man tai va naujiena, kad maxi balti kieti as dar to nepastebejau pas mane kiek turejus jie tokie patys visi -bet kokios spalvos
QUOTE(bonda @ 2011 04 11, 09:42)
man tai va naujiena, kad maxi balti kieti as dar to nepastebejau pas mane kiek turejus jie tokie patys visi -bet kokios spalvos
ane gal pas tave geras taskas kur tik minkstus veza tikrai yra ju labai kietu
QUOTE(natuliona @ 2011 04 11, 08:51)
ane gal pas tave geras taskas kur tik minkstus veza tikrai yra ju labai kietu
ane? nu reiks turet omenyje nors baltus as sniegurka (o gal sniezanka vadinas -na kazkaip taip ) labai megstu jei tik mano taske buna aplamai faini minksti -tik palete skurdi
QUOTE(natuliona @ 2011 04 11, 09:38)
as tik is MAXI tik baltus dazniausia Filetta nes MAXI kieti buna bet man kelis kartus pasisieke ir papuole MAXi balti minksti
jau kiek grazhiu kepuriuku per savaitgali uzhderejo
Bonda...imesk.,laukiu...gali ir tiesiai cia, gal dar kam prireiks
o tie stulpeliai tokie
Rasa, man ir patiko tavo darbeliai...grazios, subtilios
o tie stulpeliai tokie
Rasa, man ir patiko tavo darbeliai...grazios, subtilios
Labutis visoms darbštuolėlėms
Kiek daug grožybių
Norėjau paklaust, o kaip čia tie baltieji šešiakampiai nerti? Kažkaip kitaip nei ankstenėj schemoj
Kiek daug grožybių
QUOTE(ingauk @ 2011 04 10, 17:25)
labutis
pasimaivom ir mes truputuka
pasimaivom ir mes truputuka
Norėjau paklaust, o kaip čia tie baltieji šešiakampiai nerti? Kažkaip kitaip nei ankstenėj schemoj
QUOTE(timi @ 2011 04 10, 19:05)
šitą seniai nusižiurėjus, labai graži , kaip mezgei stulpelį? primezgei prie jau padarytos ar iš karto ?
Pasimaivysim ir mes su dviem pavasarinukem
Merginos vel klausiu,kaip jus apneriat ktasteli kepuriuku,kad nesmuktu?
QUOTE(nelita @ 2011 04 11, 15:40)
šitą seniai nusižiurėjus, labai graži , kaip mezgei stulpelį? primezgei prie jau padarytos ar iš karto ?
primegzta
QUOTE(vvaidute @ 2011 04 11, 17:37)
Merginos vel klausiu,kaip jus apneriat ktasteli kepuriuku,kad nesmuktu?
as pamegau taip, 1 stulpelis paprastas, o kitas toks, ir vel paprastas, sekantos toks...