Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

Laura, na bet jau traktoriukų grožis. bigsmile.gif Mano vaikinas ir šaukia dabar, kad "taktojių man jeikia". laugh.gif Labai gražūs nėriniai. thumbup.gif

Ir visų kitų tokie nerealūs grožiai, kad apakti galima. wub.gif ŠAUNUOLĖS!!! oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 03 28, 12:53)
O čia musiškė vasarinė kepurė, pirmas mano bandymas  tongue.gif Gal labai nekritikuosit  tongue.gif

na tikrai nepasakyciau kad pirmas darbelis jusu smile.gif grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 03 28, 12:53)
O čia musiškė vasarinė kepurė, pirmas mano bandymas  tongue.gif Gal labai nekritikuosit  tongue.gif

nu labai saunus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 03 28, 11:32)

Bonda, o kaip nuo pat virsaus darei, kaip platinai g.gif , man rastai kai kurie labai sunkiai suvokiami kaip juos platinti reikia 4u.gif

paziurejau senose foto -pirmos penkios eilutes nertos nerastu mirksiukas.gif biggrin.gif na tuo rastu pradejus, tai irgi kuri laika nebuvo tiek akiu, kiek turejo but -nemoku paaiskint -na palaipsiui iki to daejo-platinant 4u.gif

user posted image
Atsakyti
natuliona - labai linksmos kepuraitės, o kokiais čia siūlais nėriai?
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2011 03 28, 14:18)
natuliona - labai linksmos kepuraitės, o kokiais čia siūlais nėriai?

MAXI, pas mane tikriausiu kitu ir nera dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 03 25, 10:01)
Mūsų vasarinukė ax.gif

user posted image

Lace, gal gali pasidalint nuostabiosios kepurytes schema? ax.gif
Atsakyti
Bonda aciu, tik nesupratau vistiek kaip platinti bigsmile.gif , man labai grazu, kai pats rasciukas eina nuo virsaus toks, bet cia reik galvele pamiklint,kaip tai padaryt...butent ko ir kur ir po kiek prideti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 03 28, 13:36)
Bonda aciu, tik nesupratau vistiek kaip platinti bigsmile.gif , man labai grazu, kai pats rasciukas eina nuo virsaus toks, bet cia reik galvele pamiklint,kaip tai padaryt...butent ko ir kur ir po kiek prideti... g.gif

neturiu tos kepures dabar po nosim, tai negaliu tiksliai surasyt blush2.gif o neriau as ja senai pries pora metu, jei nedaugiau 4u.gif - tai nepamenu mirksiukas.gif bet taip drinks_cheers.gif -jei noris nuo pradziu rasto -turi labai pramankstint smegenis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 03 28, 14:36)
man labai grazu, kai pats rasciukas eina nuo virsaus toks, bet cia reik galvele pamiklint,kaip tai padaryt...butent ko ir kur ir po kiek prideti... g.gif

drinks_cheers.gif bet man kantrybes pritruksta blush2.gif daznokai tada ardyti reikia tai tada nervuotis pradedu ir nerinys jau nemielas tampa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 03 28, 13:43)
drinks_cheers.gif bet man kantrybes pritruksta  blush2.gif daznokai tada ardyti reikia tai tada nervuotis pradedu ir nerinys jau nemielas tampa  biggrin.gif

aha, ardyt tenka biggrin.gif ale man kazkaip patinka lotuliukas.gif man aplamai nert patinka iki tos vietos, kol platini -ypac jei reik pamastyt -o paskui jau noris grieciau pabaigt lotuliukas.gif lotuliukas.gif uztat ir tuo paicu rartu nekenciu nert daug viena paskui kita doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bonda, o jei paziuretum namie ar eitu paaiskinti kaip nerei...neuzimtu daug laiko , nu ir ka man dabar daryt, noriu va jos ir viskas...ir ta zalia nu jau tokia skani

Del tu paciu nerimo,mane irgi nervina, labai nemegstu, man noris vis kazko naujo...
Atsakyti