Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(juratike13 @ 2011 04 18, 12:54)
Natuliona, nedadejau ne vienos akies...,
1eile apneriau su paprastu uzmetimu-1,25
2-1,25
3,4-1,5
5,6-1,75
7-2,5
8-3,5 ir uzbaigimas -3,5, lyg ir teisingi surasiau...tieisog ziureti ir viskas, kad nesibanguotu...tik sekanti karta imsiu vaselius :1,25;1,5;1,75;2;2,5;3;3,5, tokia tvarka
Siaip esu macius,kad taip neria ir sukneles trapecijos formos ir sijonukus...kai neriau suknele savo mazei, taip ir siule man daryti, kad nereiktu akiu prideti ir pas rusaites taip skaiciau...patiko man visai...

Super, reiks ir man taip pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 18, 13:54)
Natuliona, nedadejau ne vienos akies...,
1eile apneriau su paprastu uzmetimu-1,25
2-1,25
3,4-1,5
5,6-1,75
7-2,5
8-3,5 ir uzbaigimas -3,5, lyg ir teisingi surasiau...tieisog ziureti ir viskas, kad nesibanguotu...tik sekanti karta imsiu vaselius :1,25;1,5;1,75;2;2,5;3;3,5, tokia tvarka
Siaip esu macius,kad taip neria ir sukneles trapecijos formos ir sijonukus...kai neriau suknele savo mazei, taip ir siule man daryti, kad nereiktu akiu prideti ir pas rusaites taip skaiciau...patiko man visai...

as ir esu macius ir skaicius bet nebandzius smile.gif
aciu
Atsakyti
Man toks platinimas kažkaip mistiškai atrodo. Niu, gali pakeist nuo 1,25 iki 1,9 vąšelį. Bet kaip atrodo pvz. maxiai nerti su 3 Nr vąšeliu?
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 04 18, 07:20)
mano praeitos savaites darbas  smile.gif

man tavo tos gelines tai nerealios wub.gif wub.gif kazkada vel konsultuosiuos, ne spamirsau blush2.gif lotuliukas.gif o reiks itariu biggrin.gif siemet dar nieko neneriau apart saliku garbiniuotu blush2.gif

QUOTE(naiste777 @ 2011 04 18, 10:26)
Parodysiu savo savaitgalio darbus.

super super super wub.gif wub.gif tirkos berniokiskos kiepos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 04 18, 14:41)
Man toks platinimas kažkaip mistiškai atrodo. Niu, gali pakeist nuo 1,25 iki 1,9 vąšelį. Bet kaip atrodo pvz. maxiai nerti su 3 Nr vąšeliu?

nu gi juratike13 jau isbande vadinasi ne mistika biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2011 04 18, 14:55)
man tavo tos gelines tai nerealios wub.gif  wub.gif kazkada vel konsultuosiuos, ne spamirsau blush2.gif  lotuliukas.gif o reiks itariu biggrin.gif siemet dar nieko neneriau apart saliku garbiniuotu blush2.gif

prasom biggrin.gif
as jau ivaldziau tas geles per 2 val nuneriu ta geliu juosta smile.gif pamenu pirma karta tai 2 dienas neriau doh.gif
tavo kepku tai laukiam laukiam mirksiukas.gif tu vis nauja koki rastuka mums atnesi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 18 balandžio 2011 - 14:07
QUOTE(naiste777 @ 2011 04 18, 13:41)

is maxiu nebandziau, bet su eva, kurie vos storesni, liuks.violet ir dar kazkokie panasaus storio yra...
taigi gali neimti to storiausio vaselio...imk nuo 1,25 iki 2 ar 2,5...tik eiliu daugiau dek su vienu vaseliu ir gausis viskas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2011 04 17, 16:13)
HELP!!!!! Nebeismanau ka ir daryt. Patarkit prasau. Skalbiau nerini nerta  is maxi siulu, raudonu ir baltu. Ir balti nusidaze, pasidare roziniai. Cia nebutu tokia didele problema, gerai butu ir rausvi is bedos. Bet suvyniojau i ranksluosti, kad vandeni sugertu ir isvyniojusu amo netekau. Ant baltos vietos raudonos demes doh.gif Nebeismanau kaip tas demes isimt verysad.gif

blink.gif Jų spalvos dažo, niekada dar taip nebuvo unsure.gif O nebandėt su mašinine chemija valyti? Man superinis daiktas išima visas dėmes iš vaikų drabužių ax.gif
Atsakyti
Gal kiek pabodęs modelis, labai paprastas, bet čia mano pirmasis kepuriukas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Labukas, merginos padekit nenutaikau kepurytes dydzio. Mano maziukes galvytes apimtis 52cm., tai kokio reikia blyno dydzio,nusiziurejau barete. Isanksto dekoju. Jusu darbeliai laaaaabai grazus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydas @ 2011 04 19, 11:47)
Labukas, merginos padekit nenutaikau kepurytes dydzio. Mano maziukes galvytes apimtis 52cm., tai kokio reikia blyno dydzio,nusiziurejau barete. Isanksto dekoju. Jusu darbeliai laaaaabai grazus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

nors nesu profe bereciu, bet kiek skaiciau, tas blynas daromas kazkur apie 26-28 cm skersmens, paskui jau kelios eiles siaurinimui, ir uzbaigimui. 4u.gif
Atsakyti
PAGAL FORMULE KURIA RADAU TAI ISEINA 16.6 TAI TURBUT NUO CENTRO AR TAIP SUPRANTU
Atsakyti
natuliona kokios grazios kepurytes wub.gif ypac pirmos dvi ir jei nieko pries ju ideja pasiskolinsiu. 4u.gif
Atsakyti