Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(alvydas @ 2011 04 19, 10:52)
PAGAL FORMULE KURIA RADAU TAI ISEINA 16.6 TAI TURBUT NUO CENTRO AR TAIP SUPRANTU

ne nuo centro, o visas skersmuo mirksiukas.gif jei nuo centro -tai dar padalinti is dvieju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2011 04 18, 23:20)
Gal kiek pabodęs modelis, labai paprastas, bet čia mano pirmasis kepuriukas ax.gif

maziukas suniukas koks mielas wub.gif

QUOTE(alvydas @ 2011 04 19, 11:52)
PAGAL FORMULE KURIA RADAU TAI ISEINA 16.6 TAI TURBUT NUO CENTRO AR TAIP SUPRANTU

16,6 tai blynas paprastai kepkai, o jei berete tai zymiai didesnis smile.gif kaip liamuna rase ~26-28 cm mirksiukas.gif ir cia skersmuo (ne nuo centro)

QUOTE(birucaite @ 2011 04 19, 11:56)
natuliona kokios grazios kepurytes  wub.gif ypac pirmos dvi ir jei nieko pries ju ideja pasiskolinsiu.  4u.gif

aciu 4u.gif prasom nieko pries smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 19 balandžio 2011 - 11:08
paprastutė medvilninė dryžuotukė kepurytė ir šalikėlis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Nunėriau dukrai pavasarinę ir nesu tikra, ar dar kažko reikia tai kepurei unsure.gif Visokios ten rožės ir aplikacijos man negražu schmoll.gif O kaip dar papuošti ir nesugalvoju g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 04 19, 15:59)
Nunėriau dukrai pavasarinę ir nesu tikra, ar dar kažko reikia tai kepurei unsure.gif Visokios ten rožės ir aplikacijos man negražu schmoll.gif O kaip dar papuošti ir nesugalvoju g.gif

Gali papuosti didelem dekoratyvinem sagom ant kepures krasto,pvz. melyno-zalia-melyna.
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 04 19, 15:59)

O man ir taip labai graži kepurė, ir nieko čia netrūksta. Jei dar kažko norisi, galima atsiklausti dukrytės, ji tai tikrai pasakys, ar trūksta šiai kepurytei ko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2011 04 19, 17:26)
O man ir taip labai graži kepurė, ir nieko čia netrūksta. Jei dar kažko norisi, galima atsiklausti dukrytės, ji tai tikrai pasakys, ar trūksta šiai kepurytei ko mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Ir man netruksta nieko.Viskas thumbup.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš kelis darbelius :
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas vakaras, mergaitės ! Turiu prašymą .
norėčiau sužinoti : kiek yra cm 9 mėnesių mergaitės galvutės nuo pakaušio. O aiškiau, tai kokio ilgio neriate, mezgate kepurėles ( be atlenkimo) 9 mėnesių mergaitėms.
Noriu nunerti, mergaitės mama pasakė, kad 18 cm. Aš suabejojau...
Atsakyti
Sveikos ,ieskau grazios ziemines kepres ir saliko rasto smile.gif ,gal kuri mamyte turi ? ax.gif ACIU.GAL I AZ,PERMESTU
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2011 04 20, 22:56)
Labas vakaras, mergaitės !  Turiu  prašymą .
norėčiau sužinoti : kiek yra cm 9 mėnesių mergaitės galvutės nuo pakaušio. O aiškiau, tai kokio ilgio neriate, mezgate kepurėles ( be atlenkimo) 9 mėnesių mergaitėms.
Noriu nunerti, mergaitės mama pasakė, kad 18 cm. Aš suabejojau...

per daug.. metinukes mano gaunasi ~16-16.5cm
tai jau as megstu daryti tokias jau iki antakiu, o kiti priesingai - nori trumpesniu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū . Aš ir suabejojau. Nunėriau 14 cm. ir man jau rodosi,kad užtektų...
Atsakyti