QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 10 30, 03:50)
Ir nereikia girti labai Lt gydytojų. Būdama nėščia lankiausi pas didžiai išgirtą gyd. Kazlauską, kuris nesugebėjo pamatyt mano mergytės širdelėje didelių skylių.
Apie gyd.Kazlauska nieko negaliu pasakyt - as pas ji nesilankiau
Dziaugiuosi, kad turit uz ka garbint airiu medikus ... Man kazkodel nesiseka su jais
Taip. Visur yra visokiu mediku, bet bent jau as Airijoj kazkodel sugebu "uzsisokt" tik ant nevertu mediko profesijos
Gimdymas cia dar ne baisiausias dalykas mano dukrytes istorijoj ... Budama 1 men. susirgo kiauliu gripu+komplikacija plauciu uzdegimas ... Nuvykus i arciausia ligonines priimamaji (uz 50 km) nakti, kada mergytei vaistais musama temperatura nekrito ir laikesi jau kelias paras apie 38,5, buvo apziureta pavirsutiniskai ir isleista namo ...Neatlikus jokiu issamesniu tyrimu (kraujo ir pan.) Gyd. patikino, kad tai tiesiog virusiukas ir reikia ramiai pralaukt 10 dienu
Sekancia diena dukrytes bukle sparciai blogejo, tiesiog maciau, kaip ji leipsta akyse ... Vyras dar nenorejo vezt - taigi gydytojas pasake, kad cia norma, viskas ok
Taciau .... mes, mamos, matyt turim gera intuicija .. Jauciau, kad mano kudikiui blogai, vaziavom dar karta ... Vel ta pats priimamasis, tik jau kita gydytoju pamaina .. Papludus asarom pasakiau, kad neisvaziuosiu, kol issamiai neapziures man vaiko ..
Kai apziurejo, iskart atsidurem reanimacijoj ... Mano mazylei nebeuzteko deguonies
Vienas plautis buvo kone sudeges .. Ta parode x-ray .. Taigi, reanimacija - deguonies kaukes, laselines, antibijotikai ir t.t. ziurint i toki maza bejegi kudiki, visa apraizgyta laideliais ir sitaip kovojanti del gyvybes, negalejom sulaikyt asaru ... Bet man jau buvo svarbu, kad mes patekom i ligonine, kad esam priziurimos mediku .. Jauciau, kad issikapanos mano kovotoja .. Taip ir buvo, po 5 dienu jau galejo kvepuot pati, sparciai pradejo taisytis ...
Bet ....... jei ne mamos sirdis ir nuojauta, per airiu medikus as buciau jos netekus... Tai tebuvo keliu valandu klausimas ...
Iki siol nesuprantama, kaip galima 1 men. kudiki, kuriam nekrenta temp. kelias paras, issiust nakti namo (priminsiu, kad mes gyvenam uz 50 km)
LT kai buvom panasioj situacijoj (1,5 men. sunui buvo temp. 38) - iskart buvom nusiusti i Santariskes ir apziureti n gydytoju bei padaryta n tyrimu .. AD, buvo gripas, kuris baiges be komplikaciju geru ir atsakingu mediku deka
Tikiuos, dabar aiskiau, kodel turiu toki poziuri i airiu medikus ..
Papildyta:
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 10 30, 03:27)
Tikrai, kad kuoduotoji. Esat višta koduota, bi tik kudakuoti.
Labai jau neskaniai susiskaite
Cia yra mano istorija, mano patirtis, todel prasau, neterskit jos va tokiais uzgauliojimais ....
Aciu uz nuomone, aciu kad skaitet, pasidalinot ... Bet noretusi daugiau kulturos is Jusu puses kitoms forumo dalyvems
Sekmes Jusu seimai
Papildyta:
QUOTE(pipiriuke30 @ 2011 11 04, 17:48)
Na labai jaudinanti istorija, tikrai žliumbiau, ne verkiau bet blioviau skaitydama
Džiugu kad viskas gerai baigėsi, o dėl vakuumo ir replių, gal tikrai taip reikėjo, nieko jau padėt geriau negalėjo, svarbu turi sveiką mergytę ir ja džiaugies, o visa kita, lai lieka užmaršty
Aciu kad skaitet
Na, jau issakiau pries tai apie repliu reikalinguma mano situacijoj ... (del to konsultavaus LT su keliais gyd.), tad nebesikartosiu