sveikos. rodomes - tik pora val ir nauja kepurytė
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 04 12, 07:08)
kvepia romantika man tai super
QUOTE(Viliausmama @ 2011 04 12, 19:26)
ooo padirbejai
antros ir trecios rastukai faini
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 04 12, 11:11)
cia jau reikia Natulionai dekot
sorry, jei klystu, bet manes prasei pagalbos az, nejau prastai padejau?
QUOTE(liamuna @ 2011 04 13, 09:17)
taip taip as cia tikrai ne prie ko
QUOTE(natuliona @ 2011 04 13, 09:25)
taip taip as cia tikrai ne prie ko
tai, kad as cia ne piktai
QUOTE(liamuna @ 2011 04 13, 09:17)
oj sorry, nikus sumaisiau liamunai didelis aciu
Kadangi matau, kad daug kam patiko skarele ir daug praszanciu shemos,
sukomplektuoju savo darbeli i viena zinute su schema ir komentarais,
atsiprasau jeigu pasikartoju
Ideja pasiskolinau is cia
Mano raštas šitas, tik padariau platesne juosta.
Gumyte kaip ir beretes. 50cm galvytes apimciai gavosi 96-98 stulpeliai (siulas gana storas, vaselis Nr. 2,5)
Cia beretes nuoroda
http://forum.knitty....showtopic=12800
Salikelio schema jeskokyte cia
http://www.supermama...?...1714&st=540
Jeigu kils klausymu galyte klausti i AZ nes temos nevisada seku.
Sekmes visoms
sukomplektuoju savo darbeli i viena zinute su schema ir komentarais,
atsiprasau jeigu pasikartoju
Ideja pasiskolinau is cia
QUOTE(silsta @ 2009 07 01, 20:43)
Mano raštas šitas, tik padariau platesne juosta.
Gumyte kaip ir beretes. 50cm galvytes apimciai gavosi 96-98 stulpeliai (siulas gana storas, vaselis Nr. 2,5)
Cia beretes nuoroda
http://forum.knitty....showtopic=12800
Salikelio schema jeskokyte cia
http://www.supermama...?...1714&st=540
Jeigu kils klausymu galyte klausti i AZ nes temos nevisada seku.
Sekmes visoms
Viliaus mama, aciuka,s nusikopinau, sian bandziau is antro karto krakmolint, tikslaiu vakar, paskum lyginau ir vel padzioviau, nu bet ne tas...jus man paaiskinkit, o kai uztepi to krakmolo, nelieka jo, kai kiepa isdziusta? As tai visa kisau i ta vandeni ir paskui nugreziau, tada padzioviau ant pagrindo, bet kai isdziuvo,liko tokie balksvi gumuliukai kai kur, kame beda???
O tavo darbeliai saunus visi, nesuprantu, kad tau cia drasisntis reikejo, suanuole ir tiek daug
O tavo darbeliai saunus visi, nesuprantu, kad tau cia drasisntis reikejo, suanuole ir tiek daug
visų labai gražios kepurytės
[quote=juratike13,2011 04 13, 11:55]
Viliaus mama, aciuka,s nusikopinau, sian bandziau is antro karto krakmolint, tikslaiu vakar, paskum lyginau ir vel padzioviau, nu bet ne tas...jus man paaiskinkit, o kai uztepi to krakmolo, nelieka jo, kai kiepa isdziusta? As tai visa kisau i ta vandeni ir paskui nugreziau, tada padzioviau ant pagrindo, bet kai isdziuvo,liko tokie balksvi gumuliukai kai kur, kame beda???
[/quote
Mano tas krakmolo "marmalas" gaunais kaip susokusi manu kose.Joje merkti neimanoma.As paimu po truputi ir tiesiog itrinu bryliuka labai labai kruopsciai.Kadangi linine standesne,tai net galiu pasakyt,kad atskirai itryniau virsutine dali ,atskirai itryniaus apatine bryliaus dali.Tarsi koki pertekliu isskirsatau.Jei matau,kad neisitrina ir gumuliukas tarsi isigeria i kazkuria vieta ,vandeniu paslapinu ranka ir vel itrineju.Standumas gaunasi nerealus.Tik reikia luktelt ,neskubet lygint.Lininiams bryliams man reikejo kokia paros ,kad galeciau jau lygint.Jei bryliukas dar turi kiaurymiu,tai paimu ausu krapstuka ir istiesinus bryliu,tarsi pavalau nerimo kiaurymes,kad ten nesusidarytu krakmolo plevele.Bet jei ir susidaro,isdziuvus graziai nusiima.
Gal ir ne i tema bus ir gausiu velniu,bet idedu efektinguma ,kuri galima isgaut is kepurytes atveju.Mano nertas ir "pastatytas"angelas
[/quote
Mano tas krakmolo "marmalas" gaunais kaip susokusi manu kose.Joje merkti neimanoma.As paimu po truputi ir tiesiog itrinu bryliuka labai labai kruopsciai.Kadangi linine standesne,tai net galiu pasakyt,kad atskirai itryniau virsutine dali ,atskirai itryniaus apatine bryliaus dali.Tarsi koki pertekliu isskirsatau.Jei matau,kad neisitrina ir gumuliukas tarsi isigeria i kazkuria vieta ,vandeniu paslapinu ranka ir vel itrineju.Standumas gaunasi nerealus.Tik reikia luktelt ,neskubet lygint.Lininiams bryliams man reikejo kokia paros ,kad galeciau jau lygint.Jei bryliukas dar turi kiaurymiu,tai paimu ausu krapstuka ir istiesinus bryliu,tarsi pavalau nerimo kiaurymes,kad ten nesusidarytu krakmolo plevele.Bet jei ir susidaro,isdziuvus graziai nusiima.
Gal ir ne i tema bus ir gausiu velniu,bet idedu efektinguma ,kuri galima isgaut is kepurytes atveju.Mano nertas ir "pastatytas"angelas