Įkraunama...
Įkraunama...

Šalutinis skiepų poveikis

Labas vakaras,gal galetumete pasakyti kokio amziaus skiepijama nuo stabliges ir difterijos?Atejo laiskas is mokyklos sunaus,ar as sutinku skiepyti,ir dabar nezinau ar reikia,ar jau nebuvo skiepintas g.gif Nes neturiu jokio skiepu kalendoriaus,gyvenu ne LT.ir ligos istorijos negaliu perziureti,jis buvo skiepintas visais privalomais skiepais.
Atsakyti
QUOTE(barclayte @ 2009 09 02, 15:11)
skaitykite sestadienio lietuvos ryta ir suprasite kad mes ne tokie bailiai ir realiai kovojame su farmacijos mafija kuri beje yra jau ne tokia kieta kaip galvojam mes

Nusipirkau Lietuvos ryta, nes internetiniame variante nieko nebuvo. g.gif Gal ieskoti nemoku-kuriam psl jusu straipsnis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 09 05, 18:08)
Nusipirkau Lietuvos ryta, nes internetiniame variante nieko nebuvo. g.gif Gal ieskoti nemoku-kuriam psl jusu straipsnis? 4u.gif

sveiki.siaip mano vyras rase mano vardu apie tai.kiek zinau tai zada ta straipsni tikrai isleisti,tik renka daugiau info ir is kitu asmenu.
Dar bandome ikurti organizacija kovoti pries skiepu zala.mamos kurios tikrai nukentejo,drasios ir nores prisijungti labai lauksime.kai jau iteisins organizacija,jis pats duos zinotiapie tai.
Atsakyti
QUOTE(AlfaBeta @ 2009 01 13, 20:55)
Mano pirmas vaikas gimė mėnesiu anskčiau, negu turėjo, buvo mažo svorio. Poliklinikoje neurologo apžiūros metu konstatuota, kad viskas tvarkoje, tik buvo atkreiptas dėmesys, jog odytė lyg ,,marmurinė". Mums buvo paaiškinta, kad tai reiškia, jog kūdikio nervų sistema nebrandi.

Skiepijome kūdikį. Gydytoja apie šalutinius poveikius užsiminė tik tiek, kad gali pakilti temperatūra. Be to, reakcija gali būti ir nuo ,,valytų", ir nuo ,,nevalytų" vakcinų. Tad skiepijome ,,nevalytosiomis". Tuo metu kūdikiai buvo skiepijami vakcinomis, kurių sudėtyje buvo tiomersalio - nuodingo organinio gyvsidabrio junginio, nuodingesnio už gryną gyvsidabrį.

Dabar tiomersalis vakcinų gamyboje nenaudojamas <bent jau informaciniuose lapeliuose neminimas>, nes siekiama mažinti gyvsidabrio naudojimą ten, kur nėra būtina...

Ir iki pat metų amžiaus maniau, kad visus skiepus kūdikis ,,pakėlė" gana lengvai. Pakilus temeratūrai, panaudodavome paracetamolio žvakutes. Vaikas būdavo mieguistas. Po pirmo DTP skiepo buvo tarsi suglebęs. Bet maniau, kad taip ir turi būti. Jau kitą dieną dalindavausi su draugėmis geromis naujienomis, kad skiepą ,,pakėlė" lengvai.

Tik neseniai sužinojau,kad 2003 m. Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos prie SAM oficialiu pareiškimu dėl vaikams skirtų vakcinų, kurių sudėtyje yra tiomersalio, be kita ko buvo pripažinta, kad:

Nepalankaus vakcinoje esančio gyvsidabrio poveikio rizikos grupei teoriškai galėtų priklausyti mažo svorio, neišnešioti naujagimiai.

Naujagimių ir kūdikių vakcinacijai rekomenduojamos vakcinos be tiomersalio ir kitų gyvsidabrio turinčių konservantų.

Nors nežinau, kiek laiko po DTP vakcinos injekcijos turi trukti suglebimas kaip reakcija į skiepą, tačiau jis kvalifikuojamas kaip vidutinio sunkumo reakcija.

MMR sudėtyje tiomerslio lyg ir nebuvo. Gal sutapimas, tačiau tik po MMR pradėjau pastebėti, kad mano vaiko kalbos raida tarsi sulėtėjo, nors dar iki metų mokėjo keliolika žodžių. Išmokdavo naujų žodžių ir toliau, tačiau trumpų sakinukų nesudarydavo. Pastebėjau, kad kalbos suvokimas vėluoja. Išmoko pažinti visas raideles 1 m. ir 9 mėn. Tačiau sakinių nesulaukėme. Nuo 2 metų prasidėjo isterijos, matytt, susijusios su tuo, kad savo norų ir išgyvenimų negalėjo sklandžiai išreikšti kalbine išraiška. 3 metų amžiuje tarytum viskas tik pablogėjo. Tačiau 3,5 metų vaikas persirgo virusine liga, kurios simptomai buvo aukšta temperatūra ir bėrimas. Nuo to momento vėl pradėjo vystytis kalba.

Nežinau, ar esu teisi, tačiau vis dar esu tos nuomonės, kad skiepai padarė tam tikrą neigiamą įtaką mano kiek per anksti gimusiam kūdikėliui.

Prašau kitus tėvelius pasidalinti savo patirtimi, susijusia su neigiamomis reakcijomis po skiepų ir kitomis pasekmėmis, kurių priežastimi manote esant skiepus.




Sveika.
Kaip tik ieskau informacijos apie vaiku skiepukus. Esu pasimetusi ir nezinau ka daryti su savo vaikuciu kuris jau greitai ateis i si pasauli. Radau infomacijos is buvusiu vakcinu kureju tai jis pasake tai kad siuo metu jei reiktu skiepyti jam savo vaikus jis ne uz ka to nedarytu, nes visi skiepai nera istirti, juos tik isranda tam kad irasti ir pasipelnyti pinigeliu. O del tavo vaikelio vystimosi tai matau kad siek tiek sutrikes, manau reikia stebeti. Mano mama yra mokytoja, bet pas ja yra buve tokiu mokiniu kurie sirgo autizmu ir tu vaiku mamos teigia kad visos komplikacijos yra tik nuo skiepu nuo kuriu ir tapo ju vaikeliai tokie.
Norejau paklausti ar lanketes pas daktarus, ir jei taip ka daktarai sake jums i tai kad sutrikusi vaiko raida?
Atsakyti
mamos, manau butu kvailiausia pasitiketi kazkokia virtulia "konsultante" vien del to kad sklinda kalbos kad ji yra gyd. Kad ir yra ji gyd. ji butu paskutinis asmuo su kuriuom konsultuociaus ypac vakcinu klausimu. Taigi tos pacios gydytojos ir suluosino jusu mazylius (kurie nukentejo nuo skiepu).
As jusu vietoje usziimineciau tik savisvieta is patikliu saltiniu-profesionalios literaturos ir savo intuicija.
Kam sunku prieti prie prof. literaturos, rekomenduoju viena is geriausiu knygu 'Vaccine Safety Manual for Concerned families and health practitioners" by Neil Z. Miller. Manau ja galima gauti per www.amazon.com
Yra nemazai ir kitu saltiniu, geros meziagos galima gauti is www.mercola.com
ir is zurnalo "Mothering" ypac liepos/rugpjucio leidime yra puikus straipsnis kuriame cituojamos paskutines studijos ir vakcinu "tycoons" nuomones ivairiais vakcinu klausimais. (galima on line manau gauti si straipsni). Sekmes.
Beje, mano vaikai nenukentejo nuo vakcinu nes negavo jokiu vakcinu-mano deka bet palaiminta puikiu mediku cia FL.
Atsakyti
QUOTE(vilniusw @ 2009 09 27, 18:16)
mamos, manau butu kvailiausia pasitiketi kazkokia virtulia "konsultante" vien del to kad sklinda kalbos kad ji yra gyd.

Vilniusw, nors daugelyje ankstesnių diskusijų apie vakcinas mudviejų nuomonės neretai išssiskirdavo mirksiukas.gif , šiai jūsų "rekomendacijai" esu linkusi pritarti:priimti sprendimus remiantis virtualiais pasvarstymais(kieno jie bebūtų mirksiukas.gif )- neverta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilniusw @ 2009 09 27, 19:16)
mamos, manau butu kvailiausia pasitiketi kazkokia virtulia "konsultante" vien del to kad sklinda kalbos kad ji yra gyd. Kad ir yra ji gyd. ji butu paskutinis asmuo su kuriuom konsultuociaus ypac vakcinu klausimu. 


Va čia tai pritariu 4u.gif

Prie siūlomų šaltinių pridėčiau W.Goebel, M.Glockler ''Padėkime augti'' išleistas lietuvių kalba, yra knygynuose, nesunku įsigyti. Yra visas skyrius apie skiepijimą ir jų siūlomas rekomendacijas. Manau gan obejktyvus.
Atsakyti
labas ,mamos!
man skiepų problema nebėra aktuali ,mano vaikai jau dideli,tačiau, susirgusi vėžiu ėmiau labai domėtis elektromagnetinų laukų įtaka žmonių sveikatai,rašau bogą apie tai :
http://antenos.blogas.lt/
o čia, kad suprastumėte kas su jumis kalba:
http://www.alfa.lt/s...009-08-08_14-51
jau keletą metų įdėmiai seku užsienio mokslininkų pasisakymus šia tema ir matau kaip šio biznio pinigais nuperkami įstatymai ,žmonės paversti bandomaisiais triušiais visame pasaulyje .
Perskaičiau visą jūsų diskusiją apie skiepus ir noriu pateikti informaciją susiijusią su skiepais ,vakcinom ir elektromagnetiniais laukais:
http://www.whale.to/...ACNEM-final.pdf
G Carlo -mokslininkas, tyrinėjantis mobiliojo ryšio poveikį sveikatai atliko tokius bandymus
tai dar naujos žinios visa tai dar tik tiriama tačiau kaip tai liečia jus?ogi noriu paklausti tų mamų, kurių vaikai patyrė įvairias komplikacijas po skiepų
viena mamų sakė:
QUOTE(*visterija* @ 2009 01 14, 23:17)

ir tada pradėjau "versti" atgal gyvenimo puslapius ir supratau kad tai tiesioginis ryšys su skiepu kuris daromas vaikams 1,5 metų. nes tik po to skiepo atsirado paniška baimė visiems elektriniams prietaisams , ko ankščiau nebuvo , klausinėjau vyro , vyresnio sūnaus , gal išgąsdino? ne.


tad toks klausimas jums :ar jūsų buityje yra mikrobangom veikiančių prietaisų,kurie galimai galėjo skleisti nuolatinę spinduliuotę jūsų butuose ir taip prisidėti prie tų skiepų poveikio,nes nuo spinduliuotės poveikio pakinta kūno ląstelių membranų veikla ir jos nebesugeba atlikti savo paskirties- cia citata iš mano blogo :
Žalą lemia būtent ši informaciją pernešanti banga. Štai kaip tai vyksta. Ši antroji pernešanti banga arba ICRW, svyruoja daug žemesniame hercų (Hz) intervale, kurį lengvai atpažįsta kūnas. Kada ICRW kontaktuoja su kūnu, kūnas atpažįsta šią bangą ir reaguoja į ją, lyg šį peršanti banga būtų tam tikro tipo svetimas įsibrovėlis. Kai tai nutinka, atsiranda labai žymių fiziologinių pokyčių. Iš pradžių, ląsteliniame lygmenyje ląstelių membrana tampa kieta ir nelanksti. Taip nutinka todėl, kad ląstelės „persijungia” į apsaugos režimą ir užsiveria aktyvūs pernešimo kanalai. Šis ląstelės membranos sukietėjimas efektas taip pat lemia ląstelės pralaidumo praradimą, taigi į ląstelės vidų nebegali patekti reikalingos maistingosios medžiagos. Kitais žodžiais tariant, ląstelės nebegauna reikalingo maitinimo.

Ir priešingai, kadangi ląstelių membranos sukietėja ir tampa mažiau pralaidžios, ląstelės viduje dėl kasdienės natūraliai vykstančios medžiagų apykaitos susidarę toksinai ir laisvieji radikalai nebegali ištrūkti į išorę. Ląstelėje susikaupę toksinai ir laisvieji radikalai sukelia kitas problemas. Šie toksiški produktai pažeidžia ląstelių mitochondrijas. Jeigu prisimenate iš biologijos pamokų, mitochondrijos yra tas elementas, kur suformuojama kūnui skirta energija. Kada sutrikdomas šis energijos formavimo procesas, ląstelės ima prarasti savo gebėjimą funkcionuoti.

.

toliau apie tą patį - kaip elektromagnetinės spinduliuotė trikdo normalią veiklą rašo vienas mokslininkas :
http://www.mastsanit...n...75&Itemid=1
o čia mano filmukas kuriame parodyti prietaisai kurie skleidžia elektromagnetinę mikrobangų spinduliuotę kiaurą parą šalia jūsų (tik mikrobangų krosnelė- tik tada kai ja naudojate):
http://tv.delfi.lt/video/9xc1rtfg/
prie to dar reikia pridėti- vaikų mobiląsias aukles, vadinamas racijas ,monitorius statomas tiesiogiai šalia vaikų.O gal netoli kūdikio lovos naudojates kompiuteriu ? tai turi būti nuolatinis poveikis...
noriu trumpai papasakoti koks ryšys tarp EML (elektromagnetinių laukų )ir skiepų ,kai į vaiko ,nuolat veikiamo EML kūną patenka teršalai (galimai iš skiepų)jie yra užrakinami ląstelėse ir ten kaupiasi sukeldami autizmą,alergijas ir pan.Dar sykį kartoju tai yra labai nauji dalykai -hipotezės,bevielis ryšys yra neištirtas ,nė vienas bevielio ryšio prietaisas nėra tirtas dėl poveikio sveikatai,tik dabar tiriama-mokslininkai reikalauja kad būtų priimti nauji saugos standartai leisti tik 0,01 mikrovato/cm2 spinduliuotę butuose ,tačiau Lietuvoje leidžiama iki 10 mikrovatų... unsure.gif o wi-fi ar kitų prietaisų skleidžiama apskritai nereglamentuojama.
aš nenoriu jūsų gąsdinti, tačiau noriu prisidėti prie jūsų aptariamos problemos analizės,nes tuo aspektu jūsų diskusija dar nebuvo pasisukusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 04 spalio 2009 - 15:05
O ar yra nukentėjusių vaikučių nuo "Rybomunyl" geriamo skiepo? Mano vaikui prasidėjo nepaaiškinami sąnarių skausmai, jau dveji metai...
Atsakyti
QUOTE(Griaustinukė @ 2009 10 10, 17:35)
O ar yra nukentėjusių vaikučių nuo "Rybomunyl" geriamo skiepo? Mano vaikui prasidėjo nepaaiškinami sąnarių skausmai, jau dveji metai...

paskaitykit sios vakcinos salutini poveiki ir rasit atsakyma,manau ziauru kai toks maziukas kencia nuo tokiu skausmu verysad.gif
ir toks salutinis poveikis kaip jusu maziukui daznas ir ne tik nuo sios vakcinos,nuo kitu irgi gali buti
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2009 08 18, 23:00)
Viskas gerai su ta vakcina  biggrin.gif Lietuvoje naujagimiai skiepyjami taip pat, kaip ir kitose valstybėse ty visų BCG vakcinų pagrindas yra Micobacterium bovis, kurių yra berods septyni galimi kamienai(mūsuose- daniškasis, arba Kopenhagos).
Jei atkreipėte dėmesį, TBC vakcinos veikimo mechanizmas iš esmės skiriasi nuo kitų vakcinų, kur skiepyjimo tikslas- antikūnių susidarymas. Su BCG yra kitaip, veikiama ne per humoralinį, o per ląstelinį imunitetą, todėl ir "karviško" tipo vakcinos naudojimas yra visiškai pagrįstas.
P.S AlfaBetai ir Salvinai: bet klausimas buvo iš tiesų geras- įjungė smegenis be papildomos kavos dozės  biggrin.gif

Ačiū, dange blush2.gif

Bet Jūsų atsakymas iš esmės nelabai išsamus. Vis knietėjo sėsti prie SM ir užduoti pora klausimėlių, susijusių su tom bakterijom.

O dabar nesusilaikiau ir kitoje temoje paklausiau, nes kaip tik apie tuberkuliozę eilinį kartą buvo kalbama.

Tai ar gali būti tas pat, nuo kurios mycobacterios <bovis ar tuberculosis>, sukeliančios tuberkuliozę, skiepiji? g.gif

Naujagimio ląstelinis imunitetas <limfocitai> dar nemoka tinkamai atpažinti ir greitai sunaikinti ligos sukėlėją.

Po kiek laiko ir nuo ko iš tikrųjų susiformuoja ląstelinis imunitetas paskiepijus naujagimį vakcina nuo karvių tuberkuliozės < užsikrečiama per karvės pieną?>.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta: 16 spalio 2009 - 19:47
Dokumentinis filmas rusų kalba apie skiepus

http://video.google....=...&plindex=0#
Atsakyti