Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(vvaidute @ 2011 04 11, 18:37)
Merginos vel klausiu,kaip jus apneriat ktasteli kepuriuku,kad nesmuktu?

Tai gal siek tiek per didele kepuryte g.gif ...Jau kazkaip anksciau rasiau,kad pvz.mano 4-metei berete smuko visada-tiesiog toks nedekingas modelis judriems vaikuciams.
Atsakyti
QUOTE(Wija @ 2011 04 11, 16:28)
Labutis visoms darbštuolėlėms  4u.gif

Kiek daug grožybių  wub.gif  thumbup.gif
Norėjau paklaust, o kaip čia tie baltieji šešiakampiai nerti? Kažkaip kitaip nei ankstenėj schemoj  g.gif  4u.gif

pridejau daugiau is karto akiu, man atrodo jeigu gerai atsimenu 3 ir gaunas tie 6 kampai mirksiukas.gif pabandyk ir tikrai iseis smile.gif

kutveliukas, grazios kepurytes 4u.gif
Atsakyti
O man va koks skrybeliukas gavos wub.gif

user posted image
Atsakyti
Klausimas: kaip padaryti standu brlyliuka, siulai minkstuciai, nerta gan standziai ir zemais stulpeliais, kai padedu ant pagrindo, tai nesirauksleja, bet uzdejus ant galvytes banguojasi...bandziau krakmolinti, nemoku nieko, reiks paskaitinet kaip krakmolijasi is viso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 04 11, 17:29)
Pasimaivysim ir mes su dviem pavasarinukem smile.gif

antrosios rastas labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 04 12, 11:07)
antrosios rastas labai wub.gif

cia jau reikia Natulionai dekot wink.gif
Atsakyti
Dvi mano paskutinės kepurikės
user posted image

Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 04 10, 17:20)
Man tarodo,kad cia paprasciausi stulpeliai su uzmetimu g.gif ,bet ,aisku,galima nerti bet kokiu rastu.O siulai irgi bet kokie tinka,tik ne vasariniai.As ziemai neriau savo dukrytei is pusvilnes panasia

user posted image

o gal turite tos kepurytes schemute?
Atsakyti
Isidrasinsiu....... blush2.gif
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Gaila,kad "spurgiuku" rastelio nesimato.
user posted image
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2011 04 12, 18:26)
Isidrasinsiu....... blush2.gif

kiek grožybių bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 12, 10:15)
Klausimas: kaip padaryti standu brlyliuka, siulai minkstuciai, nerta gan standziai ir zemais stulpeliais, kai padedu ant pagrindo, tai nesirauksleja, bet uzdejus ant galvytes banguojasi...bandziau krakmolinti, nemoku nieko, reiks paskaitinet kaip krakmolijasi is viso doh.gif

Yra tema apie krakmolinimą

Viliausmamos kokie kepuriukai faini wub.gif
Atsakyti
Aciu labai...Sakau gal is savo kompleksu iseisiu cia pasirodzius ax.gif .Kazkaip netvirtai jauciuosi tarp tikrai dailuciu visu jusu darbu.Is jusu visu mokausi-ACIU 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 12, 10:15)

As jau esu pasisakius krakmolinimo temoj,bet isidirbau dar paprastesi ir neimantru varianta.kadangi paskut.karta krakmolinau gi tas savo linines ,jau rodytas cia ,su labai placiais bryliais,tai galiu papasakot.
Jei reikia krakmolint tik bryliu,tai pasirenkam tinkama daikta ant kurio uzmovus butu typ top aukstis ,t.y.kad tik bryliukas gultu ant pagrindos.Paimu viena stikline vandens,supilu i puoda(ilasinu glicerino kelis lasus).Uzverda.Tuo metu i puse st.vandens ipilu 3 kaupinus a.s.bulviu krakmolo.Ismaisau.Supilu i verdanti vandeni.kelias sekundes pakaista.Susoka tikrai didele KOSE.Truputi atvesinu.Po to tiesiog imu ta kose ir itrinu i bryliu is visu pusiu,kad tioesiog matau jog susigere viskas.Uzmaunu ant to mineto pagrindo ir labai rupestingai isdestau bryliu (jei reikia timtelnu ,jei retesnis mezginys,tai ir prisegt proporcingai kruopsciai reiktu).Kai dar buna toks nei dregnas ,nei sausas-metu ant lyginimo lentos ir per merliuka islyginu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 12 balandžio 2011 - 20:45