QUOTE(Amica @ 2009 06 19, 02:32)
Ne visi žino ir susigaudo ką vienu ar kitu atveju gali padaryti
Suprantu, bet tereikia žinoti, kad galime daug ką, turime begales teisių, todėl kiekvienu mielu atveju galime rašyti, skųsti ir pan. To niekas negali uždrausti. Pavyzdžiui mano paskutinis skundas buvo rašytas dėl to, kad poliklinikoje manęs nėščiosios gydytoja neaptarnavo pirmos, nors aiškiai tą matė, bet aptarnavo kolegės atsivestą žmogų. Patikėkit, aš būdama piemenė, taip nugesinau ir pastačiau į vietą tą gydytoją, kad jai tikrai buvo gėda prieš aptarnaujantį personalą. Ar bent įsivaizduotumėte kaip turėtų pasijausti gydytojas, jei pacientas jo prie visų mandagiai paklaustų kodėl jo aptarnavimo/bendravimo kokybė pasikitė po to, kai gavo voką
. Štai tuomet, kai žmonės pradės taip elgtis viskas po truputį pradės stoti į savo vėžias. Oi, kaip aš nekenčiu poliklinikų ir medikų elgesio
, einu ten ir stengiuosi kiek įmanydama ten elgtis taip laisvai, kaip kad būčiau namuose, gydytojai ant tiek pripratę prie kuklių, baikščių, lyg po šluota sėdinčių jų kabinete ir bijančių ko nors paklausti žmonių, kad jiems būna kone šokas, kai aš įėjus į kabinetą sugebu pakalbėti ir apie taip vadinamą orą
. Visada visada jaučiu seselių iš padilbų pakeltas akis ir tai mane veža
.
Žmogus, norintis vadovauti orkestrui, privalo atsukti miniai nugarą