Įkraunama...
Įkraunama...

Šalutinis skiepų poveikis

QUOTE(dange @ 2009 01 25, 22:13)
O jūs skaitėt prieš tai AlfaBeta užduotą klausimą  g.gif

taip skaičiau mirksiukas.gif bet nesuprantu kodėl ji tardo,jei pati skiepyja ir nėra nukentėjusi nuo skiepų g.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 01 25, 20:26)
taip skaičiau mirksiukas.gif bet nesuprantu kodėl ji tardo,jei pati skiepyja ir nėra nukentėjusi nuo skiepų g.gif

Ar atsakymas į klausimą(AlfaBeta ir anksčiau užduotas apie reakciją dūrio vietoje) yra laikomas tardymu g.gif O gal čia ne itin subtilus "eikit lauk iš temos" bigsmile.gif Beje, Bekasės patirtis neskiepyjančioms mamoms turėtų būti ir įdomi, ir naudinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dange: 25 sausio 2009 - 21:02
man asmeniškai jos patirtis nėra naudinga,ji skiepyja savo vaikus,nėra nukentėjusi schmoll.gif
beje pediatrė Virginija atsakinėjusi į klausimus susijusius su skiepais.kai paskaitinėjau jos atsakimus,tai vakcinos kaip vitaminai pagal ją.atsakinėjo ir mitybos klausimas,atsakinėdama tiesiog perša hipp produkcija.aysakinėja į mamų klausimus tuo pačiu reklamuoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuzhe @ 2007 04 09, 10:56)
Jokiu galimybiu niekada negalima atmesti. Bet mano atveju labai jau akivaizdu man. Pasiskiepijau ankstyva pavasari ir paskui, is karto po keliu savaiciu,  pasirode pirmieji sienliges pozymiai. Pasidariau tyrimus.  Atrado, kad tapau alergiska daugeliui medziu pumpuru, ziedadulkiu, ko anksciau niekada nebuvo. Anksciau esu irgi dariusi tokius testus, bet nieko nebuvo rasta. Anuomet pagusciojo daktare peciais ir pasake: nu keista labai, kad taip is niekur nieko atsirado.  Bet kaip iprasta, kai nerandama priezastis, pasake: cia jau toks oras pas mus blogas, alergiju daugeja ir tuom pabaigem sita tema.

Kai pradejau dometis skiepais, visai netycia atsiminiau savo sienlige. Kuri beje paumejo ir neleido apie save pamirsti;) Tada susiradau specialiai skiepu pasa, paziurejau net kada paskiepijo. Apie erkinio encefalito vakcinas ypac domejausi, nes mes gyvenam Austrijoje, kur atseit ypac daug erkiu. Ir dar mano drauge dirba vienoj famacinej kompanijoj, kurie butent daro tas vakcinas.  Pasirodo, kad vienas is galimu salutiniu poveikiu nuo sios vakcinos yra sienlige:) tai bent dekui dievui, kad vaiko nuo to nepaskiepijau:)

blink.gif blink.gif nuo gripo vakcinos,susirgau gripu,bet tik dabar atgaminau nuo kada man šienligė atsirado bigsmile.gif net nepagalvojau,kad nuo vakcinos bigsmile.gif kaip daug kas pasakytų čia tik sutapimas mastau.gif
Atsakyti
bimkutele, kaip puikiai tu čia iš 2007 į 2009m. peršokai šioje temoje. thumbup.gif lotuliukas.gif . Kitaip numirus būtų temelė... biggrin.gif
Oj,... o kur dange ?...assa.gif
Atsakyti
QUOTE(natstoc @ 2009 02 01, 21:30)
bimkutele, kaip puikiai tu čia iš 2007 į 2009m. peršokai šioje temoje. thumbup.gif  lotuliukas.gif . Kitaip numirus būtų temelė... biggrin.gif
Oj,... o kur dange ?...assa.gif

Nejaugi pasiilgot bigsmile.gif Prisidedu prie temos atgaivinimo lotuliukas.gif
Atsakyti
As skiepiju savo suneli paga bendra skiepu grafika. Pasaliniu reakciju, iskyrus durio vietos paraudima, nebuvo. Nors labai idemiai skaitau sio forumo pasisakymus, kurie beveik visi yra apie skiepu zala, visgi save priskiriu prie skiepu salininkiu. Kai kurios mamos megsta spekuliuoti teiginiu, kad neva medikai savo vaiku neskiepyja. Tai nera tiesa. Negalima suabsoliutinti mediko iki mediku. Mano anyta med. sesele dirba jau daugiau nei 30 metu - jos praktikoje vos keletas neskiepytu vaiku (dirba nedideliame mieste). Musu poliklinikoje (Klaipeda) is 850 vaiku, neskiepytas tik vienas vaikas.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 02 02, 13:36)
As skiepiju savo suneli paga bendra skiepu grafika. Pasaliniu reakciju, iskyrus durio vietos paraudima, nebuvo. Nors labai idemiai skaitau sio forumo pasisakymus, kurie beveik visi yra apie skiepu zala, visgi save priskiriu prie skiepu salininkiu. Kai kurios mamos megsta spekuliuoti teiginiu, kad neva medikai savo vaiku neskiepyja. Tai nera tiesa. Negalima suabsoliutinti mediko iki mediku. Mano anyta med. sesele dirba jau daugiau nei 30 metu - jos praktikoje vos keletas neskiepytu vaiku (dirba nedideliame mieste). Musu poliklinikoje (Klaipeda) is 850 vaiku, neskiepytas tik vienas vaikas.

Pasidalinkite info, kokiom vakcinom skiepijote vaikelį, nurodydama pavadinimus. Mamoms verta žinoti būtent tas, kurios sukelia mažiau reakcijų. Galimas dalykas, kad Jūsų leliukui pasisekė laiku gimti 4u.gif , kadangi jau galėjo būti skiepytas vakcina be tiomersalio ir formaldehido.
Jei teisingai sprendžiu pagal nurodytą Jūsų kūdikio gimimo datą, jam dabar pusė metukų. Jo dar laukia MMR ir 1,5 m. revakcinacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta: 02 vasario 2009 - 13:42
QUOTE(Bekasė @ 2009 01 24, 23:16)
Noreciau rasti normalios informacijos apie skiepus, kontraindikacijas jiems ir t.t. Paciai buvo gan sunkus sprendimas kada ir kaip skiepyti dukra, nes jinai gime neisnesiota. Bet tokios info ne taip paprastai rasi. Greiciau jau uzsirausi ant uzsiciklinimo, kad skiepai 20 a pb- 21 a pr. masinio naikinimo ginklas.

informaciniuose lapeliuose nerandat? tai gydytojai jokios informacijos neturi apie neisnesiotu vaikuciu vakcinavima jog tenka cia ieskoti?ir kodel info ieskot tarp nukentejusiu ar kur atsisake skiepu???
Atsakyti
QUOTE(mamkė @ 2009 02 04, 11:22)
informaciniuose  lapeliuose nerandat? tai gydytojai jokios informacijos neturi apie neisnesiotu vaikuciu vakcinavima jog tenka cia ieskoti?ir kodel info ieskot tarp nukentejusiu ar kur atsisake skiepu???


Info apie nukentėjusius yra taip pat svarbi. Ypač kai mūsų gydytojai skupiai apie tai pasakoja. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkė @ 2009 02 04, 11:22)
informaciniuose  lapeliuose nerandat?

ne, neradau info apie tai, koks gali buti poveikis neisnesiotam naujagimiui persirgusiam meningitui.

QUOTE(mamkė @ 2009 02 04, 11:22)
tai gydytojai jokios informacijos neturi apie neisnesiotu vaikuciu vakcinavima jog tenka cia ieskoti?

musu seimos gydytojai dukra buvo pirmas neisnesiotas naujagimis per jos praktika.
Tai buvo nauja patirtis tiek man, tiek jai.
Santariskiu neisnesiotu naujagimiu skyriuje neisnesiotumo gydytojai nelaike kontraindikacija atsisakyti skiepu ar koreguotu skiepu kalendoriu (tik skiepyti rekomendavo pagal koreguota amziu)

QUOTE(mamkė @ 2009 02 04, 11:22)
ir kodel info ieskot tarp nukentejusiu ar kur atsisake skiepu???

visu pirma buvo idomu ar kas nors augino toki vaika ir neskiepijo. Nes didele dalis ( ypac is tu kas diskutavo seniau) vaiku buvo sveiki ir nesergantys, o man buvo idomi informacija apie silpnesnio imuniteto vaiku auginima ir apsauga nuo infekciju.
Taip pat, butent domedamasi salutiniais skiepu reiskiniais ir suzinojau, kad kokliuso skiepas gali tureti poveiki smegenims.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 05 vasario 2009 - 09:49
manau,kad kalba eina apie šį straipsnį.2009.02.08
MMR

Pirmadienį, ryte, 1997 m. vasarį, taksi paliko Karališkąją Laisvą ligoninę, Hampstead, šiaurės vakarų Londone. Tai pasisuko iš automobilių stovėjimo aikštelės ir vadovavo įžymiam Institutui Vėžio tyrimų, už šešių mylių į pietvakarius Fulame. Užpakalyje taksi sėdėjo Kalifornijos verslininkas, kurio komerciniai interesai guli galvanizacijoje, bet kieno asmeninė kampanija buvo autizmas. Ant jo kelių buvo plastmasinis puodas, kuriame žmogaus audinio atkarpos plaukiojo apsauginiame formaline. Atkarpos buvo biopsija, paimta nuo žarnos vyro penkerių metų sūnaus, paskui paciento ant ligoninės Malcolm palatos. Berniukas, Vaikas Vienuolika, kadangi jis, kaip žinoma, apsaugo savo privatumą, buvo įrašytas programoje, kad ištirtų teigtus pavojus trys viename tymai, kiaulytė ir raudonukė (MMR) vakcina. “Aš esu inžinierius,” pasakė Ponas Vienuolika. “Ir mano gydytojas čia [Kalifornijoje] manė, kad aš turiu pertikrinti Karališkojo Free rezultatus su kita laboratorija. Tik būti įsitikinęs.”
Vaikas Vienuolika buvo vienas iš tuzino vaikų, kurie buvo įrašyti programoje ligoninėje. Jo tyrinėjimas sukėlė vieną iš didžiausių sujudimų šiuolaikinėje medicinos istorijoje, kai jo rezultatai buvo publikuoti Lancete medicinos žurnalas. Penkių puslapių popierius siūlė potencialią sąsają tarp MMR ir ką gydytojai kvietė autizmo ir kurstančios žarnos ligos "sindromu". Vaikų nepavadino rezultatų staluose. Buvo pasakyta, daugiausia, kad vienuolika berniukų ir viena mergaitė, metų 2½ ir 9½, turėjo regresyvaus autizmo diagnozę, kur atrodo, vaikai vystosi ganėtinai normaliai, bet tada, bauginančiai, praranda savo kalbos įgūdžius. Žarnos liga buvo apibūdinta kaip nespecifinis kolitas, sunki įsiliepsnojimo forma. Dinamitas Lancete buvo reikalavimas, kad jų sąlygos galėjo būti sujungtos su MMR vakcina, kuri buvo duota visiems 12 vaikų. Pagal popierių, publikuotą 1998 m. vasario 28-ąją, vaikų aštuonerių metų tėvai pasakė, kad jų “anksčiau normalus” vaikas išvystė “elgesio simptomus” per dienas po gauti stumtelėjimą. “Šitų aštuonių vaikų vidutinis intervalas nuo pirmų elgesio simptomų neapsaugojimo buvo 6.3 dienų,” pasakė popierius. Nominalioje kainoje, šitie rezultatai buvo daugiau, negu pagrindai panikai, kuri pakilo per MMR. Jei tokie stebinantys rezultatai buvo gauti iš dviejų trečdalių grupės anksčiau normalių vaikų, pasirodančių vienoje klinikoje tik vienoje ligoninėje, kas galėtų vykti, nepranešta, po visą pasaulį? Tai galėtų būti pirma nuotrauka paslėptos katastrofos, slapta vakcinos pakenkimo epidemija. Kad pradėtų rezultatus, Laisvas Karališkosios šeimos narys surengė spaudos konferenciją, ir išleido video pareiškimą spaudai. Tyrėjų lyderis, daktaras Andrew Wakefield, tada 41, buvo pabrėžtas savo komentaruose surinktai žiniasklaidai. “Tai yra moralinė svarstoma problema man,” pasakė jis. “Aš negaliu palaikyti ilgo naudojimo šitų trijų vakcinų, duotų kombinacijoje, kol ši svarstoma problema nebuvo nuspręsta.” Po vienuolikos metų, radioaktyvios dulkės tęsiasi visame pasaulyje. Popierius sukėlė sveikatos apsaugos krizę. Britanijoje, imunizacijos normos sugriuvo nuo 92 % anksčiau, negu Lanceto popierius buvo publikuotas, į 80 % Britanijos pavojaus signalo viršūnėje. Tymai sugrįžo kaip "oficialiai vietinis". Su mažiau kaip 95 % skiepytų gyventojų, Britanija prarado savo bandos neliečiamumą prieš ligą. 1998 buvo 56 atvejai, atsiskaitė; pernai buvo 1 348, pagal skaičius, išlaisvintus praėjusią savaitę, kuris parodė 36 % padidėjimą 2007. Du Britanijos vaikai mirė nuo tymų, ir kiti uždeda ventiliatorius, tuo metu, kai daug autistinių vaikų tėvų kankina save išleisti sūnų, ar duktė gauna injekciją. “Nėra dienos, praeina, aš neverkiu dėl to, kas įvyko,” pasakė sunkiai nedarbingos 12 metų mergaitės motina.“ Aš neturiu turėti, paėmė ją [MMR], ir jūs žinote, kad kiekvienas pasakys, ‘nekaltina savęs’, bet aš darau. Aš kaltinu mane patį.” Dar mokslas lieka problemą. Jokie tyrėjai nesugebėjo kopijuoti rezultatus, duotus Veikfildo komandos Lanceto studijavime. Truputis panaudotos statistikos, kad pamatytų, jei autizmas pakilo 1988, kai MMR buvo įvestas. Tai nepadarė. Kiti panaudojo virusologiją, kad pamatytų, jei MMR sukėlė žarnos ligą, pagrindinį pasiūlymą popieriuje. Tai nepadarė. Dar labiau kopijuotas tikslūs Veikfildo testai. Jie neparodė nieko kaip tai, ką jis pasakė. Veikfildas savarankiškai, tačiau, remia jo rezultatus, primygtinai reikalaudamas, kad sąsaja tarp MMR ir autizmo nusipelno apklausos. 12 kitų gydytojų, kurių vardai buvo prijungtas prie Lanceto popieriaus, kuris buvo parašytas Veikfildo, nebuvo apimti panaudotų duomenų paruošimo. “Šis studijavimas sukūrė sensaciją tarp visuomenės, kuri buvo neįmanoma priešintis, nepaisant triuškinančio įrodymo į priešingybę,” sako Profesorius Gary Freed, vadovas vaiko sveikatos tyrinėjimo vieneto Mičigano universitete, kuris stebėjo išgąstį pakylant Amerikoje. “Triuškinantis biologinis ir epidemiologic įrodymas parodė galutinai, kad nėra jokios asociacijos tarp MMR vakcinos ir autizmo, ir dar šis daiktas tęsia.” Projekto aspektai yra dabar prieš Bendrą Medicinos Tarybą (GMC), gydytojų drausminį kūną. Veikfildas ir du profesoriai, John Walk-er-Smith, 72, ir Simon Murch, 52, yra kaltinti neleisto 12 vaikų tyrinėjimo atlikimu. Kaltinimai, kuriuos jie smarkiai paneigia, susieja etiką gydymo 12 vaikų, ne tyrinėjimo rezultatus. Įrodyme, pateiktame į GMC, tačiau, ten pasirodė potencialus paaiškinimas to, kaip Veikfildas sugebėjo gauti rezultatus, kuriuos jis padarė. Šis įrodymas, sujungtas su beprecedenčia prieiga prie medicinos įrašų, masės konfidencialių dokumentų ir bendradarbiavimo nuo tėvų per tyrimą šio laikraščio, parodė rinktinį pranešimą ir pakeitimus į rezultatus, kurie leido sąsajai tarp MMR ir autizmo būti tvirtintas. Pono ELEVEN taksi brūkšnys buvo maža išvyka jo beviltiškame ieškojime, kad surastų atsakymą jo sūnaus sąlygai. Šiandien, Vaikas Vienuolika yra labai pagerintas: 17, jis yra puikus mokslo žmogus, nors per susijaudinęs važiuoti. Papildomi testai ant jo biopsijos davė žymių rezultatų. Jo tėvas paprašė, kad vėžio institutas ieškotų tymų viruso, kuris buvo Veikfildo problemų pagrindas dėl vakcinos. Pagal teoriją, kuri parėmė projektą, šis virusas MMR buvo priežastis žarnos ligos, kuri tada padarė žalą vaikų smegenims. “Tai paėmė didelę kovą, kad gautų informaciją,” pasakė Ponas Vienuolika. “Jie pasakė man, kad nebuvo jokio tymų viruso. Aš turėjau testus, pakartotus trys kartai skirtingose laboratorijose JAV, ir jie visi grįžo neigiami.” Tai sumušė skirtingą pastabą nuo to, ką Veikfildas siūlė, apibūdindamas jo tyrinėjimą į pasaulį. “Mes nebūtume darę šio pranešimo Lancetui, turėjo mus, neimtas didelis virological mokosi jau,” pasakė jis 1998 spaudos konferenciją. Nominalioje kainoje, tai yra anomalija. Moksle, tačiau, jie yra nesibaigiantys ir gali kartais galų gale būti aiškinami. Tai yra, kodėl studijavimas yra paprastai kartojamas. Bet prie Veikfildo rezultatų pagrindų Sunday Times surado daugiau skirtingumo, nesuderinamumų ir pakeitimų. Pirmas, Lanceto staluose, sudomino pirmą vaiką popieriuje: Vaikas Vienas, nuo Cottesmore, Lesteršyro. Jam buvo 3½ metai ir karinių oro pajėgų piloto sūnus. 1995 m. lapkritį, jo tėvai buvo priblokšti po autizmo diagnozės gavimo. “Ponas ir Ponia [Vienas] ’s naujausia įmonė yra, kad MMR skiepijimas, duotas jų sūnui, gali būti atsakingas,” jų GP pasakė ligoninei laiške. Popieriuje šis reikalavimas būtų priimtas, su Veikfildu ir jo komanda, pranešanti, kad Vaikas, tėvai pasakė “elgesio simptomus” pradėjo “vieną savaitę” po to, kai jis gavo MMR. Berniuko medicinos įrašai atskleidžia subtiliai kitą istoriją, vieną pažįstamą motinoms ir autistinių vaikų tėvams. 9½ mėnesių amžiaus, prieš 10 savaičių prieš jo stumtelėjimą, jo motina tapo susijaudinusi, kurį jis negirdėjo tinkamai: klasikinis pirmas simptomas pristatytas autizmo kankinių. Vaikas kuriuo Kiekvienas buvo tarp aštuonių atsiskaitė su matoma staigia sąlygos pradžia. Tokiu būdu buvo kitas vaikas būti pripažintas. Tai buvo Vaikas Du, aštuonerių metų berniukas nuo Piterboro, Kembridžšyro, diagnozuoto su regresyviu autizmu, kuris, pagal Lanceto popierių, pradėjo “dvi savaites” po jo stumtelėjimo. Tačiau, šio vaiko medicinos įrašai, palaikyti gausių specialisto vertinimų, pasakė, kad jo problemos prasidėjo po trijų iki penkių mėnesių. Skirtumas tarp 14 dienų ir kelių mėnesių yra reikšmingas, pagal ekspertus. Autizmas paprastai atskleidžia save antrais gyvenimo metais, kai vakcina yra kaip įprasta duodama. Jei nebuvo jokios staigios pradžios po to, kai MMR injekcija, kaip reikalautas "sindromo", sąlyga galėjo būti priskirta tradicinei struktūrai. Matomesnė anomalija tykojo tarp kitų 10 vaikų, kadangi jie atvyko į Karališkąją Laisvą ligoninę tarp 1996 m. rugsėjo ir 1997 m. vasario. Tiktai vienas buvo mergaitė, Vaikas Aštuoni, metų 3, nuo Whitley Bay, Tyne & Wear. Ji buvo pranešta žurnale kaip patyrusi smegenų traumą “dvi savaitės” po MMR. Jos medicinos įrašai nepalaikė to. Anksčiau, negu ją įleido, ji buvo pamatyta vietinių specialistų, ir jos GP pasakė Karališkosios šeimos nariui, Laisvam nuo “reikšmingų problemų apie jos išsivystymą prieš kelis mėnesius prieš tai, kai ji turėjo savo MMR”. Buvo pasakyta, kad vaikas Šeši, metų 5, ir Vaikas Septyni, metų 3, buvo diagnozuotas su regresyviu autizmu, su pradžia simptomų “viena savaitė” ir “24 valandos” po stumtelėjimo atitinkamai. Bet medicinos įrašai rodo, kad nė vienas berniukas nebuvo “anksčiau normalus”, kadangi Lancet straipsnis apibūdino visus vaikus, ir kad abu buvo jau hospitalizuoti su smegenų problemomis prieš jų MMR. Vaikas Šeši gavo savo vakciną 14 mėnesių amžiaus, bet buvo dukart anksčiau įleistas su, tinka. Vaikui Septyni davė jo 20 mėnesių amžiaus, bet, vėl, problemos jau parodė. “Jis vystėsi gerai, turėjo socialinį šypsojimąsi ir buvo atsiliepiantis savo motinai,” psichiatras parašė. “Bet jis pradėjo turėti išblyškusius epizodus ir? [taip!] petit mal [konvulsijos], ir turėjo ELEKTROENCEFALOGRAMĄ [elektroencefalograma, bendras testas epilepsijai] padarytas 15 mėnesių, kuris buvo nenormalus.” Tuo tarpu, niekas nebuvo diagnozuotas su regresyviu autizmu, ar net neregresyviu klasikiniu autizmu. Trys vaikų buvo diagnozuoti su Asperger sutrikimu, kuriame kalba nėra prarasta, ir kuris nėra regresyvus: niekas kaip tai, kas gniuždė Vienas ir Du. Tai buvo taip pat diagnozė Vaikui Dvylika serijoje, šešerių metų berniuke nuo Miestiečio Hill, Vakarų Sasekso. Ir Septyni būtų diagnozuotas su nelygine elgesio sąlyga, pavadinta “patologinis reikalavimo vengimo sindromas”. Tai paprastai skelbia kaip socialinis manipuliacinumas, ir nėra niekas kaip "sindromas", reikalautas. Tai kartais žymima vaiko, padedančio jo rankas jo ausų, dainuodamas “lah-lah-lah, negali išgirsti jūsų”. KAI vaikai iš pradžių atvyko į Laisvą Karališkosios šeimos narį, be autizmo, jie buvo taip pat pranešti su vidurių užkietėjimu, viduriavimu ar kitais bendrais žarnos nusiskundimais. Tai buvo priežastis, paaiškinta jiems važiuojantis tarp 60 ir 5 000 mylių į Londoną, kad įeitų į rūpinimąsi Veikfildo komanda. Veikfildas, dabar 52, ankstesnis žarnos chirurgas, tuo laiku darė akademinį tyrinėjimą Karališkojo Free medicinos mokykloje ant Crohn ligos, gadinimo įsiliepsnojimo. 1995, jis išvystė teoriją, kad ši sąlyga buvo sukelta tymų viruso, kuris yra surastas gyvas MMR. Teorija buvo nuo to laiko nukainota. Šis darbas buvo bedrock, kuriuo jis įkūrė savo naujus reikalavimus. Dar tai taip pat atrodo probleminis. Buvo manyta, kad vaikai turėjo naują kurstančią žarnos ligą, parašytą viršuje Lanceto popieriuje kaip “nuoseklūs gastrointestinal rezultatai” “nespecifinio kolito įsitraukimas”. Veikfildas pasakė, kad šis dvitaškio įsiliepsnojimas privertė žarną tapti "kiauras", leisdamas iš maisto gautus nuodus praeiti į kraujotaką ir smegenis. “Žarnų patologinių pakeitimų ir fakto vienodumas, kad išsimokslinimas surado žarnų disfunkciją vaikų su autistinio spektro sutrikimu, mano, kad ryšys yra tikras ir atspindi unikalų ligos procesą,” Lanceto Popierius paaiškino "sindromo". Dar patologijos įrašai pavyzdžių, paimtų nuo vaikų, rodo matomas problemas su šiuo įrodymu. Ligoninės konsultantai, kurie paėmė biopsiją nuo vaikų dvitaškių nusprendė, kad jie nebuvo vienodi, bet įvairūs ir įprastiniai. Vaikui Aštuoni, patologijos pranešimas pasakė: “Joks nenormalumas, aptiktas”, tuo metu, kai Lanceto popierius pasakė:“ Nespecifinis kolitas”. Ši struktūra buvo pakartota dviem kitų vaikų, Devyni ir Dešimt. Žymiausias nuomonės pakeitimas atvyko Vaiko atveju Trys, šešeri metai nuo Huyton, Mersisaido. Buvo pranešta žurnale, kad jis kentėjo nuo regresyvaus autizmo ir žarnos ligos: specialiai “aštrus ir chroniškas nespecifinis kolitas”. Berniuko ligoninė paleidžia reziumė, tačiau, pasakė, kad nebuvo nieko nepalankaus jo biopsijoje. Karališkasis Laisvas konsultanto patologas suabejojo popieriaus projekto tekstą. “Aš buvau šiek tiek sudomintas žodžio naudojimu 'kolitą',” pasakė Susan Davies, bendraautoris, tebevykstančią GMC apklausą į etiką to, kaip su vaikais elgėsi, 2007 m. rugsėjį. “Aš buvau sudomintas, kad, ką mes pamatėme šitų vaikų buvo palyginti smulkus.” Tačiau, po jos iššūkio, tai buvo paaiškinta, Veikfildo komanda, pasitikta “tyrinėjimo apžvalgai” biopsijos. Tai nebuvo neįprastas judėjimas specialistų grupei, kad peržiūrėtų įrodymą, kuriuo jų tyrinėjimas pasitikėjo. Buvo vis dėlto žymu, kad jų išvada buvo tokia, kad 11 vaikų žarnų buvo iš tikrųjų ligotos, kai jų kolegos nesurado jokių nenormalumų bent jau septyniais atvejų. Tolimesni klausimai kyla apie Veikfildo motyvaciją. Prieš penkerius metus šį mėnesį, Sunday Times pranešė, kad jis dirbo advokatuose, ir kad daugelis šeimų buvo ar bylininkai ar buvo dalis tinklų, per kuriuos jie iškels bylą. Tolimas nuo rutinos referrals, kadangi jie pasirodė, daugelis jų užmezgė pažintį vienas su kitu. Vaikas Šeši ir Vaikas Septyni buvo broliai nuo Rytų Sasekso; Vaikas Keturi, 9½-metai nuo Šiaurės Skydų, Tainsaido, buvo užregistruotas tame pačiame GP kaip Vaikas Aštuoni. Trumpas, 12, niekas iš kurio neatvyko iš Londono, baigto "tolimas nuo kaip įprasta" ligoninėje. Motinos Vaiko Du ir Vaiko Trys pasakė man, ką kiti pasakė medicinos įrašuose: jie išgirdo apie Veikfildą per MMR vakcinos kampaniją, Stumtelėjimus. Tokiu būdu, kai jie atvyko į Malcolm palatą, ir pagamino "rezultatą" apie MMR, tai nebuvo jokiu būdu atvejų atsitiktinė imtis. Ką tėvai nežinojo buvo, kad, prieš dvejus metus prieš tai, Veikfildas buvo pasamdytas Stumtelėjimų advokato, Richard Barr, pagrindinės gatvės solisitoriaus Karaliaus Lynn, Norfolko. Barr gavo teisinę pagalbą, kad ištirtų MMR bet kokiam įrodymui, kuris galėjo būti panaudotas prieš gamintojus. Jis yra nepalenkiamas, kurį visada jis vaidino profesionaliai, ir stropiai atstovavo savo klientams. Sunday Times pranešimų virvelė statė, kaip Veikfildas uždirbo 435.643£ per jo darbą su Barr, plius finansavimas, kad palaikytų jo tyrinėjimą. Nėra jokio pasiūlymo, kurį kiti gydytojai žinojo apie Veikfildo dalyvavimą su Barr. Kas nebuvo pranešta yra, kad projekto gamta buvo įsivaizduota prieš bet kurį iš vaikų buvo net pripažinti į Laisvą Karališkosios šeimos narį. 1996 m. birželį – mėnuo prieš Vaiką atvykimas ligoninėje – Veikfildas ir Barr registravo konfidencialų dokumentą su vyriausybės Teisinės pagalbos Valdyba, atrodant jau žinoti apie “naują sindromą”. Kai dėl kurstančios žarnos ligos, ir paskui tuštinasi, problemos su autizmu, Veikfildu ir Barr parašė valdybai, sėkmingai siekdamos pinigų. “Tikslas,” jie parašė, “siekia įrodymo, kuris bus priimtinas bendrosios teisenos teisme priežastinio ryšio ar tarp kiaulytės, tymų ir raudonukės vakcinos ar tarp tymų/raudonukės vakcinos ir tam tikrų sąlygų, kurios buvo praneštos su dideliu dažniu šeimų, kurios siekia kompensacijos.” Po dvidešimt mėnesių, Karališkoji Laisva komanda atgabeno su popieriumi, kuris surado “naują sindromą”. ŠIANDIEN, 12 vaikų yra daugiausia paaugliai. Bent jau trys yra bloggers, du palaikant Veikfildą, tuo metu, kai kiti apribojo įgūdžius. Neteisėta nedarbingumo gėda kaba sunkus ant labiausiai, ir sunkiausias ant šeimų su suklaidinta našta kaltės, kurią vakcinos išgąstis aplankė ant jų. Veikfildas paliko Britaniją, kad gyventų Ostine, Teksasas, kur jis valdo kliniką, siūlančią colono-scopies Amerikos vaikams. Jis kelionės šalis, duodamas paskaitas ir kalbas prieš vakciną, ir traukdamas ištikimą jaunų motinų sekantį. Veikfildo vaizde, Lanceto popierius buvo tikslus, apimdamas protingą rezultatų pergalvojimą. Kiti gydytojai, apimdami patyrusį patologą sutiko su jo nuosprendžiu peržiūrėtiems nespecifinio kolito pranešimams, pasakė jis. Elgesio diagnozės, tuo tarpu, apėmė argumentą priešlydydamas rinkinį techninių vardų, ir jis patikėjo tuo, ką tėvai pasakė jam. Faktas, kad jie pasakė problemas sekė, MMR davė suprasti, kad regresija buvo apimta. Kai mūsų tvirtinimai buvo padėti į jį praėjusią savaitę, jis neatsakė, bet jo advokatai atsakė jo vardu. Jie pasakė, kad GMC klausymasis artinosi prie išvados, ir mūsų atskleidimas rizikavo pakenkti šitai bylai. “Jūs taip pat žinote, kad, šiuo momentu GMC procese, būtų neatitinkantis daktarui Wakefield duoti išsamų atsakymą jums,” pasakė jie. “Jis atmetė įtarimus ir davė išsamų atsakymą daugiau kaip daugelį dienų į GMC specialistų grupę.” Daugelis originalių 12 vaikų tėvų tęsia palaikyti jį ir kampaniją energingai jo vardu. Bet kiti, kurių vaikai dalyvavo Lanceto projekte yra per apkrauti ir traumuoti tam, kad rengtų kampaniją. Viena motina pasakė man, kad, prieš jos sūnaus MMR stumtelėjimą, jis galėjo pasakyti “naktį, naktinė mumija”, bet visa kalba išsmuko “kažkuris laikas” po injekcijos. Į šią dieną, ji lieka įtikinta, tai buvo vakcina, kuri padarė tai. Ji mano, kad tai buvo raudonukės komponentas. Kai klaustas, kodėl jo tėvai paėmė jį Laisvam Karališkosios šeimos nariui, jo tėvas atsakė: “Mes buvome tik pažeidžiami. Mes ieškojome atsakymų.”
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 08 vasario 2009 - 16:42