Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(IngridaGal @ 2011 04 23, 14:35)
Atnesu parodyti ka tik baigtas kepurytes-katytes

Miauuuuu biggrin.gif

Labai grazu thumbup.gif

Atsakyti
IngridaGal, katytės simpatiškos wub.gif
Atsakyti
Su šventomis Velykomis...ir toliau tokių nuostabių gražių darbelių šioje temukėje wub.gif

labai istrigo rozinė su tunisietišku vašeliu nerta...gal kas turit kokių pamokelių kaip tai daroma?
Katytės fainuoles... wub.gif

O štai mano keletą...
Onkoliginiams vaikučiams verysad.gif
Mergaičiukei
user posted image

Bernužėliui
user posted image

ir jaunai panelei beretė, neišėjo man jos nufotografuot kaip reikiant...sad.gif
user posted image

O čia draugės mergytėms sesytėms wub.gif
user posted image
Atsakyti
Skarytė, nusimato realios spalvos doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2011 04 25, 10:30)
Skarytė, nusimato realios spalvos doh.gif
user posted image

labai faina skaryte as ir tokiu prineriau savo pupai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 04 25, 10:41)
labai faina skaryte as ir tokiu prineriau savo pupai  lotuliukas.gif

O kas cia per principas? g.gif Kiek bandau is galvos, kakzokia nesamone su tom skarelem gaunas, net upa praradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 04 25, 11:48)
O kas cia per principas? g.gif  Kiek bandau is galvos, kakzokia nesamone su tom skarelem gaunas, net upa praradau verysad.gif

labai gerai vienoj vietoj sioje temoje buvo paaiskinte, bet nerandu kur ax.gif

bet galiu pacituoti

neriam 3 a. pynute ir sujungiam, tada jau neriam pirma eile: 3a.; 3 stulpeliai su uzmetimu; 3 a ir vel 3 stulpeliai su uzmetimu ir is karto gaunasi maziukas trikampis,
tada apverciam ir neriam 2-a eile : 3a ir 2 stulpeliai su uzmetimu; 2a; 3 stulpeliai su uzmetimu; 3a, 3 stulpeliai su uzmetimu; 2a; 3 stulpeliai su uzmetimu
antra eile baigta ir taip gaunasi

Papildyta:
QUOTE(Palme22 @ 2011 04 25, 11:55)
labai gerai vienoj vietoj sioje temoje buvo paaiskinte, bet nerandu kur  ax.gif

bet galiu pacituoti

neriam 3 a. pynute ir sujungiam, tada jau neriam pirma eile: 3a.; 3 stulpeliai su uzmetimu; 3 a ir vel 3 stulpeliai su uzmetimu ir is karto gaunasi maziukas trikampis,
tada apverciam ir neriam 2-a eile : 3a ir 2 stulpeliai su uzmetimu; 2a; 3 stulpeliai su uzmetimu; 3a, 3 stulpeliai su uzmetimu; 2a; 3 stulpeliai su uzmetimu
antra eile baigta ir taip gaunasi

RADAU, CIA PAZIUREK VISKAS AISKU BUS thumbup.gif

http://www.supermama...671714-450.html
Papildyta:
Mergaites norejau paprasyt paprastos kepurytes schemutes ar patarimo, kaip nunert ar numegzt vasaryne kepuryte kazkaip surisama mergaitei, nes ji man viska numeta, nutraukia nuo galvytes doh.gif
Atsakyti
juratike13 ,man ypac grazios paskutines kepurytes,tokios jureivisko stiliaus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
owu, pulina - aciu 4u.gif

Juratike13 - nuostabios kepurytes, labai zaismingai atrodo su simtakoju wink.gif

Parodysiu megzta kepuryte dukrytei, tik manekene siandien ne nuotaikoj, tai ant jos nufotografuoti nevapyko.. gal kitakart
user posted image
Atsakyti
juratike13, kas ten per raštelis rudos beretės?
Atsakyti
Palme22 gal gali pasakyti kokio plocio yra tavo nerta skaryte,nes as neriu mergaitei drauges dovanu ir nezinau kiek reikia nunerti nes bijau kad butu ne pertrumpa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2011 04 25, 18:26)
Palme22  gal gali pasakyti kokio plocio yra tavo nerta skaryte,nes as neriu mergaitei drauges dovanu ir nezinau kiek reikia nunerti nes bijau kad butu ne pertrumpa? g.gif

Aš tai visada neriu trumpesnę, nes po to jinai prasitampo, jei galvytės apimtis 50cm. tai aš neriu apie 47cm., nes po to reikia ryšti su skarelės galais.
Atsakyti