Domke labai labai graziai aprasei savo gimdymo istorija, sugraudinai iki asaru
Labai grazu ir tuo paciu graudina Kazkiek panasu i mano zuikeliaus gimima, skaitau ir pamenu kaip man viskas vyko
Sveikatytes judviem abiem
Sveikatytes judviem abiem
Domke, labai jautriai ir gražiai papasakojai savo gimdymo istoriją Kiek jums teko iškentėti
Labai grazi istorija
Varkšiukės, ką jums teko iškęsti, per tuos airių gydytojus
Laimės Jums daug daug
Laimės Jums daug daug
Sakes, kiek tu iskentejai, siaubiakas kazkoks!
Apsiverkiau ir as.
Taip ir norisi tiem daktaram reples kur nors ikist, mesininkai..
Aukit sveikuciai!
Apsiverkiau ir as.
Taip ir norisi tiem daktaram reples kur nors ikist, mesininkai..
Aukit sveikuciai!
kaip dar sugebi taip graziai rasyti?
sveikatytes visiem
sveikatytes visiem
skaiciau ir zliumbiau ,ir mano pacios sukilo visi gimdymo prisiminimai,o jis taip pat buvo sudetingas.....bet visa ta skausma ir nerima atperka dabar mano auksytukas ....
QUOTE(*Passion* @ 2011 03 25, 12:26)
Vajeee kiek teko iskesti Saunuole mamyte Su svajoniu issipildymu
Ties ta vieta kur surisa kojas net nutirpau
Laimes ir sveikatos Jusu didelei seimynai
Ties ta vieta kur surisa kojas net nutirpau
Laimes ir sveikatos Jusu didelei seimynai
Aciu
QUOTE(vikutuke @ 2011 03 25, 12:37)
Nu girdėjau kad airiai akušerijos srityje kerėplos, bet kad ant tiek??? Sekmės jums dideliausios, linkiu daugiau su tokiais daktarais nesisidurt.
Aciu
Jo, jie ne tik akuserijos srity, bet ir visose medicinos srityse kereplos.. Medicina yra labai zemo lygio, lyginant su kitom salim .. Net LT sitoj srity ja lenkia kur kas labiau...
QUOTE(indica @ 2011 03 25, 13:11)
Nu stumimo dalis tai tikrai is baisiuju...
Bet svarbiausia, kad svajone issipilde ir visi siuo metu laimingi! Aukit sveikutes ir grazutes!
Bet svarbiausia, kad svajone issipilde ir visi siuo metu laimingi! Aukit sveikutes ir grazutes!
Aciu
QUOTE(Printasia @ 2011 03 25, 15:37)
Saunuoles abi tiek isstveret
Idomu kuriam mieste gimdei? As du is savo triju gimdziau airijoje, Droghedos ligoninej, viskas buvo labai super, o istoriju irgi visokiu buvau girdejus... manau, kad visur visko buna, net jei butum ir LT pasirinkus gimdyti ir ten visko buna...
Idomu kuriam mieste gimdei? As du is savo triju gimdziau airijoje, Droghedos ligoninej, viskas buvo labai super, o istoriju irgi visokiu buvau girdejus... manau, kad visur visko buna, net jei butum ir LT pasirinkus gimdyti ir ten visko buna...
Dekui
Gimdziau Mullingare, co. Westmeat. Apie jusu ligonine girdejau labai blogus atsiliepimus, bet tai jau buvo seniai. Paskutiniu metu kas gimde, visi patenkinti, matyt, keitesi personalas
QUOTE(ich @ 2011 03 25, 17:03)
Net apsizliumbiau, vargsytes, kiek jus iskankino linkiu kuo daugiau sveikateles, aukit dideles ir grazios
Aciu, Ich
QUOTE(aldyte @ 2011 03 25, 17:57)
Stiprybes jums!
Siaubinga istorija, negaliu nustoti galvoti... Gydytojams niekas nesuteike tokiu teisiu...
Grazaus isaugimo
Siaubinga istorija, negaliu nustoti galvoti... Gydytojams niekas nesuteike tokiu teisiu...
Grazaus isaugimo
Dekui, jos tikrai mums reikejo labai daug po visko
QUOTE(opalė @ 2011 03 25, 20:23)
Istorija tikrai graži bet jau kankinimas tai ..manau tikrai tokiu atvejų daug kas būtų cezarį daręs... tikiuosi kad mažutės šypsenos greit paskandins visus baisius prisiminimus užmaršty Būkit sveikos
Dekui labai uz grazius zodzius
Oi, Domke, sujaudinai labai .
Labai daug teko iskentet ir istvert .
Linkiu, kad liudni prisiminimai kuo greiciau pasimirstu, o mergyte augtu sveika, grazi ir linksma .
Labai daug teko iskentet ir istvert .
Linkiu, kad liudni prisiminimai kuo greiciau pasimirstu, o mergyte augtu sveika, grazi ir linksma .