Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

man tai va naujiena, kad maxi balti kieti g.gif g.gif as dar to nepastebejau 4u.gif biggrin.gif pas mane kiek turejus jie tokie patys visi -bet kokios spalvos 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 04 11, 09:42)
man tai va naujiena, kad maxi balti kieti g.gif  g.gif as dar to nepastebejau 4u.gif  biggrin.gif pas mane kiek turejus jie tokie patys visi -bet kokios spalvos 4u.gif  mirksiukas.gif

ane smile.gif gal pas tave geras taskas kur tik minkstus veza biggrin.gif tikrai yra ju labai kietu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 04 11, 08:51)
ane  smile.gif gal pas tave geras taskas kur tik minkstus veza  biggrin.gif tikrai yra ju labai kietu  doh.gif

ane? nu reiks turet omenyje biggrin.gif 4u.gif nors baltus as sniegurka (o gal sniezanka vadinas -na kazkaip taip tongue.gif lotuliukas.gif ) labai megstu biggrin.gif jei tik mano taske buna biggrin.gif aplamai faini minksti -tik palete skurdi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 11 balandžio 2011 - 09:00
QUOTE(natuliona @ 2011 04 11, 09:38)
as tik is MAXI  smile.gif tik baltus dazniausia Filetta  smile.gif nes MAXI kieti buna  unsure.gif bet man kelis kartus pasisieke ir papuole MAXi balti minksti  smile.gif

aciuks.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *owu*: 11 balandžio 2011 - 10:05
jau kiek grazhiu kepuriuku per savaitgali uzhderejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Bonda...imesk.,laukiu...gali ir tiesiai cia, gal dar kam prireiks

o tie stulpeliai tokie
user posted image

Rasa, man ir patiko tavo darbeliai...grazios, subtilios bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis visoms darbštuolėlėms 4u.gif

Kiek daug grožybių wub.gif thumbup.gif

QUOTE(ingauk @ 2011 04 10, 17:25)
labutis

pasimaivom ir mes truputuka  blush2.gif

user posted image

Norėjau paklaust, o kaip čia tie baltieji šešiakampiai nerti? Kažkaip kitaip nei ankstenėj schemoj g.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(timi @ 2011 04 10, 19:05)
Mūsų pavasarinukė  blush2.gif  procese jau ir šalikėlis  bigsmile.gif  biggrin.gif
user posted image

šitą seniai nusižiurėjus, labai graži thumbup.gif , kaip mezgei stulpelį? primezgei prie jau padarytos ar iš karto ?
Atsakyti
Pasimaivysim ir mes su dviem pavasarinukem smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Merginos vel klausiu,kaip jus apneriat ktasteli kepuriuku,kad nesmuktu?
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2011 04 11, 15:40)
šitą seniai nusižiurėjus, labai graži  thumbup.gif , kaip mezgei stulpelį? primezgei prie jau padarytos ar iš karto ?

primegzta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvaidute @ 2011 04 11, 17:37)
Merginos vel klausiu,kaip jus apneriat ktasteli kepuriuku,kad nesmuktu?

as pamegau taip, 1 stulpelis paprastas, o kitas user posted imagetoks, ir vel paprastas, sekantos toks...
Atsakyti