Labukas mergaites saunus jusu visu darbeliai,kaupiuosi ir as jiems
nessta saunus kompektukas o ypac jo pateikimas .mime manau improvizacija puikiai pavyko
Natuliona labai spalvingos ir linksmos kepurytes
natuliona, koks ten rastelis pirmos, labai jau graziai atrodo
visos kitos irgi be galo nuostabios
visos kitos irgi be galo nuostabios
QUOTE(natuliona @ 2011 03 27, 20:34)
aciu
sitas
sitas
nesuprantu kaip ta stulpeli perkriziuoti
sveikos auksarankes kuri gal galit padeti!!! ar turite foto kaip tiksliai ismatuoti galvos apimti ir visus kitus matmenis neriant ar mezgant be modeliuko?
aciukas
Papildyta:
natuliona jau tavo darbeliai visi superiniai man dar reikia pasitobulinti, bet ideju is taves pasisemiu labai dauk
aciukas
Papildyta:
natuliona jau tavo darbeliai visi superiniai man dar reikia pasitobulinti, bet ideju is taves pasisemiu labai dauk
natuliona, labai tau aciu, reiks bandyt dar si vakara nes nesulauksiu ryto kaip niesti rankos
labai faini skaryte kaip ir visada ir sakyk kada tu miegi kad tiek daug visko padarai
labai faini skaryte kaip ir visada ir sakyk kada tu miegi kad tiek daug visko padarai
kokios visos isradingos ir darbeliai nuostabus
mano keletas paskutiniu darbeliu
mano keletas paskutiniu darbeliu
QUOTE(Raflezija @ 2011 03 27, 21:34)
sveikos auksarankes kuri gal galit padeti!!! ar turite foto kaip tiksliai ismatuoti galvos apimti ir visus kitus matmenis neriant ar mezgant be modeliuko?
Gal ir ne visai to klausi , bet pagrindiniai matmenys yra čia: 1 (o čia tęsinys: 2, 3 - gal šiaip kam bus naudingas toks kepurių mezgimo "pradžiamokslis").