Sveikutes mamytes. noriu ir as pasirodyti su savo kepiryte, aisku netokia jau superine kaip pas jus bet nunerta labai is sirdies
laukiu komentaru
Boženik, labai gražu, ir prie striukytės kaip dera , šaunuolė
QUOTE(Boženik @ 2011 04 17, 20:41)
Sveikutes mamytes. noriu ir as pasirodyti su savo kepiryte, aisku netokia jau superine kaip pas jus bet nunerta labai is sirdies
laukiu komentaru
laukiu komentaru
koks grožis, kiek darbo įdėta, šaunuolė
QUOTE(Evelinute:) @ 2011 04 17, 22:24)
koks grožis, kiek darbo įdėta, šaunuolė
aciu mergynos
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 15, 10:31)
Vakar isbandziau nerti bryliuka nedidinant akiu skaiciaus, bet keisdama vaselio stori, 1,25;1,5;1,75;2,5;3,5...neradau 2 ir 3 numeriu namie, kazkur jau bus vaikai ikise...bet gavosi labai liuks...sakyciau,kad dabar taip ir nesrsiu bryliukus, tik veselius reik susirasti trukstamus
va sitas labai sudomino, dar as nebandzius parodyk
QUOTE(Nefer @ 2011 04 17, 16:13)
HELP!!!!! Nebeismanau ka ir daryt. Patarkit prasau. Skalbiau nerini nerta is maxi siulu, raudonu ir baltu. Ir balti nusidaze, pasidare roziniai. Cia nebutu tokia didele problema, gerai butu ir rausvi is bedos. Bet suvyniojau i ranksluosti, kad vandeni sugertu ir isvyniojusu amo netekau. Ant baltos vietos raudonos demes Nebeismanau kaip tas demes isimt
tai raudoni MAXI dazo, kazkada irgi buvau susidurus
QUOTE(Boženik @ 2011 04 17, 20:41)
noriu ir as pasirodyti su savo kepiryte
graziai priderinta
mano praeitos savaites darbas
QUOTE(kristinalm @ 2011 04 17, 19:29)
Ačiū, nėriau pagal šią schemą, bet teko improvizuoti
Dėkui bandysiu ir aš kažką panašaus, tik bėda ta, kad dar nemoku iš akies nerti nemoku kaip apskaičiuot tas akis kiek kada pridėt
Natuliona, kiek grožio Niu, man nepatinka taip krapštinėtis Parodysiu savo savaitgalio darbus. Tinkamo manekeno po ranka neturėjau
O futbolinę kepurę nėriau iš čia nusižiūrėjus. Reiktų man dar vienos didesnės, tik nesumąstau, kaip padidinti nekeičiant siūlų storio. Reiks kažką bandyt, gal tas detales iš daugiau eislių nert
O futbolinę kepurę nėriau iš čia nusižiūrėjus. Reiktų man dar vienos didesnės, tik nesumąstau, kaip padidinti nekeičiant siūlų storio. Reiks kažką bandyt, gal tas detales iš daugiau eislių nert
natuliona, super...dailios berniukiskos, bezdzionele liuks...
va kaip gavosi...
va kaip gavosi...
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 18, 12:13)
tai cia dabar tu kas eile keitei vaseli vis didesni imdavai? o akiu didinai
QUOTE(Nefer @ 2011 04 17, 16:38)
As visa diena ta balta gala mirkau. Ir su skalbimo muilu su tulzim itrynus ir vanise ir su balis itryniau, net ir i kilimu valikli kisau, niekas nepadeda O kad buciau zinojusi, kad tie siulai dazo, visa gyvenima is ju neriu, bet pirma kart is tokiu tamsiu.
arba dazykit visa kepuriuka viena spalva
Kaip abydna isivaizduoju
As uz tai pries megzdama is kontrastingu spalvu nukirpusi po siulo gala kartu paskalbiu, patriniu, pamuiluoju, isdziuvus ziuriu, ar nenusidaze
Natuliona, nedadejau ne vienos akies...,
1eile apneriau su paprastu uzmetimu-1,25
2-1,25
3,4-1,5
5,6-1,75
7-2,5
8-3,5 ir uzbaigimas -3,5, lyg ir teisingi surasiau...tieisog ziureti ir viskas, kad nesibanguotu...tik sekanti karta imsiu vaselius :1,25;1,5;1,75;2;2,5;3;3,5, tokia tvarka
Siaip esu macius,kad taip neria ir sukneles trapecijos formos ir sijonukus...kai neriau suknele savo mazei, taip ir siule man daryti, kad nereiktu akiu prideti ir pas rusaites taip skaiciau...patiko man visai...
1eile apneriau su paprastu uzmetimu-1,25
2-1,25
3,4-1,5
5,6-1,75
7-2,5
8-3,5 ir uzbaigimas -3,5, lyg ir teisingi surasiau...tieisog ziureti ir viskas, kad nesibanguotu...tik sekanti karta imsiu vaselius :1,25;1,5;1,75;2;2,5;3;3,5, tokia tvarka
Siaip esu macius,kad taip neria ir sukneles trapecijos formos ir sijonukus...kai neriau suknele savo mazei, taip ir siule man daryti, kad nereiktu akiu prideti ir pas rusaites taip skaiciau...patiko man visai...