Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(Niktė @ 2011 05 03, 11:49)

Onko akcijai turiu nunėrusi berniukams kepurytes, bet nesugalvoju kaip papuošti  doh.gif Mergaitei tai greitai uždedu kelias gėlytes. nu berniukui nežinau ką sugalvoti  doh.gif Abi kepurytės žalios. Kas berniukams būna, mašina, mačiau kažkuri dėjusi yra gaisrininko mašiną  g.gif be fantazijos  doh.gif

berniukams

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(Niktė @ 2011 05 03, 12:34)
O čia mano kiepka baigta vakar paryčiais

thumbup.gif jau trecius metus ruosiuosi sunenui tokia nunerti rolleyes.gif gal kada pavyks biggrin.gif
Atsakyti
Labas gal zinote kokiu cia rastu megzta kepuryte? 4u.gif My Webpage
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 05 03, 13:58)
berniukams

thumbup.gif jau trecius metus ruosiuosi sunenui tokia nunerti  rolleyes.gif gal kada pavyks  biggrin.gif

per vėlai pamačiau doh.gif bet vistiek pasinaudosiu kitąkart mirksiukas.gif

Aš pirmą katrtą kai gavau prašymą nunerti atsimenu kaip pusę miesto apėjau kol radau kaip atrodo BMW ženklas biggrin.gif doh.gif

Kol mažė miegojo nunarpliojau vorą ax.gif Tik kepurė ant galvos užkrinta, nes čia maždaug 10-mečiui arba vyresniam berniukui būtų ax.gif Mašinų nenorėjau dėti nes pagalvojau kad galbūt jau tokie vyrukai nenorės labai vaikškų g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 05 03, 16:11)
per vėlai pamačiau  doh.gif bet vistiek pasinaudosiu kitąkart  mirksiukas.gif
Kol mažė miegojo nunarpliojau vorą  ax.gif Tik kepurė ant galvos užkrinta, nes čia maždaug 10-mečiui arba vyresniam berniukui būtų  ax.gif Mašinų nenorėjau dėti nes pagalvojau kad galbūt jau tokie vyrukai nenorės labai vaikškų  g.gif

mano ideti gal daugiau "vaikiski" smile.gif jei dišimtmečiui tai manau voras pukiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 03 gegužės 2011 - 15:45
Paskelbiu naują temą čia. Vėliau surankiosiu daugiau nuorodų iš visų temų. man paprarščiau redaguoti savo žinutes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(natuliona @ 2011 05 03, 16:40)
mano ideti gal daugiau "vaikiski"  smile.gif jei dišimtmečiui tai manau voras pukiai tinka  thumbup.gif

Idėja buvo sūnaus, kaip tik grįžo iš mokyklos ir paklausiau su kuo kiepkos norėtų ax.gif
Atsakyti
Natuliona,papuosimai tai javascript:emoticon(':super')
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 05 03, 08:25)
Labas rytas...Rasa, va sitos tai mane veza wub.gif labai labai grazu...tik please, schemute gelytes tos pilnavidures ir jei nerei nuo sniurelio, tai kokio ilgio nerei,kad gautusi tokia pila ir visai nemaza g.gif

As neriau pagal sita schema
user posted image

Bet tinka ir kitokios,ju pilna temoj apie papuosimus mirksiukas.gif As pynutei dejau 80akiu.
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 05 03, 10:38)
neatidaro nuorodos verysad.gif

Ėmiau iš čia.
http://www.supermama...?...8350&st=480

Čia atsidaro
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 05 04, 09:20)

gal kas galite lietuviskai paaiskinti, buciau dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2011 04 29, 12:16)
atnesu parodyti pirmus bandymus nerti kepurytes,  balta ardyta n kartu, o melynos virsugalvis kazkaip nesigaves  doh.gif  doh.gif user posted image
user posted image

mergaites, o kokiu principu neresi kepurytes kur gale susirisa, nuo apacios? pirma ta ilga juosta, o tada kaip? blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti