Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(antanina22 @ 2011 04 09, 18:40)
as noreciau vaseliu nunerti suneliui vasarai kepuryte. gal kas turi schemute kokia paprasta, nesudetinga, nes neriau paskutini kart mokykloj. dabar bandysiu prisiminti ax.gif

QUOTE(MAMICY @ 2011 04 09, 19:46)
as irgi noreciau...
ir gelytes schemute būtų labai gerai...

Mamytes, na nepatingekit atsiversti schemuciu tema ar senesnes temas ir perziureti, tikrai daug tu schemuciu, kitur net su aprasymais yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 04 09, 20:03)
Mamytes, na nepatingekit atsiversti schemuciu tema ar senesnes temas ir perziureti, tikrai daug tu schemuciu, kitur net su aprasymais yra  4u.gif

siaip tai kalba buvo apie konkrečią kepurę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita84 @ 2011 04 08, 21:09)
O kokie Yarnart siuliukai labiausiai tinka nerimui g.gif

Negalima pasakyti vienareikšmiškai, kokie siūlai geriausi schmoll.gif
Aš asmeniškai neriu iš YarnArt Violet http://www.yarnart.i...tay.aspx?uid=25
Man jie patys pačiausi vasarinėm kepurėm ir suknelėm.
Rudeniniam mezginiam renkuosi Yarn Art Begonia http://www.yarnart.i...tay.aspx?uid=38

QUOTE(linnucce @ 2011 04 09, 08:57)
sveikos mergaites,kreipiuosi pas jus patarimo.noriu mergyte savo nunerti vasarai suknyte.siuliukus lyg apsisprendziau pirkti Maxi.....

Patariu nepirkti pradžioj daug siūlų. Pirma pabandykit, nes man jie asmaniškai kietoki ir nepatinka, ypač balti. Turiu dar likučių, bet nenoriai aš jais naikinu. rolleyes.gif Tai išbandykit ir jei patiks, tada ir pirkit visai suknytei. Kiekvienai skirtingai patinka. rolleyes.gif

Dar ne į temą, jei nesupyksite blush2.gif Labai labai sveikinu PAUKŠČIUKĄ, sulaukus mažo stebukliuko. Dabar jau turėsi, kam nerti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 09 balandžio 2011 - 23:31
QUOTE(MAMICY @ 2011 04 09, 21:47)
siaip tai kalba buvo apie konkrečią kepurę  g.gif

atsiprasau del Jusu, ne taip sucitavau, pasirode kad ir Jus kaip ir pirmoji mamyte ieskot paprastos kepurytes.. o kepuryciu schemu tikrai tikrai yra, tik visi pirma geriau paklausia ir papraso, kad kiti surastu, nei kad paimtu ir pati pasiziuretu viena ar dvi ankstesnes temas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 04 09, 15:46)
ypac si wub.gif koks cia rastas? g.gif
as 1.25 neriu mirksiukas.gif

bonda, musu skoniai sutapo, man ir si pati paciausia, sis rastukas man super geraui ziurisi, imesiu dar viena saviskei seniau nerta siuo rastuku, o cia gi viskas paprasta, sukryziuoti stulpeliai, tik neriau nuo pat virsaus juos thumbup.gif , man jis super super patinka...

O siaip, kokius siulus patartumet va tokiai kepurytei
cia tyas pats rasciukas, sukryziuoti stulpeliai, tik siulai labai labai stori, drauge nori tik fotosesijai, tai nezinau kokius cia pasirinkus bigsmile.gif
http://www.flickr.co...s-55493782@N03/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratike13: 10 balandžio 2011 - 08:11
Kiek daug grožybių prinėrėt thumbup.gif Žinau, kad kelios nėrėjėlės (ir aš) laukė lilijav nertų skaryčių schemų, ji įkėlė schemą į kitą temukę, įkeliu ir čia, tikiuosi neužpyks 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 10, 09:09)
O siaip, kokius siulus patartumet va tokiai kepurytei
cia tyas pats rasciukas, sukryziuoti stulpeliai, tik siulai labai labai stori, drauge nori tik fotosesijai, tai nezinau kokius cia pasirinkus bigsmile.gif
http://www.flickr.co...s-55493782@N03/

Man tarodo,kad cia paprasciausi stulpeliai su uzmetimu g.gif ,bet ,aisku,galima nerti bet kokiu rastu.O siulai irgi bet kokie tinka,tik ne vasariniai.As ziemai neriau savo dukrytei is pusvilnes panasia

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2011 04 09, 13:28)
As stai toki komplektuka dukrytei prie pavasarinio paltuko nuneriau:
user posted image

Sitas salikas kazkaip susineria is keliu gabalu nunertu ar vientisai reikia megzti. Nelabai tikslai moku suformuluoti klausima. blush2.gif Ir kokiais siulais nerei, nes labai grazu ! wub.gif
Atsakyti
labutis

pasimaivom ir mes truputuka blush2.gif user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

nu niekaip nemoku graziai nufotkint tai nepykit uz kokybe foto doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 04 10, 18:25)

Labai grazu thumbup.gif faini kepuriukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 04 10, 15:25)
labutis

pasimaivom ir mes truputuka  blush2.gif [img]

kokia simpatiska kirmelyte wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų pavasarinukė blush2.gif procese jau ir šalikėlis bigsmile.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti