Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(juratike13 @ 2011 03 30, 13:59)
o kaip zinot kiek gelyciu reikia?

nu cia jau nezinau kiek tau gelyciu iseis, nes gal tavo gelytes didesnes bus biggrin.gif
va sita kur idejau 51 cm galvytes ir 20 gelyciu smile.gif
47-78 galvytes man uztenka 18 gelyciu smile.gif cia priklauso dar ir nuo galvytes apimties smile.gif
Atsakyti
Natuliona, na bet jau kepurytė su gėlytėmis išties puiki!!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 03 25, 09:01)
Mūsų vasarinukė ax.gif

Sveika, o gal tada galima tos serveteles, pagal kuria nerei sia nuostabia kepuryte wub.gif , schema?
Atsakyti
QUOTE(tecer @ 2011 03 30, 14:18)
Sveika, o gal tada galima tos serveteles, pagal kuria nerei sia nuostabia kepuryte  wub.gif , schema?

Prašau 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Kepuryciu mezgejos,paprotinkit mane-turiu spalvotos begonijos ir noriu megzt kepuryte tinkama dabartiniam oram.Mano akim vienu siuliuku mezgant jinai grynai vasarine butu.....o dviem kazin ne per silta,ne per tanki .... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2011 03 30, 16:54)
Kepuryciu mezgejos,paprotinkit mane-turiu spalvotos begonijos ir noriu megzt kepuryte tinkama dabartiniam oram.Mano akim vienu siuliuku mezgant jinai grynai vasarine butu.....o dviem kazin ne per silta,ne per tanki .... g.gif

is begonijos as neriu tokiam orui 4u.gif
Atsakyti
Aciu,Ritule.betgi va man knieti ja butent megzt ryskiom spalvotom juostom bigsmile.gif
O nert geriau zemais ar su uzmetimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 30 kovo 2011 - 16:18
QUOTE(kacumota @ 2011 03 30, 17:11)
Aciu,Ritule.betgi va man knieti ja butent megzt ryskiom spalvotom juostom  bigsmile.gif

pirmadieni mano seses jau iskeliavo su begonijos nertom kiepkom.virsugalvis su minimaliu kiaurarasciu,o prie ausyciu stulpeliai su vienu uzmetimu. as nemegzciau,nes mano mezgimas laisvas yra,o sita siulas bent jau mano mezgimui tikrai nedekingas biggrin.gif bet gal kuri bus ir mezgusi ir duos patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2011 03 30, 17:11)

Ir taip,ir taip gerai.
Papildyta:
QUOTE(juratike13 @ 2011 03 30, 13:00)
Rasa, o kur perkat yarnart lilly?ir kokia ju kaina, radau nete po 6 lt, pigiau buna?

Ju daug kur yra,ir Kedainiuose perku ,ir Kaune Dainavos turguj,ir Kaune prie 25mecio turgelio zaliam name.Kainos 5,5-6lt.
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif koks grozis! as naujoke jusu tarpe, paziurejau labai daug grazybiu visokiu, bet man nerti iseina, kai pries akis matau schema, improvizuot visai nesiseka blush2.gif verysad.gif noreciau paprasyt, jei nesunku bent nuoroda imeskit su schemytem, buciau is visos dusios dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2011 03 30, 17:23)
wub.gif  wub.gif  wub.gif koks grozis! as naujoke jusu tarpe, paziurejau labai daug grazybiu visokiu, bet man nerti iseina, kai pries akis matau schema, improvizuot visai nesiseka blush2.gif  verysad.gif  noreciau paprasyt, jei nesunku bent nuoroda imeskit su schemytem, buciau is visos dusios dekinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ax.gif

Viskas gerai, kai mamytės prašote schemų. Tik nurodykite, kuri domina. mirksiukas.gif
Atsakyti
Yra visa tema ''Kepurytes(schemos be komentaru)'',netingekit apsilankyti mirksiukas.gif
Ten yra daugumos populiariausiu kepuryciu schemos.
Atsakyti