Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(juratike13 @ 2011 04 08, 22:27)
Natuliona, cia EVOS siulai sie...bet tau jie nepatiko...gal butu is yarn artu g.gif

zinok pirkau EVA 4 skirtingas spalvas tai 2 spalvos (violetine ir tamsiai melyna) visai nieko bet raudoni ir balti tai tokio skystumo man papuole blink.gif dar ir dabar guli nenaudojami unsure.gif o balta dar ir ne balta o kazkokia tai murzina spalva unsure.gif nu galima sakyti kad man nepatiko rolleyes.gif tik ju kaina gerule biggrin.gif

perziurejau dabar ant greicio, bet neradau ciklameno spalvos siuliuku g.gif nera g.gif

http://www.siulai.eu...;category_id=27
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 08 balandžio 2011 - 21:45
O kokie Yarnart siuliukai labiausiai tinka nerimui g.gif
Atsakyti
4u.gif Mergaites prasau pagalbos ar galite pagelbeti neriu drauges mergaitei dovanu skarele 4m ir nezinau kokio ilgio ji galetu buti.Dabar turiu nunerus 33cm ar jau galiu nerti sniurelius g.gif
Atsakyti
labukas
uzejau ir apstulbau nuo visu grozybiu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,kreipiuosi pas jus patarimo.noriu mergyte savo nunerti vasarai suknyte.siuliukus lyg apsisprendziau pirkti Maxi,nors pati ju dar nemaciau gyvai biggrin.gif ,cia susidariau nuomone apie juos nebloga is komentaru,tik va gal kuri neres is ju ir galit parasyti kokio numerio vaseli pirkt.jie ten supakuoti buna issilupus juk nepabandysi kiekvieno. smile.gif aciukas is anksto 4u.gif
Atsakyti
Sveikos...

Pasiziurejau grozybiu ir savo antra bandyma parodysiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2011 04 08, 20:05)
Galima ir as pasirodysiu  ax.gif
Braske ir vaivorykste
user posted image user posted image

o kaip tas bangeles ant vaivorykstines kepurytes padaret? kepurytes mezgate su keturiais virbalais ar su virbalais su valu? aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Juratike 13 thumbup.gif
As irgi kaupiuosi taj ,kur nervu Jums prigadino biggrin.gif .Vat ir galvoju,kad reikia labai nutaikyt gelyciu diametra tinkama,nes itariu,kad pabaigoje vienos geles gali but per daug,o puse geles per mazai lotuliukas.gif As kazkaip i skarytes ziuriu.Bet vel galvoju apie praktiskuma.Ar nesmukineja jos nuo galvu g.gif Maniske judri kaip velniukas,tai man rodos ,kad skarytes po 5 min jau neliks ant galvos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Natalija1 @ 2011 04 09, 11:11)
Sveikos...

Pasiziurejau grozybiu ir savo antra bandyma parodysiu  ax.gif
user posted image

Silpnybe man tokios kepures su "spurgiukais"....Labai grazus rastelis.Imesiu ir as savaja kada smile.gif
Atsakyti
As stai toki komplektuka dukrytei prie pavasarinio paltuko nuneriau:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2011 04 09, 11:26)
o kaip tas bangeles ant vaivorykstines kepurytes padaret?  kepurytes mezgate su keturiais virbalais ar su virbalais su valu? aciu uz atsakyma  4u.gif

sita mezgiau 5 virbalais apvaliai nuo virsaus,bet kita megzciau 2 ir susiuciau nugaroj siule-maziau vargo ir smagiau megztusi.O nugaroj vistiek gavosi tokia lyg ir siule,nes spalvas sukeist vistiek reikia.Bangeliu efektas gavosi mezgant viena spalva gerom akim kita isvirksciom(isvirksciu 4 e,geru 6)
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2011 04 09, 12:50)
sita mezgiau 5 virbalais apvaliai nuo virsaus,bet kita megzciau 2 ir susiuciau nugaroj siule-maziau vargo ir smagiau megztusi.O nugaroj vistiek gavosi tokia lyg ir siule,nes spalvas sukeist vistiek reikia.Bangeliu efektas gavosi mezgant viena spalva gerom akim kita isvirksciom(isvirksciu 4 e,geru 6)

as ir mezgu su 5 virbalais, bet man kazkodel gaunasi laisvesnes akys tose vietose kur virbalai persikeicia, ir atrodo itempiu siula, bet vis tiek, o pas jus nematau tu perejimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 08, 21:09)
Laba, kokia grazi ryski braske...man labai patinka sitos kiepos megstos, tik deja nedraugauju su virbalais

O cia maniskes pirmosios siais metais...

Paprastute riozine biggrin.gif

user posted image

Su didele skania braske...siuvau truputi suspaudus, tai gavosi taip iskilusi kazkiek, labai graziai ziurisi bigsmile.gif

user posted image

sukelusi nemazai nervu:)

user posted image

spalvyte niamu niamu(deme-is lygintuvo isbego vandens siek tiek doh.gif )

user posted image

Ryski kaip saulyte skaryte...

user posted image

nu ir megstamiausia pelyte.. wub.gif

user posted image

visur uzsimusdama iskau schemos tos rudos kepurytes su ausytem,gal turit?
Atsakyti