kaip graziai viska aprasei, ypac svajone, laukima , nesiojima
QUOTE((april) @ 2011 05 01, 22:29)
kaip graziai viska aprasei, ypac svajone, laukima , nesiojima
Aciu April
Oj kiek prisiverkiau ir dar nenustoju raudoti... kaip baisu man tos reples,tas suzalotas stebukliukas,ta mamos kancia... kokie grazus jausmai,pagaliau gavus i glebi mazyle... Kai pati sitiek laukiu,tikiu kad ir as neturesiu kur detis is tos laimes,kai pagaliau rankose laikysiu savo svajone... Planavau ir as,kad kai jau bus laikas,gimdysiu Londone,taciau po sitos istorijos tiek issigandau, kad jauciu grisiu i Lietuva... Saunuole mama tiek atkentejus!Grazaus gyvenimo Jums!
istorija labai graudinanti... svarbiausia pabaiga gera, sekmes jusu seimai
QUOTE(SECREAT @ 2011 05 03, 14:42)
Oj kiek prisiverkiau ir dar nenustoju raudoti... kaip baisu man tos reples,tas suzalotas stebukliukas,ta mamos kancia... kokie grazus jausmai,pagaliau gavus i glebi mazyle... Kai pati sitiek laukiu,tikiu kad ir as neturesiu kur detis is tos laimes,kai pagaliau rankose laikysiu savo svajone... Planavau ir as,kad kai jau bus laikas,gimdysiu Londone,taciau po sitos istorijos tiek issigandau, kad jauciu grisiu i Lietuva... Saunuole mama tiek atkentejus!Grazaus gyvenimo Jums!
QUOTE(aktinija* @ 2011 05 03, 15:42)
istorija labai graudinanti... svarbiausia pabaiga gera, sekmes jusu seimai
Aciu merginos, uz grazius zodzius
Oij, kokia istorija taip gaila abiejų buvo skaitant, kiek prikankino bet svarbiausia, kad viskas gerai baigės ir abi su savo princese turėsit labai daug gražių akimirkų besidžiaugdamos viena kita sėkmės jums
Grzai isotirja gaila, kad apkartino viska gydytoju atzarumas
tik man keista o kodel i tavo gimdymo plana nebuvo atsizvelgta, gal jau maziukes tonai stojo? nes kai as gimdziau jauneli savo buvau gydytojui pasakius, kad epidura imsiu tik itin krastutiniu atveju, kaip ir visus kitus nuskausminimus ir kai jau uzejo man itin saldu ir maldavau duoti epidura, jie vis man linksejo jo ateina jau anestiozologas ir t.t. o paskiau pasake, kad jos anestoziologas nejo pas mane, nes mate, kad as galiu susitvarkyti ir pries gimdyma buvau sakiusi, kad nenoriu nuskausminimo ir jie taip sake, tik noredami nukreipt mano mintis kitur tai kazkaip buvo itin kreipiama demesio i tai ko as norejau ir prasiau, nors ppaskiau kai buvau ne viso proto ir bandziau pakeisti
Nu girdėjau kad airiai akušerijos srityje kerėplos, bet kad ant tiek??? Sekmės jums dideliausios, linkiu daugiau su tokiais daktarais nesisidurt.
nujau nu jau, gimdziau du vaikus airijoj ir viskas buvo liuks, visi gydytopjai labai rupestingi ir tikrai ne kereplos
tik man keista o kodel i tavo gimdymo plana nebuvo atsizvelgta, gal jau maziukes tonai stojo? nes kai as gimdziau jauneli savo buvau gydytojui pasakius, kad epidura imsiu tik itin krastutiniu atveju, kaip ir visus kitus nuskausminimus ir kai jau uzejo man itin saldu ir maldavau duoti epidura, jie vis man linksejo jo ateina jau anestiozologas ir t.t. o paskiau pasake, kad jos anestoziologas nejo pas mane, nes mate, kad as galiu susitvarkyti ir pries gimdyma buvau sakiusi, kad nenoriu nuskausminimo ir jie taip sake, tik noredami nukreipt mano mintis kitur tai kazkaip buvo itin kreipiama demesio i tai ko as norejau ir prasiau, nors ppaskiau kai buvau ne viso proto ir bandziau pakeisti
QUOTE(vikutuke @ 2011 03 25, 10:37)
Nu girdėjau kad airiai akušerijos srityje kerėplos, bet kad ant tiek??? Sekmės jums dideliausios, linkiu daugiau su tokiais daktarais nesisidurt.
nujau nu jau, gimdziau du vaikus airijoj ir viskas buvo liuks, visi gydytopjai labai rupestingi ir tikrai ne kereplos
QUOTE(Printasia @ 2011 03 25, 13:37)
Saunuoles abi tiek isstveret
Idomu kuriam mieste gimdei? As du is savo triju gimdziau airijoje, Droghedos ligoninej, viskas buvo labai super, o istoriju irgi visokiu buvau girdejus... manau, kad visur visko buna, net jei butum ir LT pasirinkus gimdyti ir ten visko buna...
Idomu kuriam mieste gimdei? As du is savo triju gimdziau airijoje, Droghedos ligoninej, viskas buvo labai super, o istoriju irgi visokiu buvau girdejus... manau, kad visur visko buna, net jei butum ir LT pasirinkus gimdyti ir ten visko buna...
Kazkoks siaubas. JAuciu buciau pamaciusi tuos instrumentus buciau nualpus...
Aukit dideles ir grazios
Aukit dideles ir grazios
, o tokiems medikams
Labai gerai parašyta istorija, tisiog viskas praplaukė prieš akis kaip kokiam filme. Su tokiais gabumais, reikia romanus rašyti.
Labai gerai parašyta istorija, tisiog viskas praplaukė prieš akis kaip kokiam filme. Su tokiais gabumais, reikia romanus rašyti.
QUOTE(pasaka1 @ 2011 05 08, 18:44)
Oij, kokia istorija taip gaila abiejų buvo skaitant, kiek prikankino bet svarbiausia, kad viskas gerai baigės ir abi su savo princese turėsit labai daug gražių akimirkų besidžiaugdamos viena kita sėkmės jums
Dekui uz grazius zodzius
QUOTE(EEmama @ 2011 05 11, 15:39)
Grzai isotirja gaila, kad apkartino viska gydytoju atzarumas
Aciu
Na, dieninej pamainoj medikai buvo nuostabus .. aciu jiems .. Mane priziurinti akusere buvo labai maloni .. Ji pasake: nebijok, viskas bus ok .. Nenaudosim jokiu vakumu, repliu .. Ir tikrai - ji tiek stenges, stume su manim, kvepavo, labai atidi akusere
Deja, vakare jos pamaina baiges Atejo labai nemaloni akusere, net nesileido i kalbas, dare kaip jai patogiau .. Ir vis kvaksejo: ji nepagimdys pati .. Tuomet vyras sako, tai ka nors darykit .. Ji iskviete gyd., o jis be ceremoniju atliko savo egzekucija .. Vyras bande jam sakyt, bet irgi nesileido i kalbas .. labai nemalonus, abejingas gydytojas .. labai ... burbejo, kad neturi laiko - vienas ant viso skyriaus Jokie gimdymo planai jo net nedomino Vaiko tonai buvo geri visalaik ..
Deja, zinau, kad tikrai airiai malonus ir t.t. Bet jau as ant tokiu pataikiau (beje, tas gyd. net ne airis, o tamsiaodis, matos, kad nevietinis ir neaiskios kvalifikacijos - laaabai jaunas, uz mane jaunesnis ), ..zinokit tikras siaubas ... negaliu iki siol pamirst, nu labai man skaudu, kad su mano vaiku taip buvo pasielgta .. Ir tikrai zinau, kad jei butu medikai kiti, taip nebutu nutike ..
QUOTE(Leonora_ @ 2011 05 11, 16:31)
Kazkoks siaubas. JAuciu buciau pamaciusi tuos instrumentus buciau nualpus...
Aukit dideles ir grazios
Aukit dideles ir grazios
Dekui
As ir taip prie alpimo ribos buvau po 2 paru saremiu Bet va MB tikrai vos nenualpo, kai pamate tas reples (niekada negalvojau, kad jos tokios dideles, apie 1 metro dydzio )
QUOTE(vbg @ 2011 05 13, 11:38)
, o tokiems medikams
Aciu labai uz grazu ivertinima
šiurpuliukai visu kūnu nuėjo, kai pradėjau skaityt apie tas reples. siaubas, koks sunkus kartais būna tas susitikimas su savo vaikeliu... turbūt tik stipriausiems tenka patirti tokius išbandymus...
sėkmės jums, tegul mažoji svajonė auga sveika ir laiminga
sėkmės jums, tegul mažoji svajonė auga sveika ir laiminga