QUOTE(dange @ 2009 03 29, 10:55)
1.Nepatikėsit, bet kalbėdama apie idėjinius priešininkus, bandžiau pasakyti komplimentą , už pastangas ir sugebėjimą kautis dėl savo nuostatų ir pozicijų konkrečiais klausimais, nepereinant į asmeniškumus ir nepasiduodant pagundai pasukti lengvesniu keliu, kai puolamas oponentas, o ne ieškoma kontrargumetų jo mintims
2.Naivu butų neigti, kad medicina ar konkrečiai imunoprofilaktika yra visiškai laisva nuo verslo interesų. Tačiau... Berods tą temą esu aptarusi su bimkutele Jei manote, kad jūsų pediatras/gydytojas yra pasiruošęs pribaigti jūsų vaiką dėl tušinuko, pietų restorane ar kelionės į užsienio konferencijoje- keiskite gydytoją, jei manote, kad tokie visi, keiskite.... net nežinau ką. Gal psichoanalitiką
3.Jei neklystu, klausimas buvo apie tai, kiek laiko trunka viena iš šalutinių povakcininių reakcijų- suglebimas Asmeninės/profesinės patirties šiuo atveju neturiu, galiu nebent pasižiūrėti, ką teigia šiuo klausimu medicininė literatūra.
1. Ačiū už komplimentą.
Visada malonu išgirsti Jūsų profesionalią nuomonę visais rūpimais klausimais. Manykime, kad apsikeitėme panašiais komplimentais Tiesa, emocijų negalėjau išvengti, nes kaltinu pati save, jog laukdamasi ir susilaukusi pirmojo kūdikio, jį skiepydama, nepasidomėjau apie skiepus, tad pasireiškus tam tikriems šalutiniams poveikiams, maniau, kad ,,taip ir turi būti".
2. Nepamenu nei vieno atvejo, kad būčiau kada nors rašiusi, jog pediatrai sąmoningai pasiruošę pribaigti vaiką Pas psichoanalitiką niekada nesilankiau, nes turiu sveiką nuovoką .
Aš pakeičiau pediatrę, bet tik todėl, kad pakeičiau ir gyvenamąją vietą. Tiesa, dabartinė mano vaiko pediatrė man labiau patinka negu buvusioji. Ji pasisako tik už skiepus, mūsų nuomonės šiuo klausimu ne visais punktais sutampa. Bet ji labai sąžininga ir maloni, mano nuomone, kompetentinga gydytoja
3. Klausimas toks: kiek teoriškai tokia suglebimo, mieguistumo reakcija trunka po skiepo ir kokios galimos pasekmės? Lauksiu Jūsų atsakymo.