Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(juratike13 @ 2011 03 28, 14:04)
Bonda, o jei paziuretum namie ar eitu paaiskinti kaip nerei...neuzimtu daug laiko , nu ir ka man dabar daryt, noriu va jos ir viskas...ir ta zalia nu jau tokia skani

Del tu paciu nerimo,mane irgi nervina, labai nemegstu, man noris vis kazko naujo...

jei dar niekam as jos neatidavus -tai galesiu surasyt, kas ir kaip mirksiukas.gif nesunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2011 03 27, 22:24)
kokios visos isradingos ir darbeliai nuostabus bigsmile.gif  wub.gif

mano keletas paskutiniu darbeliu

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

gal galima paskutines kepurytes schemute gauti?

Papildyta:
QUOTE(Agnesyte @ 2011 03 28, 12:53)
O čia musiškė vasarinė kepurė, pirmas mano bandymas  tongue.gif Gal labai nekritikuosit  tongue.gif
user posted image

gal schemute galima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinute:) @ 2011 03 28, 14:29)
Lace, gal gali pasidalint nuostabiosios kepurytes schema? ax.gif

Negaliu, neturiu schemos schmoll.gif Kepurytę nėriau improvizuodama servetėlę ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galetumet man paaiskinti kaip primegzti ausytes, kepure kaip ir numezgiau ir toliau sustojau, nes nesuprantu kaip tas ausytes nunerti.
Atsakyti
QUOTE(SIR2TE @ 2011 03 28, 16:45)
Papildyta:
gal schemute galima? 4u.gif

Man toks atsakymas niekada nepatikdavo, bet dabar pati taip parašau blush2.gif
schemutės nėra, nėriau iš galvos, vis matuodama pagal galvutę ax.gif O idėjų pasisėmiau iš šios temos 4u.gif
Atsakyti
Evelinute:), labai aiškios nuotraukėlės ir tikrai suprantamai eina raštelį įžiūrėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SIR2TE @ 2011 03 28, 14:45)
gal galima paskutines kepurytes schemute gauti?

cia paprasatai zemu stulpeliu ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2011 03 28, 17:20)
Evelinute:), labai aiškios nuotraukėlės ir tikrai suprantamai eina raštelį įžiūrėti. mirksiukas.gif

is kiekvienos nuotraukytes imanoma rasta nuspet, bet su schemute paprasciau, lengviau mirksiukas.gif jei kazko ne taip paklausiau tai taip ir sakykit unsure.gif
Atsakyti
Kiek daug graziu naujienu bigsmile.gif thumbup.gif visos mezgejeles labai isradingos thumbup.gif

Man tos aplikacijos labai labai wub.gif ,as su jom sunkiai 'draugauju' ax.gif

Mano paprastutes pavasarines

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 03 28, 20:59)
Kiek daug graziu naujienu bigsmile.gif  thumbup.gif visos mezgejeles labai isradingos thumbup.gif
Man tos aplikacijos labai labai wub.gif ,as su jom sunkiai 'draugauju' ax.gif
Mano paprastutes pavasarines

Man balta kokia wub.gif
Čia raštelis: pynė iš dviejų akių ir dvi blogos akys g.gif Ar kas labiau įmantresnio? Nes pasižiūrėjus įdėmiau gal ir klystu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesyte: 28 kovo 2011 - 19:23
man niekaip nesigauna tokios grazios sios geles, nezinau ka ne taip darau bet sad.gif
Atsakyti
rasa labai grazu...snapeli kokia forma darot? as vis neriu tiesiog dvigubu siulu bet vistiek nera taip standu kaip butu jei forma iskirpt ir apnert..
Atsakyti