Ziurek,Kutveliuk,gal kazkas panasaus virsutinis lyg rastas
QUOTE(timi @ 2011 04 29, 09:30)
Ši man be proto graži.
Čia tiek grožybių, kad ir pačiai užsinori mažąją papuošti :
- už šią turiu padėkoti natuliona
Labai patiko Lace balta kepurytė iš pirmojo puslapio, bet kai vakar dar vieną baltą kepuriuką pasirodė, tai ir pasimečiau - viena už kitą gražesnės , kurią pabadyti nusinerti .
- už šią turiu padėkoti natuliona
Labai patiko Lace balta kepurytė iš pirmojo puslapio, bet kai vakar dar vieną baltą kepuriuką pasirodė, tai ir pasimečiau - viena už kitą gražesnės , kurią pabadyti nusinerti .
QUOTE(v.vileva @ 2011 04 30, 19:34)
labai dailūs ir kruopštūs darbeliai...patiko pirmoji, gal galima jos schemutę...žinau,kad kažkur mačiau...bet nepamenu kur...norėtus tokią turėt...ir siūlai labai gražiai žvilga ir spalvytė graži
QUOTE(aves @ 2011 04 28, 14:10)
Labai aciu, labai lauksiu ir kibsiu i darba, nes rankos niesti
Atsiprasau, kad tik dabar ikeliu nuotrauka, neturejau galimybes anksciau Raudonos kepuraites virsus nertas pagal sia servetele, naudojau kazkur iki vidurio, o tada improvizavau, bet gavosi ~55cm galvos apimciai, tad jei nersite mazesniai galvytei, darykite pacioje pradzioje maziau motyvu
Papildyta:
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 28, 15:03)
Ingrida, raudona patinka..., rasciukas nematytas, liuks
Aciu
Papildyta:
QUOTE(natuliona @ 2011 04 28, 15:55)
raudona
Aciu Jusu darbai ikvepiantys, neimanoma atsispirti ju groziui ir ko nors nenunerti..
Papildyta:
QUOTE(Niktė @ 2011 04 28, 19:37)
Jeigu ne paslaptis ant ko čia uždėta Aš turėdavau tokią taupyklę kamuolį, ale mano vyrukai sudaužė, dabar suku galvą ant ko būtų galima uždėti kad gražiai atrodytų
Manekenu sikart buvo plastikinis indas Anksciau uz manekena pabudavo balionai, bet kai mazyle paaugo ir ju poreikis sumazejo, teko is naujo manekenu ieskoti
Timi, Natuliona, Lace, Birucaite, Alacka, V.Vileva - jus saunuoles, tiek graziu kepuryciu prinerete, kad akys raibsta
QUOTE(Barita @ 2011 05 01, 11:44)
Gal kas turite šių kepuryčiu schemas? (foto pasiskolinau)
Gal ir klystu , bet man panašu, kad čia paimprovizuota pagal šią schemą
Papildyta:
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 04 30, 15:20)
Čia dar rusiškas aprašymas kitos panašios kepurės:
Bet nežinau ar gali iš jo būti kokios naudos - matau tik tiek, kad kokybė prasta, o ir schemos nėra (rusiškai menkai suprantu).
sveikos,
patarkite, kaip nerti šią kepuraitę. Pagal 2-ąją schemą turėčiau nerti atskirai visas gėlytes ar kažkaip įmanoma iškart? Jei atskirai, vėliau jas susiūti tarpusavyje ar su vąšeliu sunerti?
http://keep4u.ru/ful...f9fb6182e14/jpg
patarkite, kaip nerti šią kepuraitę. Pagal 2-ąją schemą turėčiau nerti atskirai visas gėlytes ar kažkaip įmanoma iškart? Jei atskirai, vėliau jas susiūti tarpusavyje ar su vąšeliu sunerti?
http://keep4u.ru/ful...f9fb6182e14/jpg
QUOTE(v.vileva @ 2011 04 30, 19:34)
Čia tiek grožybių, kad ir pačiai užsinori mažąją papuošti :
Faina ananasinė, pernai bandžiau, bet kažkaip nepatiko viršuj kai neriasi tie iškilūs stulpeliai, tai man labai stora gavosi, išardžiau Gal nemokėjau jų nert
Su natulionos pagalba ir aš tokią nunėriau pernai Smagiai neriasi
QUOTE(Alacka33 @ 2011 04 30, 21:28)
Štai toks skrybėliukas
Skrybėliukas Raštelis paprastas, o bryliuką iš akies platinot ar pagal kokią schemą?
Papildyta:
QUOTE(juratike13 @ 2011 05 01, 08:54)
labai dailūs ir kruopštūs darbeliai...patiko pirmoji, gal galima jos schemutę...žinau,kad kažkur mačiau...bet nepamenu kur...norėtus tokią turėt...ir siūlai labai gražiai žvilga ir spalvytė graži
Ananasinukės schema, prašom