Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(natuliona @ 2011 04 29, 10:04)
taip  smile.gif

http://forum.knitty....opic=12800&st=0

tik mano sita berete nerta is plonu medvilniniu siulu Eva  smile.gif

4u.gif sirdingas aciuuuuu.....
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 04 29, 11:35)
wow  wub.gif

antra nerta pagal serveletes schema?

čia dvi servetėlės sukombinuotos į vieną kepurę doh.gif

QUOTE(serbentėlė @ 2011 04 29, 11:42)
Lace, labai graži balta keputytė, tiesiog nuostabi !
Dažniausiai pasitaikantis prašymas : gal galima schemutę? O kakio amžiaus mažylei čia nerta?

Ačiū už pagyras 4u.gif Schemos aš kaip visada neturiu schmoll.gif Man patinka vienetiniai daiktai, todėl pati kiekvieną kartą vis kitaip neriu, kaip pagrindą imu kažkokią servetėlę ir ją laisvai interpretuoju. Šį kartą naudojau net dviejų servetėlių raštus ax.gif

O mergytė mano tuoj 8 mėnesius švęs wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 04 29, 11:30)

o šioji bus draugei dovanų  biggrin.gif

vau bigsmile.gif man tokio tipo nerealios wub.gif
Atsakyti
ieskau ideju berniukui skareliu, ir kaip jas galima papuosti.
gal kas turi issisaugoje ideju ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 04 29, 09:44)
taip taip ten su umetimu    smile.gif

4u.gif

QUOTE(Lace @ 2011 04 29, 10:30)
Ateinu ir aš su pora kepuryčių ax.gif

Šita nerta prieš kokius 5-6 metus mano vidurinėlei, paskui buvo iškeliavusi pas pusseserę, o darbar vėl pas mus pargrįžo biggrin.gif

user posted image

o šioji bus draugei dovanų  biggrin.gif

user posted image

Labai grazios abi, bet ta balta tai nereali, o gal servetku rastus galima ax.gif virsutines dalies rastas labai idomus thumbup.gif
Atsakyti
vasarai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Mano pirmoji kepuryte savo lelytei smile.gif tik nlb isejo pozuoti blush2.gif
user posted image

Atsakyti
Oi, oi oi, kaip nenorime pasirodyti, kad Mamytė numezgė kepurytę... Bet nereikia verkti, juk kepurytė graži ir mergytė puiki. ! Šaunuolė Mama.
Atsakyti
spėkit ką veikiu šiuo metu? biggrin.gif ogi kol kas sėkmingai kopijuoju Laces baltąją kepurytę thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif na, bent jau pačio viduriuko raštas tai kol kas kuo puikiausiai ,,skaitomas" iš nuotraukyčių thumbup.gif thumbup.gif

manau ir toliau sėkmingai ,,perskaitysiu" visą kepurytę thumbup.gif , tik kad apimtys tiktų mano 1,5 m panikei, nes šnd uždėjau prieš gerus 2 mėn nertą kepurytę ir jau galima sakyti mažoka doh.gif doh.gif

labanakt 4u.gif 4u.gif

užvežė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sidrulka ,maniake lotuliukas.gif

O as vat galvoju kaip cia padarius-kepuryciu vis dar noriu savo princesei,bet pas ja jau kasos uodegeles ir plauku nemazai.kaip ta viska sutalpint po kepuryte ir graziai atrodyt g.gif nes jeigu surisi uodegeles,tai po kepure kaip su ragais atrodo,galva kvadratine,kepurele be formos ir vaizdo doh.gif Itariu teks kirpt lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau tik nekirpt. Galima padaryt kepurytę, kad kasos išlįstų. Aš tokią savo panai pernai nėriau
Atsakyti
Galima,netgi kazkur maciau.Gal ir bet kuria galima g.gif bet tai paskui vel sudetingas momentas surist bizes toj vietoj,kur kepkoj skyles.Reikes ant galvos kryziuku pazymet lotuliukas.gif
Atsakyti