Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(natuliona @ 2011 03 30, 09:27)
oi ne man Nr 1 per plonas tikrai, neriu 1,25-1,5 vasarines tai MAXI puikiai tinka  smile.gif

Na taip, nedaug turbūt tokių berazumių kaip aš doh.gif biggrin.gif Man kuo ploniau, tuo gražiau, nerčiau ir 0,75 vašeliu, bet tada jau reikia siuvimo siūlus imti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 03 30, 09:31)
Na taip, nedaug turbūt tokių berazumių kaip aš doh.gif  biggrin.gif Man kuo ploniau, tuo gražiau, nerčiau ir 0,75 vašeliu, bet tada jau reikia siuvimo siūlus imti doh.gif  biggrin.gif

kodel taip rasai biggrin.gif man irgi grazu tik man ziauriai nepatogu kai labai plonas vaselis smile.gif man idealiai 1,25 nu dar 1,5 paimu ,ziurink koks rastas ir kokie siuliukai smile.gif
Atsakyti
O man maxi siuliukai atrodo tokie kietoki, norisi siek tiek minkstesniu, tai as neriu is perle.
Atsakyti
QUOTE(kamiila @ 2011 03 30, 09:14)
O man maxi siuliukai atrodo tokie kietoki, norisi siek tiek minkstesniu, tai as neriu is perle.

Na bent jau aš, jei siūliukai kietoki, nunėrusi kepuriuką su mikštikliu paminkštinu paskui. Šiaip Perle daug minkštesni, ir Iris taip pat minkštučiai, bet jie turi savybę, kiek aš pastebėjau, greičiau prarasti savo tvirtumą nėrinio, patįsta truputį.
Atsakyti
Laba, natuliona, turiu tau klausimeli, tavo izymiosios kepurytes su gelytemis,kurios eina per visa kepuryte, kaip tu darai su virsutine dalimi, prisiuvi jas ar kaip, as kazkaip nesuprantu,apatine dalis aisku, prineri nerdama kita eile, o virsutine kaip?Aciu

Beje, gal kas turit koki pvz. virsugalvio, kad butu kaip gelyte kokia ar lapeliai g.gif noris kazko idomesnio...dekinga

Man patinka maxi, eva, tik nepatinka ju storiu skirtumas...is plonu nemegstu nert, man artimiausias vaselis 1,5..., dar meginai is yarnart violet, jie ir patiko...tik va pas mus mazas pasirinkimas ju
Atsakyti
Jūratike, o netinka kokios servetėlės fragmentas viršugalviui, kad gautųsi a la gėlytė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2011 03 30, 08:18)
o kodel MAXI paskutinej  unsure.gif pas mane MAXI yra pagrindas, tik va balti kiti siuliukai nes MAXI balti kietoki  smile.gif
man FilettaOnline pasirode storoki kaip vasariniai  g.gif

Man Maxi kiek per skysti rolleyes.gif ,ypac balti,o as nemegstu ''skystumo'' nei gyvenime,nei mezginiuose biggrin.gif
O Filetta ir Lilly yra kaip tik,ir ploni,ir ne skysti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2011 03 30, 10:48)
Jūratike, o netinka kokios servetėlės fragmentas viršugalviui, kad gautųsi a la gėlytė? g.gif

tiktu zinok, tik kiek as ieskau,nerandu tinkamos, na pagal dydi, reik 10-12 eiliu...kad butu...

Rasa, o kur perkat yarnart lilly?ir kokia ju kaina, radau nete po 6 lt, pigiau buna?
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 03 30, 11:46)
Laba, natuliona, turiu tau klausimeli, tavo izymiosios kepurytes su gelytemis,kurios eina per visa kepuryte, kaip tu darai su virsutine dalimi, prisiuvi jas ar kaip, as kazkaip nesuprantu,apatine dalis aisku, prineri nerdama kita eile, o virsutine kaip?Aciu

Beje, gal kas turit koki pvz. virsugalvio, kad butu kaip gelyte kokia ar lapeliai g.gif noris kazko idomesnio...dekinga

Man patinka maxi, eva, tik nepatinka  ju storiu skirtumas...is plonu nemegstu nert, man artimiausias vaselis 1,5..., dar meginai is yarnart violet, jie ir patiko...tik va pas mus mazas pasirinkimas ju

apie sita su gelytem kalbi g.gif

user posted image

toks virsugalvis netinka?

user posted image

Atsakyti
Natuliona, taip,apie sita...ir gelytes kaip neri gal gali isduot...

toki virsu turiu lyg kazkur
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 03 30, 13:33)
Natuliona, taip,apie sita...ir gelytes kaip neri gal gali isduot...

gelytes taip, pirma neriu reikalinga skaiciu geltonu viduriuku, paskui kiekviena gelyte atskirai is 6 ziedlapiu (gaunasi po 2 virsuj ir apacioje o dar 2 is sonu sujungimams) sujungiu is karto tas gelytes nerdama 4u.gif galima ir nesujungineti is karto, bet man taip patogiau, nebuna nereikalingu siulu karpimu ir magzu rysimo smile.gif
o gelytes su pacia kepuryte sujungiu irgi nerdama mirksiukas.gif nieko netenka siuti, paprasciausia pridedi ta geliu juostele ir suneri kartu smile.gif tik aisku reikia atitaikyti kiek akiu zemu stulpeliu nerti tap gelyciu (pas mane paprastai buna 4-5a)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 30 kovo 2011 - 12:44
aciu...man tas skaiciavimas tai ojojoj...
o kaip zinot kiek gelyciu reikia?
Atsakyti