natuliona, balta kepuryte o jau gelytes grozis paprastume viskas ir yra nereali man ji
natuliona labai jau puikios kepurėlės , o balta tai ypač
Natuliona, as sakyciau "....ir tokia nepaprasta balta...."
Aciu visoms uz pagyras
klausykit gal kas matet ar susiduret... man reikia Makvyno aplikacijos bandziau is paveksliuko kopijuot bet nesigauna graziai t,y. nepanasu i makvyna gal kas turi ideju ...gal kas kur mate?nere?
klausykit gal kas matet ar susiduret... man reikia Makvyno aplikacijos bandziau is paveksliuko kopijuot bet nesigauna graziai t,y. nepanasu i makvyna gal kas turi ideju ...gal kas kur mate?nere?
Savo maziukei nuneriau kepuryte su uodegytem, labai smagiai atrodo
QUOTE(liamuna @ 2011 04 07, 18:20)
tikrai smagi
QUOTE(natuliona @ 2011 04 07, 15:03)
Aciu visoms uz pagyras
As turiu toki. Pagal ji galima siuvineti kryzeliu ar megzti. O gal pritaikytumet ir nerimui
Natuliona, grozis paprastume
Tau su makvyny reikia, o man reikia barbes su suniuku , o sunui dramblio ...nu drambli rasiu, padarysiu, bet barbe su suniuku, gal galit kas mestelt...gal kas ka turite...tiktu ir pan.,kaip siuvinejimo pvz...
Tau su makvyny reikia, o man reikia barbes su suniuku , o sunui dramblio ...nu drambli rasiu, padarysiu, bet barbe su suniuku, gal galit kas mestelt...gal kas ka turite...tiktu ir pan.,kaip siuvinejimo pvz...
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 08, 09:29)
geras
ai meciau ta Makvyna nesigauna ir nevargsiu
kur tavo zadeta kepuryte ir kaip ramaskes ? ar pavyko?
natuliona, kaip visada - žavu
QUOTE(liamuna @ 2011 04 07, 17:20)
nu nereali
natuliona, fainos tavo -kaip visada