nu gali buti kazkur iki 15, jeigu patinka kai kepuryte kaktytes kazkiek uzdengia
QUOTE(serbentėlė @ 2011 04 20, 21:56)
Labas vakaras, mergaitės ! Turiu prašymą .
norėčiau sužinoti : kiek yra cm 9 mėnesių mergaitės galvutės nuo pakaušio. O aiškiau, tai kokio ilgio neriate, mezgate kepurėles ( be atlenkimo) 9 mėnesių mergaitėms.
Noriu nunerti, mergaitės mama pasakė, kad 18 cm. Aš suabejojau...
norėčiau sužinoti : kiek yra cm 9 mėnesių mergaitės galvutės nuo pakaušio. O aiškiau, tai kokio ilgio neriate, mezgate kepurėles ( be atlenkimo) 9 mėnesių mergaitėms.
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 04 21, 08:00)
per daug.. metinukes mano gaunasi ~16-16.5cm
tai jau as megstu daryti tokias jau iki antakiu, o kiti priesingai - nori trumpesniu
tai jau as megstu daryti tokias jau iki antakiu, o kiti priesingai - nori trumpesniu
QUOTE(serbentėlė @ 2011 04 21, 08:18)
Ačiū . Aš ir suabejojau. Nunėriau 14 cm. ir man jau rodosi,kad užtektų...
14 cm kudikui darau (13-14)
ir pasakymas metinuke ar trimete man nieko nesako, nes reikia ziureti apimti, kartais 9 menesiu vaiko apimtis buna ir 48-50 cm, mano mergaite jau 3,5 metu o apimtis vis dar 48 cm, taip kad amzius neimponuoja.
O su 48-50 cm ilgis kaip niekur yra 18 cm
ir visada sakau kad geriau ciut ilgesne nei kad per trumpa
pvz nuo 45 cm ilgi visada darau ne maziau 16 cm.
Ne kepurytė ir ne skarelė, bet vistiek pasirodom
QUOTE(Uksnė @ 2011 04 21, 13:38)
Ne kepurytė ir ne skarelė, bet vistiek pasirodom
Labai grazu Ideja super
Pavasarinė šilko kepurytė mažiausiąjai
QUOTE(Lace @ 2011 04 21, 14:19)
koks neapsakomas grožis pupa
ar sunku tokią megzti? Gal turi lt aprašymą, ar kur surasti galima, norėčiau pastudijuot, gal pavyktu ir pačiai
mergytei
berniukui
abi kartu
berniukui
abi kartu
QUOTE(serbentėlė @ 2011 04 20, 22:56)
Labas vakaras, mergaitės ! Turiu prašymą .
QUOTE(Laura_online @ 2011 04 21, 10:47)
14 cm kudikui darau (13-14)
ir pasakymas metinuke ar trimete man nieko nesako, nes reikia ziureti apimti, kartais 9 menesiu vaiko apimtis buna ir 48-50 cm, mano mergaite jau 3,5 metu o apimtis vis dar 48 cm, taip kad amzius neimponuoja.
amžius nieko nesako. Aš turėjau atvejį kada metinuko galvos apimtis buvo 52 cm. Iš pradžių suabejojau ir perklausiau ar tikrai nes tuo metu buvo mano 5 metų berniuko tokia apimtis.
Dabar mano pupai kaip tik 9 mėnesiai tai pamatavau galvytę ir randu 15 cm. Mūsų galvos apimtis yra 44 bet aš asmeniškai vien amžiumi nepasikliaučiau
QUOTE(erossa @ 2011 04 21, 14:35)
schemos nera neriau platindama apskritima, o poto rasteliu, kuri rasi cia:
https://picasaweb.go...167820472542162