Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

Visų kiekos thumbup.gif labai buvo smalsu kaip ta raudona kepurė atrodys galutiniam variante, bet su gėle gavosi thumbup.gif
Juokas juokais pernai tokią gėlę padariau be problemų o šiemet nebeįkertu kaip ją lanksčiau doh.gif jau tris kartus ardžiau doh.gif
QUOTE(paukščiukas @ 2011 05 02, 17:58)
mano supratimu, nusinerti gėlytes ir jas susisiūti 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 05 02, 17:28)
Negi niekas nepatars??? verysad.gif

Gelytes neriamos atskirai, galima paskui susiuti, arba beneriant paskutine eile sukabinti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2011 05 01, 22:45)
Skrybėliukas  thumbup.gif  Raštelis paprastas, o bryliuką iš akies platinot ar pagal kokią schemą?

Ačiū aciuks.gif ,o bryliuką platinau iš galvos(pradžioj 5 stulpeliai,2 stulpeliai į vieną akį,po to 10 stulpelių ir 2 stulpeliai į vieną,toliau 15 stulpelių-2 stulp. į vieną ir t.t..
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 05 02, 18:01)
Visų kiekos  thumbup.gif labai buvo smalsu kaip ta raudona kepurė atrodys galutiniam variante, bet su gėle gavosi  thumbup.gif
Juokas juokais pernai tokią gėlę padariau be problemų o šiemet nebeįkertu kaip ją lanksčiau  doh.gif jau tris kartus ardžiau  doh.gif

drinks_cheers.gif

ačiū, o aš pernai nėriau ir man nesigavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 05 02, 18:58)
mano supratimu, nusinerti gėlytes ir jas susisiūti 4u.gif

QUOTE(Niktė @ 2011 05 02, 19:01)

QUOTE(liamuna @ 2011 05 02, 19:02)
Gelytes neriamos atskirai, galima paskui susiuti, arba beneriant paskutine eile sukabinti.  4u.gif

Na ką gi, tai man iššūkis, bet reikia bandyti. Ačiū visoms!
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2011 05 02, 12:13)
Kokiai cia mazdaug apimciai gaunasi  g.gif  bigsmile.gif

Nenėriau, nežinau, bet vistiek priklauso ir nuo to kokio storio siūliukai, vašelis. Gal pasakys tos, kurios nėrę tokią ananasinukę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reburd: 02 gegužės 2011 - 18:09
QUOTE(paukščiukas @ 2011 05 02, 15:26)
ir dar raudona/juoda papuošiau, ačiū už patarimus  4u.gif

wow nu nereali wub.gif ir kitos tavo tokios mielos ir kruopsciai padarytos wub.gif

ateinu su savo smile.gif

user posted image

ir dar vienas "ramuniu" variantas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 02 gegužės 2011 - 18:57
QUOTE(natuliona @ 2011 05 02, 20:49)
ir dar vienas "ramuniu" variantas  smile.gif

Natuliona, sakykite, kaip darėte tas ramunikes - jas tarpusavyje siūnat ar sumezgat? O prie kepurytės - irgi kaip?
Atsakyti
Kiek šaunių kepuriukų thumbup.gif
Su ramunėlėmis labai miela, ir su braškėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 05 02, 19:57)
Natuliona, sakykite, kaip darėte tas ramunikes - jas tarpusavyje siūnat ar sumezgat? O prie kepurytės - irgi kaip?

nieko nesiunu, is karto sukabinu ramunes nerdama rolleyes.gif ir prie kepurytes irgi prneriu, nuotraukoj is raciau matosi juostele zemu stulpeliu tai taip ir prikabinu ta geliu juosta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2011 05 02, 13:13)
Kokiai cia mazdaug apimciai gaunasi  g.gif  bigsmile.gif

QUOTE(reburd @ 2011 05 02, 19:09)
Nenėriau, nežinau, bet vistiek priklauso ir nuo to kokio storio siūliukai, vašelis. Gal pasakys tos, kurios nėrę tokią ananasinukę ax.gif

Šiaip tai schemoje gi yra išmatavimai, galvos apimtis - 54 cm, bet tai jau suaugusiam žmogui g.gif - matyt iš labai storų siūlų japonės ją neria. mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 02 gegužės 2011 - 19:20
QUOTE(natuliona @ 2011 05 02, 21:07)
nieko nesiunu, is karto sukabinu ramunes nerdama  rolleyes.gif ir prie kepurytes irgi prneriu, nuotraukoj is raciau matosi juostele zemu stulpeliu tai taip ir prikabinu ta geliu juosta  smile.gif

kaip tai? gal paaiškinti galit?
Atsakyti