QUOTE(sidrulka @ 2011 04 29, 00:19)
Natuliona, gal galima tos baltos kepurytės raštuką? o gėlytes nėrei po vieną ir po to susiuvai? labai super gražiai atrodo
va radau zinute
QUOTE(natuliona @ 2011 03 30, 13:43)
gelytes taip, pirma neriu reikalinga skaiciu geltonu viduriuku, paskui kiekviena gelyte atskirai is 6 ziedlapiu (gaunasi po 2 virsuj ir apacioje o dar 2 is sonu sujungimams) sujungiu is karto tas gelytes nerdama galima ir nesujungineti is karto, bet man taip patogiau, nebuna nereikalingu siulu karpimu ir magzu rysimo
o gelytes su pacia kepuryte sujungiu irgi nerdama nieko netenka siuti, paprasciausia pridedi ta geliu juostele ir suneri kartu tik aisku reikia atitaikyti kiek akiu zemu stulpeliu nerti tap gelyciu (pas mane paprastai buna 4-5a)
o gelytes su pacia kepuryte sujungiu irgi nerdama nieko netenka siuti, paprasciausia pridedi ta geliu juostele ir suneri kartu tik aisku reikia atitaikyti kiek akiu zemu stulpeliu nerti tap gelyciu (pas mane paprastai buna 4-5a)
Papildyta:
QUOTE(aves @ 2011 04 29, 10:13)
Labas mamytes
bandau nerti sia kepryte tik klausimas ar tikrai abiejose shemose tuos stulpelius reikia nerti be uzmetimo
oks turetu buti virsugalvio "blynuko" skermuo, 40 cm apimties galvytei
Aciu
bandau nerti sia kepryte tik klausimas ar tikrai abiejose shemose tuos stulpelius reikia nerti be uzmetimo
oks turetu buti virsugalvio "blynuko" skermuo, 40 cm apimties galvytei
Aciu
kokius stulpelius, apie ka jus? yra cia stulpeliai su uzmetimu
40/3,14 = 12.74 as nerciau 12-12.5
QUOTE(naiste777 @ 2011 04 29, 10:15)
Natuliona, pagal mane ten violetinė O raštelį radau tik panašų. Pirmoj eilėj nėriau 7 stulpelius, o antroj eilėj tirsiog stulpelis, o ne ta varnelė iš stulpelių su 2 užmetimais. O nufotkint nebegaliu, atidaviau jau vaikiukam ligoniukam
aciu pastudijuosiu