QUOTE(Liepaja @ 2009 03 22, 18:17)
Miela Alfa Beta,
uz menesio pasauli isvys mano sunelis. dabar intensyviai pradejau dometis skeipu poveikiu. mastau, ar apskritai nedaryti ar daryti tik tam tikrus.
tikrai mastau, kad nereikia daryti skiepo nuo kiaulytes, raudonukes ir tymu; taip pat galbut nuo Hepatito B (juk musu regionui tai nera budinga liga). bet ka daryti su skiepu nuo tuberkuliozes ar kokliuso? kokie neigiami poveikiai nuo siu skiepu?
buciau tau labai dekinag uz patirti ir zinias.
uz menesio pasauli isvys mano sunelis. dabar intensyviai pradejau dometis skeipu poveikiu. mastau, ar apskritai nedaryti ar daryti tik tam tikrus.
tikrai mastau, kad nereikia daryti skiepo nuo kiaulytes, raudonukes ir tymu; taip pat galbut nuo Hepatito B (juk musu regionui tai nera budinga liga). bet ka daryti su skiepu nuo tuberkuliozes ar kokliuso? kokie neigiami poveikiai nuo siu skiepu?
buciau tau labai dekinag uz patirti ir zinias.
Mieloji Liepaja,
kaip malonu skaityti postą, kuriame kalbama apie kūdikėlio laukimą ir apie rūpinimąsi jo ateitimi
Išmintinga pasidomėti apie skiepus iš anksto.
Aš jau daug kur esu rašiusi savo nuomonę, kas vykdant kūdikių imunizaciją atrodo neskaidru visuomenės informavimo požiūriu, nurodau info apie vakcinų sudėtį ir galimas neigiamas reakcijas. Tačiau negaliu sau leisti patarinėti. Visada pabrėžiu, kad tėveliai turi teisę rinktis, įvertinę visas aplinkybes, susirinkę pakankamai informacijos. Galėčiau tik išdėstyti savo poziciją, o Jūs turėtumėte kritiškai ją paanalizuoti ir įvertinti.
Nelabai noriu kartotis dėl savo požiūrio į kūdikių skiepijimą. Niekas nepateikė svarių argumentų, kurie būtų jį pakeitę. Galbūt, forume Jūs rasite mano ir kitų mamų pasisakymus, kurie padės lengviau apsispręsti arba bus dar viena gairė pasidomėti plačiau.
Nuoširdūs, šilti linkėjimai