Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(kristynka* @ 2011 04 06, 13:28)
Ieskau panasaus arba tokios pacios schemos kepurytes
user posted image

Cia konkrecios schemos nera, tiesiog is galvos nerta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2011 04 05, 18:33)
Sveikos, auksarankės, gal kuri turit schemutę ar pavyzdį, kaip nunerti vasarinę kepurę berniukui su snapeliu? Žiūriu čia daugiausia mergytėms skirtos kepurytės, o kur berniukų mamos-auksarankės?  g.gif

Žiurekit ir rinkites cia...

Viliausmama, aciu, o as maniau,kad su rasteliu, bet mano kompas per migla rodo...o tai cia gavosi daug eiliu, jei zemu neret, daug darbelio ideta 4u.gif

Kristynka, jei neklystu, cia paprastai, 4 su uzmetimu stulpeliai ir du pynutes kilpos, sekancioj eilej tiesiog i tas dvi punetes kilpas, 4 su uzmetimu ir taip einasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shara @ 2011 04 06, 13:56)
Cia konkrecios schemos nera, tiesiog is galvos nerta smile.gif

bet man atrodo lyg as kazkur kazkokia panasia schemute macius
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 06, 14:01)
Žiurekit ir rinkites cia...

Viliausmama, aciu, o as maniau,kad su rasteliu, bet mano kompas per migla rodo...o tai cia gavosi daug eiliu, jei zemu neret, daug darbelio ideta 4u.gif

Kristynka, jei neklystu, cia paprastai, 4 su uzmetimu stulpeliai ir du pynutes kilpos, sekancioj eilej tiesiog i tas dvi punetes kilpas, 4 su uzmetimu ir taip einasi bigsmile.gif

Del bryliuko,tai viena bryliu neriau ratu,o kita bryliu su 2kilpu pakelimu i kita eile.Tai vat tas su "pakelimu"ir gavosi tarsi su tokia ant bryliaus matoma juostele einancia.Kita kart nerciau tik ratu.Kai storesnis siulas -neriasi greiciau,kur plonesnis leciau(cia as apie skirtingas tas mano "brylines kepures" smile.gif .Bet man taip pasirode,kad iskrakmolinus dar tvirciau stoves tas brylius,neriant zemu.Bet cia tik mano pamastymai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2011 04 06, 13:28)
Ieskau panasaus arba tokios pacios schemos kepurytes
user posted image

user posted image
Nors Juratike13 Jums jau paaiskino,bet idedu,gal taip bus paprasciau Jums suprast smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliausmama: 06 balandžio 2011 - 13:23
QUOTE(kristynka* @ 2011 04 06, 14:03)
bet man atrodo lyg as kazkur kazkokia panasia schemute macius

Kažkur buvo aprašymas, namuose gal net išsisaugojus esu. Tiesiog gal kai kam neužtenka vien rašto, jis elementarus, bet visko nuo viršugalvio iki surišimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 06 balandžio 2011 - 15:05
QUOTE(Restar @ 2011 04 06, 16:32)
Kažkur buvo aprašymas, namuose gal net išsisaugojus esu.

jungiuosi prie laukiančių schemutės 4u.gif
Atsakyti
Nieko nesuprantu-mergaites-gi ikeliau jau schema g.gif Ne ta? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2011 04 06, 15:58)
Nieko nesuprantu-mergaites-gi ikeliau jau schema  g.gif Ne ta? blink.gif

ta ta mirksiukas.gif
Atsakyti
stai panasi kepuryte radau pas save...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2011 04 06, 15:32)
Kažkur buvo aprašymas, namuose gal net išsisaugojus esu. Tiesiog gal kai kam neužtenka vien rašto, jis elementarus,  bet visko nuo viršugalvio iki surišimo.

Schema yra tik orientyras.Ji negali tikti ir 44cm galvai ir 55cm.Net jei jus ir pamatysit ,kad schema orientuota i jusu vaikiuko matmeni-aklai vadovautis irgi negalima-nes yra individualus siulas,vasiukas,mezgimo tankis(laisviau,standziau).O jei tuos mazinimo-didinimo principus zinosit ,tai tiks bet koks virsugalvis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2011 04 06, 16:27)
Schema yra tik orientyras.Ji negali tikti ir 44cm galvai ir 55cm.Net jei jus ir pamatysit ,kad schema orientuota i jusu vaikiuko matmeni-aklai vadovautis irgi negalima-nes yra individualus siulas,vasiukas,mezgimo tankis(laisviau,standziau).O jei tuos mazinimo-didinimo principus zinosit ,tai tiks bet koks virsugalvis  smile.gif

Aš visa tai puikiai žinau mirksiukas.gif . Ir schemutės neprašiau smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 04 05, 22:54)
Va čia tai grožis  wub.gif  wub.gif Ir kepurytės, ir manekenės. Čia su siūle, ar megzta ratu?

Ačiū blush2.gif megzta su siūle.
Papildyta:
QUOTE(natuliona @ 2011 04 06, 08:06)
grazu  4u.gif
koks rastukas idomus  wub.gif spalvyte  wub.gif

Ačiū blush2.gif raštelis labai paprastas iš galvos.
Papildyta:
QUOTE(Evelinute:) @ 2011 04 06, 09:59)
thumbup.gif žiauriai gražu
kaip aš matau tai ratu  mirksiukas.gif

Ačiū
su siūle blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikasta: 06 balandžio 2011 - 15:54