Laura, na bet jau traktoriukų grožis. Mano vaikinas ir šaukia dabar, kad "taktojių man jeikia". Labai gražūs nėriniai.
Ir visų kitų tokie nerealūs grožiai, kad apakti galima. ŠAUNUOLĖS!!!
QUOTE(Agnesyte @ 2011 03 28, 12:53)
O čia musiškė vasarinė kepurė, pirmas mano bandymas Gal labai nekritikuosit
na tikrai nepasakyciau kad pirmas darbelis jusu grazus
QUOTE(Agnesyte @ 2011 03 28, 12:53)
O čia musiškė vasarinė kepurė, pirmas mano bandymas Gal labai nekritikuosit
nu labai saunus darbelis
QUOTE(juratike13 @ 2011 03 28, 11:32)
Bonda, o kaip nuo pat virsaus darei, kaip platinai , man rastai kai kurie labai sunkiai suvokiami kaip juos platinti reikia
paziurejau senose foto -pirmos penkios eilutes nertos nerastu na tuo rastu pradejus, tai irgi kuri laika nebuvo tiek akiu, kiek turejo but -nemoku paaiskint -na palaipsiui iki to daejo-platinant
natuliona - labai linksmos kepuraitės, o kokiais čia siūlais nėriai?
QUOTE(kristinalm @ 2011 03 28, 14:18)
natuliona - labai linksmos kepuraitės, o kokiais čia siūlais nėriai?
MAXI, pas mane tikriausiu kitu ir nera dabar
QUOTE(Lace @ 2011 03 25, 10:01)
Lace, gal gali pasidalint nuostabiosios kepurytes schema?
Bonda aciu, tik nesupratau vistiek kaip platinti , man labai grazu, kai pats rasciukas eina nuo virsaus toks, bet cia reik galvele pamiklint,kaip tai padaryt...butent ko ir kur ir po kiek prideti...
QUOTE(juratike13 @ 2011 03 28, 13:36)
Bonda aciu, tik nesupratau vistiek kaip platinti , man labai grazu, kai pats rasciukas eina nuo virsaus toks, bet cia reik galvele pamiklint,kaip tai padaryt...butent ko ir kur ir po kiek prideti...
neturiu tos kepures dabar po nosim, tai negaliu tiksliai surasyt o neriau as ja senai pries pora metu, jei nedaugiau - tai nepamenu bet taip -jei noris nuo pradziu rasto -turi labai pramankstint smegenis
QUOTE(juratike13 @ 2011 03 28, 14:36)
man labai grazu, kai pats rasciukas eina nuo virsaus toks, bet cia reik galvele pamiklint,kaip tai padaryt...butent ko ir kur ir po kiek prideti...
bet man kantrybes pritruksta daznokai tada ardyti reikia tai tada nervuotis pradedu ir nerinys jau nemielas tampa
QUOTE(natuliona @ 2011 03 28, 13:43)
bet man kantrybes pritruksta daznokai tada ardyti reikia tai tada nervuotis pradedu ir nerinys jau nemielas tampa
aha, ardyt tenka ale man kazkaip patinka man aplamai nert patinka iki tos vietos, kol platini -ypac jei reik pamastyt -o paskui jau noris grieciau pabaigt uztat ir tuo paicu rartu nekenciu nert daug viena paskui kita
Bonda, o jei paziuretum namie ar eitu paaiskinti kaip nerei...neuzimtu daug laiko , nu ir ka man dabar daryt, noriu va jos ir viskas...ir ta zalia nu jau tokia skani
Del tu paciu nerimo,mane irgi nervina, labai nemegstu, man noris vis kazko naujo...
Del tu paciu nerimo,mane irgi nervina, labai nemegstu, man noris vis kazko naujo...