Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(Viliausmama @ 2011 04 05, 14:34)

nu nerealiai, o dar kazkada sakei man, kad aij cia nelabai iseina ir pan thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2011 04 04, 11:46)
Tik modeliukas biški surūgęs  ax.gif

biškuliuka, bet vis tiek labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, auksarankės, gal kuri turit schemutę ar pavyzdį, kaip nunerti vasarinę kepurę berniukui su snapeliu? Žiūriu čia daugiausia mergytėms skirtos kepurytės, o kur berniukų mamos-auksarankės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 04 05, 15:09)
nu nerealiai, o dar kazkada sakei man, kad aij cia nelabai iseina ir pan thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Rodomės
My Webpage
http://4.bp.blogspot...ik kepuryte.jpg
ką tik baigta...pavasarinė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikasta: 05 balandžio 2011 - 21:44
Va čia tai grožis wub.gif wub.gif Ir kepurytės, ir manekenės. Čia su siūle, ar megzta ratu?
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2011 04 05, 14:34)
As ateinu su lininem skrybelaitem

grazu 4u.gif

QUOTE(mikasta @ 2011 04 05, 22:43)

koks rastukas idomus wub.gif spalvyte wub.gif
Atsakyti
labas rytas,mezgejeles sakykit kaip apneriat kepuriuku krasteli,kad jis tamprus butu ir nesmuktu?
Atsakyti
Laba, labai grazi lininuke...ir super, kad gavosi tai ko norejot...gal galima bryliuko rasciuka...lyg ir turiu panasu, bet noriu isitikint, kad tai jis...

Paskutines spalvyte niamu niamu, labai labai...kaip mane veza tokia zaluma wub.gif

O manes sian laukia sudetingas darbelis, prinert gelytes, kur natuliona rode savo kiepa, nu ziuresim , vaklar lyg truputi bandziau, lyg ir einasi, na ziuresim g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikasta @ 2011 04 05, 22:43)
Rodomės
ką tik baigta...pavasarinė  rolleyes.gif

thumbup.gif žiauriai gražu

QUOTE(naiste777 @ 2011 04 05, 22:54)
Va čia tai grožis  wub.gif  wub.gif Ir kepurytės, ir manekenės. Čia su siūle, ar megzta ratu?

kaip aš matau tai ratu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ieskau panasaus arba tokios pacios schemos kepurytes
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 06 balandžio 2011 - 12:32
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 06, 09:24)
Laba, labai grazi lininuke...ir super, kad gavosi tai ko norejot...gal galima bryliuko rasciuka...lyg ir turiu panasu, bet noriu isitikint, kad tai jis...

Paskutines spalvyte niamu niamu, labai labai...kaip mane veza tokia zaluma wub.gif

O manes sian laukia sudetingas darbelis, prinert gelytes, kur natuliona rode savo kiepa, nu ziuresim , vaklar lyg truputi bandziau, lyg ir einasi, na ziuresim g.gif

Jeigu klausiat apie mano linines su placiais bryliais,tai megzta is galvos.Bryliuka mezgiau zemu stulpeliu,pridedama akis,,dejau ant stalo ,glosciau smile.gif ir ziurejau kad nesibanguotu ir nesiriestu.Uzbaigiau paprastais "krumeliais"(kas stulpeli su uzmetimu isnerdavau dar 3a.kilpute).
Atsakyti