Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

Sveikutes mamytes. noriu ir as pasirodyti su savo kepiryte, aisku netokia jau superine kaip pas jus bet nunerta labai is sirdies 4u.gif
user posted image

user posted image
laukiu komentaru blush2.gif
Atsakyti
Boženik, labai gražu, ir prie striukytės kaip dera wub.gif , šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Boženik @ 2011 04 17, 20:41)
Sveikutes mamytes. noriu ir as pasirodyti su savo kepiryte, aisku netokia jau superine kaip pas jus bet nunerta labai is sirdies 4u.gif
laukiu komentaru blush2.gif

koks grožis, kiek darbo įdėta, šaunuolė thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinute:) @ 2011 04 17, 22:24)
koks grožis, kiek darbo įdėta, šaunuolė  thumbup.gif  4u.gif

blush2.gif aciu mergynos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 15, 10:31)

Vakar isbandziau nerti bryliuka nedidinant akiu skaiciaus, bet keisdama vaselio stori, 1,25;1,5;1,75;2,5;3,5...neradau 2 doh.gif  ir 3 numeriu namie, kazkur jau bus vaikai ikise...bet gavosi labai liuks...sakyciau,kad dabar taip ir nesrsiu bryliukus, tik veselius reik susirasti trukstamus bigsmile.gif

va sitas labai sudomino, dar as nebandzius smile.gif parodyk mirksiukas.gif

QUOTE(Nefer @ 2011 04 17, 16:13)
HELP!!!!! Nebeismanau ka ir daryt. Patarkit prasau. Skalbiau nerini nerta  is maxi siulu, raudonu ir baltu. Ir balti nusidaze, pasidare roziniai. Cia nebutu tokia didele problema, gerai butu ir rausvi is bedos. Bet suvyniojau i ranksluosti, kad vandeni sugertu ir isvyniojusu amo netekau. Ant baltos vietos raudonos demes doh.gif Nebeismanau kaip tas demes isimt verysad.gif

tai raudoni MAXI dazo, kazkada irgi buvau susidurus unsure.gif

QUOTE(Boženik @ 2011 04 17, 20:41)
noriu ir as pasirodyti su savo kepiryte

graziai priderinta thumbup.gif

mano praeitos savaites darbas smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2011 04 17, 19:29)
Ačiū, nėriau pagal šią schemą, bet teko improvizuoti ax.gif

Dėkui bandysiu ir aš kažką panašaus, tik bėda ta, kad dar nemoku iš akies nerti ax.gif nemoku kaip apskaičiuot tas akis kiek kada pridėt doh.gif
Atsakyti
Visos šaunuolės, laaabai gražūs ir įdomūs darbeliai..

Paprasta, bet man labai graži pasirodė,tai ir aš pabandžiau ir va kas gavosi
user posted image

Gal kas turi po ranka futbolo kepuriuko schemutę? Žinau,kad kažkurioj temoj yra, bet reik greit, o taip greit nepavyko rast. Ačiū smile.gif

Atsakyti
Natuliona, kiek grožio wub.gif wub.gif Niu, man nepatinka taip krapštinėtis schmoll.gif Parodysiu savo savaitgalio darbus. Tinkamo manekeno po ranka neturėjau ax.gif
user posted image
O futbolinę kepurę nėriau iš čia nusižiūrėjus. Reiktų man dar vienos didesnės, tik nesumąstau, kaip padidinti nekeičiant siūlų storio. Reiks kažką bandyt, gal tas detales iš daugiau eislių nert g.gif
Atsakyti
natuliona, super...dailios berniukiskos, bezdzionele liuks...

va kaip gavosi...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 18, 12:13)

va kaip gavosi...

tai cia dabar tu kas eile keitei vaseli vis didesni imdavai? o akiu didinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2011 04 17, 16:38)
As visa diena ta balta gala mirkau. Ir su skalbimo muilu su tulzim itrynus ir vanise ir su balis itryniau, net ir i kilimu valikli kisau, niekas nepadeda frusty.gif O kad buciau zinojusi, kad tie siulai dazo, visa gyvenima is ju neriu, bet pirma kart is tokiu tamsiu.

arba dazykit visa kepuriuka viena spalva blink.gif
Kaip abydna isivaizduoju verysad.gif
As uz tai pries megzdama is kontrastingu spalvu nukirpusi po siulo gala kartu paskalbiu, patriniu, pamuiluoju, isdziuvus ziuriu, ar nenusidaze
Atsakyti
Natuliona, nedadejau ne vienos akies...,
1eile apneriau su paprastu uzmetimu-1,25
2-1,25
3,4-1,5
5,6-1,75
7-2,5
8-3,5 ir uzbaigimas -3,5, lyg ir teisingi surasiau...tieisog ziureti ir viskas, kad nesibanguotu...tik sekanti karta imsiu vaselius :1,25;1,5;1,75;2;2,5;3;3,5, tokia tvarka
Siaip esu macius,kad taip neria ir sukneles trapecijos formos ir sijonukus...kai neriau suknele savo mazei, taip ir siule man daryti, kad nereiktu akiu prideti ir pas rusaites taip skaiciau...patiko man visai...
Atsakyti