Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

[quote=Viliausmama,2011 04 13, 13:11]
[quote=juratike13,2011 04 13, 11:55]
Viliaus mama, aciuka,s nusikopinau, sian bandziau is antro karto krakmolint, tikslaiu vakar, paskum lyginau ir vel padzioviau, nu bet ne tas...jus man paaiskinkit, o kai uztepi to krakmolo, nelieka jo, kai kiepa isdziusta? As tai visa kisau i ta vandeni ir paskui nugreziau, tada padzioviau ant pagrindo, bet kai isdziuvo,liko tokie balksvi gumuliukai kai kur, kame beda???

O tavo darbeliai saunus visi, nesuprantu, kad tau cia drasisntis reikejo, suanuole ir tiek daug 4u.gif
[/quote

Mano tas krakmolo "marmalas" gaunais kaip susokusi manu kose.Joje merkti neimanoma.As paimu po truputi ir tiesiog itrinu bryliuka labai labai kruopsciai.Kadangi linine standesne,tai net galiu pasakyt,kad atskirai itryniau virsutine dali ,atskirai itryniaus apatine bryliaus dali.Tarsi koki pertekliu isskirsatau.Jei matau,kad neisitrina ir gumuliukas tarsi isigeria i kazkuria vieta ,vandeniu paslapinu ranka ir vel itrineju.Standumas gaunasi nerealus.Tik reikia luktelt ,neskubet lygint.Lininiams bryliams man reikejo kokia paros ,kad galeciau jau lygint.Jei bryliukas dar turi kiaurymiu,tai paimu ausu krapstuka ir istiesinus bryliu,tarsi pavalau nerimo kiaurymes,kad ten nesusidarytu krakmolo plevele.Bet jei ir susidaro,isdziuvus graziai nusiima.
Gal ir ne i tema bus ir gausiu velniu,bet idedu efektinguma ,kuri galima isgaut is kepurytes atveju.Mano nertas ir "pastatytas"angelas
user posted image
[/quote]
o cia grozis ir kruopstumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 04 12, 09:08)
O man va koks skrybeliukas gavos wub.gif

QUOTE(naiste777 @ 2011 04 12, 12:41)
Dvi mano paskutinės kepurikės

QUOTE(Viliausmama @ 2011 04 12, 18:26)
Isidrasinsiu....... blush2.gif

o jau grozybiu blink.gif net akys raibsta, greiciau ta vasara..... wub.gif
Atsakyti
As irgi niekaip neprisiruosiu skrybeliuko bryliuko iskrakmolinti, nes nesinori, kad liktu krakmolo zymiu. Skaiciau, kad galima zelatina isstandinti ir jau visam laukui ji laikys. g.gif Nesubliuksta taip standinta. Bet mastau, ar nebus paskui kietas ziauriai? Reiks koki niekuti nunarplioti ir pabandyti isstandinti. g.gif
Atsakyti
Gal turite schemutę kepurytės kuri užsirištų? blush2.gif Nes mažiukė, labai mėgsta nusiimti kepurytę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2011 04 12, 19:26)
Isidrasinsiu....... blush2.gif

oho blink.gif dabar dukryte gales puostis kas diena vis nauju mamytes darbeliu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 04 14, 12:25)
Gal turite schemutę kepurytės kuri užsirištų?  blush2.gif  Nes mažiukė, labai mėgsta nusiimti kepurytę  biggrin.gif

galima prie bet kokios kepurytes padaryti sniurelius kokia tau patinka mirksiukas.gif
na pvz keletas:
user posted image
user posted image

arba visiskai paprasta pasiziurek cia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raflezija: 14 balandžio 2011 - 13:34
Dėkui už pagalbą bandysiu nunarplioti 4u.gif
Atsakyti
Kepurytės, skirtos sergantiems vaikiukams, jau ryt iškeliaus. Kviečiu ir jus prisijungti 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=712154

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Ačiū mamytei, nepamenu niko, pasidalinusiai schemute paskutiniosios kepurytės. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 14 balandžio 2011 - 18:12
Kepurytės sesytėm dvinytem. Tik manekenė mano panelė smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2011 04 14, 19:10)
Kepurytės, skirtos sergantiems vaikiukams, jau ryt iškeliaus. Kviečiu ir jus prisijungti  4u.gif

thumbup.gif wub.gif
tos zalios tikrai labai grazus rastas wub.gif

prisijungsim butinai drinks_cheers.gif

QUOTE(naiste777 @ 2011 04 14, 20:28)
Kepurytės sesytėm dvinytem.

super wub.gif vienuodos ir nevienuodos vienu metu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2011 04 06, 14:22)
user posted image
Nors Juratike13  Jums jau paaiskino,bet idedu,gal taip bus paprasciau Jums suprast  smile.gif

rastelis 2

QUOTE(tute28 @ 2011 04 14, 19:10)
[url=http://gallery.ru/watch?ph=O5h-c451V]user posted image

ar cia kitokia kokia schemute yra ?
o dar neriant sia kepuriuka, reikia nusinerti toki lyg "blyna" o poto tik riesti ant galvytes kepuriuka neriant ????
kaip apskaiciuoti kokio dydzio turi buti tas "blynas" kepuriuko virsugalvis ???
(nezinau ar suprasit klausima) blush2.gif
mano maziaus galvytes apimtis 51cm, tai kaip cia dar man apsiskaiciuoti?

as ziemines kai mezgu man pavyksta, o pavasariniu/vasariniu nemoku nunerti. reikia sita tikrai bandyt ir nerti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 15 balandžio 2011 - 08:20
QUOTE(natuliona @ 2011 04 15, 06:06)
thumbup.gif  wub.gif
tos zalios tikrai labai grazus rastas  wub.gif

prisijungsim butinai  drinks_cheers.gif

Ačiuks 4u.gif
Šaunu, kad galim bėdoj padėt nors kiek praskaidrint gyvenimą 4u.gif

QUOTE(kristynka* @ 2011 04 15, 07:18)
ar cia kitokia kokia schemute yra ?
o dar neriant sia kepuriuka, reikia nusinerti toki lyg "blyna" o poto tik riesti ant galvytes kepuriuka neriant ????
kaip apskaiciuoti kokio dydzio turi buti tas "blynas" kepuriuko virsugalvis ???
(nezinau ar suprasit klausima) blush2.gif
mano maziaus galvytes apimtis 51cm, tai kaip cia dar man apsiskaiciuoti?

Nea, neturėjau jokių raštų, jokių schemų. Tiesiog nėriau iš galvos. Blyną tai jo, reikia nusinerti. Pagal jokias formules aš blynuko neskaičiuoju, nes man nesąmonės tada gaunasi. blush2.gif Tiesiog maždaug nuneriu ir tada kai jau užsiriečia, pamatuoju ant galvytės. Paimiau dabar kepurytę, pamatavau, tai blynukas 14cm. Kepurytė dviejų metų berniukui maždaug, tai ir attinka manau 51cm galvytei. Kažkur nuo pusės kepurytės palikau kelis cm, kad prie surišimo lyg kaip skylė būtų ir tada nėriau nebe alpink, o pirmyn atgal. Na ir paskui danėriau pyneles, kad tuo užrišimui nunert ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 15 balandžio 2011 - 08:46