Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(Lace @ 2011 04 21, 17:19)
Dar viena ax.gif Šį kartą tunisietišku vašeliu nerta smile.gif

user posted image

Koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms giriančioms 4u.gif

QUOTE(Vaidullka @ 2011 04 21, 20:15)
Avataras matytas, vaikai ir vaikų sąrašas matytas, rankų darbas ir pažįstamas, bet kol  supratau kas  doh.gif  lotuliukas.gif

tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(man-patinka-tyla @ 2011 04 21, 21:33)
Lace, kepurėlės fantastiškos!!!!! thumbup.gif
o jau mergytė kokia fainuolė  wub.gif

kažink kuri? biggrin.gif Nes mergytės tai dvi skirtingos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 04 21, 14:19)
Pavasarinė šilko kepurytė mažiausiąjai  ax.gif

man sita wub.gif anos tai spalva kazkokia murzina tai jau ne taip ispudingai atrodo rolleyes.gif

QUOTE(Lusasita @ 2011 04 21, 14:59)

thumbup.gif wub.gif man patiko tas bandanas nerti smile.gif

QUOTE(rasa32 @ 2011 04 21, 17:59)
Pora nauju vasariniu kepuriuku smile.gif

wow wub.gif gelynas wub.gif uz kruopstuma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 04 21, 20:36)
Aciu 4u.gif o as turiu kantrybes rolleyes.gif hihihi.gif zinok,ir man ta kantrybe baigiasi,kai tokias ''klombas'' reikia daryt biggrin.gif Uztrunka tiek,kiek ir kepure nunerti.
Savo vaikui juk galima ir daugiau laiko skirti mirksiukas.gif

Vat čia dažniausia ir būna taip, kad savam vaikui laiko nebelieka lotuliukas.gif doh.gif Turiu mintį galvos centre didelė gėlę, bet kažin jaučui geriau ją atskirai nerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 04 22, 08:04)
kažink kuri?  biggrin.gif Nes mergytės tai dvi skirtingos  tongue.gif

oi tikrai blink.gif atsipršau, kažkaip neįdėmiai pažiūrėjau blush2.gif
Abidvi nuostabios, abiejų akys gilios gilios, nors ir skirtingos smile.gif
Atsakyti
Tiek daug gražių kepuryčių prinėrėt, net akys raibsta thumbup.gif
Rodausi ir aš su pirmąja šiais metais nunerta kepuryte, tik modeliukui laisvoka, pusbrolio mergytei turėtų tikti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Atnesu parodyti ka tik baigtas kepurytes-katytes
user posted image
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2011 04 23, 09:35)
Tiek daug gražių kepuryčių prinėrėt, net akys raibsta  thumbup.gif
Rodausi ir aš su pirmąja šiais metais nunerta kepuryte, tik modeliukui laisvoka, pusbrolio mergytei turėtų tikti smile.gif

aš tokio tipo neseniai baigiau, bet labai patiko pats nėrimas, labai lengvai neriasi rolleyes.gif

QUOTE(IngridaGal @ 2011 04 23, 14:35)
Atnesu parodyti ka tik baigtas kepurytes-katytes

Darbai gražūs wub.gif , bet priminsiu, kad ant nuotraukų pašto adresai gali būti tik Jūsų rankdarbių temoje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 04 23, 14:44)
Darbai gražūs  wub.gif , bet priminsiu, kad ant nuotraukų pašto adresai gali būti tik Jūsų rankdarbių temoje.  4u.gif

Aciu uz grazius zodzius ir uz pastaba, pirma karta per 2 metus tai girdziu blush2.gif
Atsakyti
IngridaGal ,labai simpatiski ''katinai'' bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 04 23, 14:59)
Aciu uz grazius zodzius ir uz pastaba, pirma karta per 2 metus tai girdziu  blush2.gif

Atrašiau į až bet dar kartą pasikartosiu, kad ir kitos matytų. Nuotraukos kurios yra dedamos ne Jūsų rankdarbių temoje, o kitur, turi būti su neutraliu užrašu. Tai neturi būti internetinis adresas, elektroninis paštas, skype, telefonas ir t.t Aš puikiai suprantu kad nuotraukos be jokių žymių dėti nesinori kad nebūtų nusavinimų. Ir pati dedu žymes. Ką rašyti galite nuspręsti Jūs: ar tai bus Jūsų nikas, o galbūt koks kitas žodis ar trumputė citata kuri Jums yra miela, o galbūt turi prasmę ir yra neutrali.

Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2011 04 23, 13:44)
aš tokio tipo neseniai baigiau, bet labai patiko pats nėrimas, labai lengvai neriasi  rolleyes.gif

Aha, tikrai lengvai ir greitai neriasi thumbup.gif Dabar tokią savo mažajai nersiu, patiko tie antausiukai, kaktos neuždengia iki akių ir auselės nesušals smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reburd: 23 balandžio 2011 - 20:19