Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

Su lapukais ši kepurytė, spausti ant foto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 03 30, 08:31)
Man kuo ploniau, tuo gražiau, nerčiau ir 0,75 vašeliu, bet tada jau reikia siuvimo siūlus imti doh.gif  biggrin.gif

man ir grazu wub.gif beja, pacia pacia pirma kiepa ir neriau is tokio plonumo kaip siuvimo siulai tongue.gif bet labai ilgai nerias -o tas mane uzknisa blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(rasa32 @ 2011 03 30, 11:46)
O Filetta ir Lilly yra kaip tik,ir ploni,ir ne skysti smile.gif

o kur perki? smilgos gatvej? ar dar kazkur? ax.gif 4u.gif

as tai visia megstu maxi -vien akd spalvu buna labai daug mirksiukas.gif dar labai labai mieli siulai yra sniezanka wub.gif 0- jie i irisus panasus, tokie minksti wub.gif ypac balti faini thumbup.gif ir dar limol -man labai labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
lininis kepuriukas vasarai...user posted image
Atsakyti
Romap, labai gražu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2011 03 31, 08:52)
o kur perki? smilgos gatvej? ar dar kazkur? ax.gif  4u.gif

Lilly perku ir Smilgos gatvej,ir Kaune daug vietu yra.O Filleta Kaune Casa Lanoj.
Atsakyti
Sveikos, stai mano vienas is pirmuju darbeliu nertu vaseliu, kazkaip nelabai as draugavau su vaseliu, bet dabar visai as ji pamilau.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Laba,
Bonda, kiepos nebeturi?

Natuliona,aciu...bandysiu as ja nert, ziuresim kaip gausis, tik sekancia, dabar pradesiu tokia,kur moku nert lotuliukas.gif

Na pas mus siulais prekiauja isvis tik viena parde, tai pasirinkimas menkas..., jus ten kaune turit tu pardziu, faina...

Is begonios as labai megstu nert, man patinka pats siulas, patinka spalvytes ir patinka kaip nesiojasi, musu visos pavasrines-rudenines is ju thumbup.gif , ir neriu tikrai viengubu...o jau zemais ar su uzmetimu, fantazijos reikalas bigsmile.gif

Kamiila, labai grazi spalvyte ir liuksiskai atrodo...tik kaip man nepatinka tie raistukai doh.gif , cia jau mano beda...as tik viena neriau, bet ir ta dariau su uzsegimu ax.gif
Atsakyti
Kamiila, labai gražu. wub.gif O man su raštukais patinka kepuriukės. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kamiila @ 2011 03 31, 14:20)
Sveikos, stai mano vienas is pirmuju darbeliu nertu vaseliu

smagi thumbup.gif kokie cia siulai kad taip blizga? rolleyes.gif

parodysiu savo "vasara kaime" biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Natuliona, zavinga...labai labai miela, grazu, vaikiska, spalvota...kaip man patinka tokie papuosimai, bet kiek prie ju darbo... doh.gif
Vakar baigiau irgi viena, tai tokia patenkinta likau, papuosimas paprastas, bet jau toks mielas bigsmile.gif , parodysiu kada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 01, 09:49)
Natuliona, zavinga...labai labai miela, grazu, vaikiska, spalvota...kaip man patinka tokie papuosimai, bet kiek prie ju darbo... doh.gif
Vakar baigiau irgi viena, tai tokia patenkinta likau, papuosimas paprastas, bet jau toks mielas bigsmile.gif , parodysiu kada biggrin.gif

tai taip darbo daug drinks_cheers.gif
lauksim tavo kepurytes smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aciu uz ivertinimus, o mezgiau is dvigubo perle siuliuko.
Atsakyti