Rasa labai daili kepuryte gal galetum pasidalinti kaip tas brylius neriamas? kazkur matytas, bet neprisimenu principo
Pauksciuk o jei per ta juodaji dali dar kokiu aguonu, ar tiesiog gelyciu raudonu prinerti? nes dabar tai man ji kaip rudeniskas variantas atrodo, bet pati kepure patiko
Rabelkyte grazi pustazanduke ir kepte jai labai tinka
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 24, 19:31)
kokia tu saunuole
kirmiliukas linksmas ir tos kur sesems nerealios
QUOTE(liamuna @ 2011 04 26, 20:14)
skaryte wow wow boruzes kaip tikros laksto
QUOTE(rasa32 @ 2011 04 26, 22:22)
Papuosiau dukryte
grazu reikia ir man aguonas pabandyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 04 27, 08:58)
spalvu derinukas as gal kokias dideles sagas prisiuciau
ačiū už patarimus, reiks pasidairyt kokio papuošimo
QUOTE(rabelkyte @ 2011 04 26, 20:53)
ka reiskia sitos schemutes X kur 5 eilute kaip suprantu
Pernai nėriau tokią kepurytę, labai greitai neriasi, smagus raštukas, ir siūlų nedaug suėjo. Atsimenu, kad viršų dariau ne visai pagal schemą, tik neatsimenu kaip tiksliai Aš irgi planuoju tokią nert savo didutei, irgi su bryliuku, tik nežinau kada prieisiu, reikia dar mažajai nunert krikštynų suknią ir kiepką
ravelkyte, nezinau kokio dydzio tau reikia, bet as darau taip, nusineriu pynute is 5-6 akiu,sujungiu, tada neriu 1eile-12 su 1uzmetimu, 2 eile-24, 3-36 ir paskui jei gerai pamenu nuo 8 eiles pagal schema...tas kitas eiles praleidziu tiesiog...
stai cia mano nerta...ji labai paprastai neriasi isties ir gaunasi graziai
pauksciuk, man cia noris dideliu raudonu geliu,aguonu arba kitokiu, pilnu tokiu...arba...apcioje kur duoda, deciau raudona juostele, kaspinuka sulankstyciau ir sagyte maza arba be jos...kaspinuka lankstyciau is raudonos ir juodos spalvytes arba raudonos ir baltos...va tokia mano vizija
Smalsute, neriau viena is tavo parodytu,kur vakar rodei,paskutine ta...kur susukti reikia...esme ta, kad nuneriau ja ilga...ir galiu padaryt netgi tris is jos...zinoma jos tarpusavyje sujungtos, bet ziurisi graziai...
stai cia mano nerta...ji labai paprastai neriasi isties ir gaunasi graziai
pauksciuk, man cia noris dideliu raudonu geliu,aguonu arba kitokiu, pilnu tokiu...arba...apcioje kur duoda, deciau raudona juostele, kaspinuka sulankstyciau ir sagyte maza arba be jos...kaspinuka lankstyciau is raudonos ir juodos spalvytes arba raudonos ir baltos...va tokia mano vizija
Smalsute, neriau viena is tavo parodytu,kur vakar rodei,paskutine ta...kur susukti reikia...esme ta, kad nuneriau ja ilga...ir galiu padaryt netgi tris is jos...zinoma jos tarpusavyje sujungtos, bet ziurisi graziai...
Mergiukai, pasakykit kokio storumo vąšeliais neriat kepuriukus? Noriu, kad standesnė, o ne skystalas gautųs, bet su per mažu vąšeliu sunku nerti.
Turiu tokį visai mažiuką, 10-50nr siūlams, tai su juo su maxi siūlais sunku - per maža barzdelė, o kitas - 1,25 nr - lyg ir didokas.
Kokio Nr vąšeliu geriausia nert su maxi siūlais?
Turiu tokį visai mažiuką, 10-50nr siūlams, tai su juo su maxi siūlais sunku - per maža barzdelė, o kitas - 1,25 nr - lyg ir didokas.
QUOTE(Kvaki @ 2011 04 27, 21:21)
Mergiukai, pasakykit kokio storumo vąšeliais neriat kepuriukus? Noriu, kad standesnė, o ne skystalas gautųs, bet su per mažu vąšeliu sunku nerti.
man patinka su 0,95mm nerti
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 27, 08:10)
Rasa, vava, kaip tik mano planuose si kepuryte, balta, su bryliuku ir tokiu paciu rastuku...tik papuosimai bus jau kitokie...is kokiu cia siuliuku nerta...labai dailiai atrodo
Kepuryte is Begonijos,o papuosimai is Maxi.
liamuna ,bryliukas neriamas stulpeliais su uzmetimu,1paprastas,1 iskilusis.Pora eiliu neriu vienu vaseliu,o kitas eiles-storesniu,pvz.1,5 ir 1,75,jei is Filleta siulu.
Aš kai neriu su maxi siūlais dažniausiai neriu su 1,6 vąšiuku. bet kai neriu papuošimus puiliausiai galiu ir su 1 nunerti. Man vąšelio numeris nieko nesako, žiūriu kad pačiai būtų patogu Ir nežinau kaip tie numeriai rašosi. Kai pirkau konkrečiai pledukui vąšiuką tai paprašiau 3 nr, man padavė ir nekreipusi dėmesio parsinešiau namo, o namuose vąšiukas vos ne už mano pirštą didesnis nors užrašytas 3 nr tada pirkau kitoje siūlų parduotuvėje ir neriu dabar su 2,5 nr, nors prie siūlų su kuriais aš neriu rašo kad reikėtų 3-4 nr
Maxi neriu su 1.25-1.5
kristinalm graži skarytė
juratike13 graži kepurytė
juratike13 graži kepurytė