norejau ir prasiau, nors ppaskiau kai buvau ne viso proto ir bandziau pakeisti blush2.gif
QUOTE(vikutuke @ 2011 03 25, 10:37)

Nu girdėjau kad airiai akušerijos srityje kerėplos, bet kad ant tiek???  blink.gif  Sekmės jums dideliausios, linkiu daugiau su tokiais daktarais nesisidurt. 4u.gif

nujau nu jau, gimdziau du vaikus airijoj ir viskas buvo liuks, visi gydytopjai labai rupestingi ir tikrai ne kereplos

QUOTE(Printasia @ 2011 03 25, 13:37)
Saunuoles abi tiek isstveret  4u.gif
Idomu kuriam mieste gimdei? As du is savo triju gimdziau airijoje, Droghedos ligoninej, viskas buvo labai super, o istoriju irgi visokiu buvau girdejus... manau, kad visur visko buna, net jei butum ir LT pasirinkus gimdyti ir ten visko buna...

thumbup.gif
Atsakyti
Kazkoks siaubas. JAuciu buciau pamaciusi tuos instrumentus buciau nualpus...
Aukit dideles ir grazios smile.gif
Atsakyti
cray.gif , o tokiems medikams gun_bandana.gif
Labai gerai parašyta istorija, tisiog viskas praplaukė prieš akis kaip kokiam filme. Su tokiais gabumais, reikia romanus rašyti.
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2011 05 08, 18:44)
Oij, kokia istorija  unsure.gif  taip gaila abiejų buvo skaitant, kiek prikankino  verysad.gif  bet svarbiausia, kad viskas gerai baigės ir abi su savo princese turėsit labai daug gražių akimirkų besidžiaugdamos viena kita  wub.gif  sėkmės jums 

Dekui uz grazius zodzius 4u.gif

QUOTE(EEmama @ 2011 05 11, 15:39)
Grzai isotirja gaila, kad apkartino viska gydytoju atzarumas
tik man keista o kodel i tavo gimdymo plana nebuvo atsizvelgta, gal jau maziukes tonai stojo? nes kai as gimdziau jauneli savo buvau gydytojui pasakius, kad epidura imsiu tik itin krastutiniu atveju, kaip ir visus kitus nuskausminimus ir kai jau uzejo man itin saldu ir maldavau duoti epidura, jie vis man linksejo jo ateina jau anestiozologas ir t.t. o paskiau pasake, kad jos anestoziologas nejo pas mane, nes mate, kad as galiu susitvarkyti ir pries gimdyma buvau sakiusi, kad nenoriu nuskausminimo ir jie taip sake, tik noredami nukreipt mano mintis kitur  thumbup.gif  tai kazkaip buvo itin kreipiama demesio i tai ko as norejau ir prasiau, nors ppaskiau kai buvau ne viso proto ir bandziau pakeisti  blush2.gif

nujau nu jau, gimdziau du vaikus airijoj ir viskas buvo liuks, visi gydytopjai labai rupestingi ir tikrai ne kereplos
thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Na, dieninej pamainoj medikai buvo nuostabus .. aciu jiems .. Mane priziurinti akusere buvo labai maloni .. Ji pasake: nebijok, viskas bus ok .. Nenaudosim jokiu vakumu, repliu .. Ir tikrai - ji tiek stenges, stume su manim, kvepavo, labai atidi akusere wub.gif
Deja, vakare jos pamaina baiges cray.gif Atejo labai nemaloni akusere, net nesileido i kalbas, dare kaip jai patogiau .. Ir vis kvaksejo: ji nepagimdys pati .. Tuomet vyras sako, tai ka nors darykit .. Ji iskviete gyd., o jis be ceremoniju atliko savo egzekucija .. verysad.gif Vyras bande jam sakyt, bet irgi nesileido i kalbas .. labai nemalonus, abejingas gydytojas .. labai ... burbejo, kad neturi laiko - vienas ant viso skyriaus doh.gif Jokie gimdymo planai jo net nedomino unsure.gif Vaiko tonai buvo geri visalaik ..
Deja, zinau, kad tikrai airiai malonus ir t.t. Bet jau as ant tokiu pataikiau (beje, tas gyd. net ne airis, o tamsiaodis, matos, kad nevietinis ir neaiskios kvalifikacijos - laaabai jaunas, uz mane jaunesnis blush2.gif ), ..zinokit tikras siaubas ... negaliu iki siol pamirst, nu labai man skaudu, kad su mano vaiku taip buvo pasielgta .. Ir tikrai zinau, kad jei butu medikai kiti, taip nebutu nutike ..
QUOTE(Leonora_ @ 2011 05 11, 16:31)
Kazkoks siaubas. JAuciu buciau pamaciusi tuos instrumentus buciau  nualpus...
Aukit dideles ir grazios

Dekui 4u.gif
As ir taip prie alpimo ribos buvau po 2 paru saremiu blush2.gif Bet va MB tikrai vos nenualpo, kai pamate tas reples (niekada negalvojau, kad jos tokios dideles, apie 1 metro dydzio blink.gif )
QUOTE(vbg @ 2011 05 13, 11:38)
, o tokiems medikams 
Labai gerai parašyta istorija, tisiog viskas praplaukė prieš akis kaip kokiam filme. Su tokiais gabumais, reikia romanus rašyti.

Aciu labai uz grazu ivertinima 4u.gif
Atsakyti
šiurpuliukai visu kūnu nuėjo, kai pradėjau skaityt apie tas reples. siaubas, koks sunkus kartais būna tas susitikimas su savo vaikeliu... turbūt tik stipriausiems tenka patirti tokius išbandymus...
sėkmės jums, tegul mažoji svajonė auga sveika ir laiminga 4u.gif
Atsakyti
wub.gif verysad.gif
Atsakyti