QUOTE(AlfaBeta @ 2009 01 13, 21:55)
Tuo tarpu pas mus nelaikoma, kad negalima skiepyti neisnesiotu, hipotrofisku vaiku, kuriu organizmas dar nebaige formuotis, juolabiau nesusiformavusi imunine sistema. Ju inkstai negali isfiltruoti gyvsidabrio junginiu ir kitu vakcinose esanciu nuodu.
mane praeitais metais sukrėtė toks valstybės požiūris. Mano sūnus gimė ir iškart pateko į inkubatorių, po paros buvo perduotas reanimacijai. Vaikas kaip ir išnešiotas, gimdymo veikla prieš cezarį jau buvo prasidėjus... o kai išėmė, vaikas sunkiai kvėpavo. diagnozė - šlapias plautis. Reikia ventiliuoti. Bandykit įkvėpti per minutę 120 - 130 kartų. Jis taip kvėpavo
ir negaudavo oro... ir įsivaizduokit, šitą kūdikį po 4 valandų SKIEPINA
nuo hepatito B
kad sekso metu nepasigautų, kad vartodamas narkotikus nepasigautų
galėčiau pateisinti tokį super skubų skiepijimą tik tokiu atveju, jeigu Klinikų reanimacijoje dirbtų tokio "lygio" žmonės
Vos "išėjo" vaikas iš reanimacijos, tada sudūrė nuo tbc
. Ir tik tada atėjo pas mane parašo, kad aš sutinku.
Tačiau ten dirbo nuostabiausios pasaulyje moterys.
Švarios tiek kūnu, tiek siela. ačiū joms.
QUOTE(natstoc @ 2009 01 15, 16:35)
Tymai, kiaulytė, raudoniukė - ligos, kuriomis nesunkiai persergama vaikystėje ir nereikia ypatingo gydymo, o skiepas nuo šių ligų galioja neilgai.
žinant, kad kiaulytė tikėtinai gali pakenkti berniukams, o raudonukė - mergaitėms, kodėl ši vakcina brukama visiems iš eilės??
QUOTE(natstoc @ 2009 01 15, 16:35)
Mamyčių, kurių vaikai serga autizmu, noriu paklausti - kokia jūsų atžalų kraujo grupė. Skaičiau teiginį, kad vakcinavimo žalingam poveikiui atsparūs tik I kraujo grupės vaikai, beje ir vakcinos jiems neefektyvios, atmeta organizmas svetimą baltymą - iš skiepijimo jokios naudos. Visi kiti neišvengia neigiamų vakcinavimo pasekmių. Nežinau kiek tame tiesos, gal todėl taip ir yra, kad vieni po skiepų nieko nejaučia, o kitus vos ne į reanimaciją veža.
........
turiu autistuką. Kraujo grupė antra.
skiepytas dar tais "pirktais" skiepais. Pradeda kalbėti amžiuje 5,5 metų.
Antrojo vaiko kraujo grupė irgi antra. Irgi skiepytas, tik iki 1,5 metų pagal planą. Daugiau nebeleidau. Vaikui 2,5 metų, kalbos pradžios dar nėra.
trečiojo - pirma grupė. Skiepytas nuo hepatito B ir džiovos. pirmą dieną ir penktą.
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 17, 16:01)
dabar tikrai pries skiepijant vaika mazaji bent ziuresiu kas ieina i sudeti, ar nebandoma atsikratyti senu vakcinu , jas suleidziant mano vaikui.
nebet tamstelė tuos skiepus pristatote į gydymo įstaigas. Nes toje poliklinikoje, kur aš savo vaikus prirašius, tai skiepų kabinete dirba tokios baisuoklės, kurios amžinai neturi laiko ir apie skiepų žalą net nepradeda kalbėti. Nenori - neskiepink, sekantis.
QUOTE(natstoc @ 2009 01 18, 00:57)
Antra vertus du kartus mano mergytė sirgo neaiškios kilmės virusiniais susirgimais su aukštoka temperatūra ir viduriavimu - medikai negalėjo nustatyti ar tai rotovirusinė infekcija, nes aiškių ligos simptomų nebuvo. Viena forumietė skundėsi, kad jos vaikui medikai taip pat negalėjo diagnozuoti rotoviruso, nes aiškių simptomų nebuvo, o skiepai buvo duoti.
maniškiai neskiepyti nuo rota viruso. Prieš metus papuolė į infekcinę vyresnėlis. Vėmė, viduriavo. Paėmė pasėlį, nepasitvirtino diagnozė. Po to vidurinėlis vėmė ir viduriavo.. bet viskas praėjo.. niekada neskiepinčiau.. rotaviruso skiepas gali iššaukti epilepsiją.
aš savo autistukui esu padariusi genetinius tyrimus, galvos smegenų kompiuterinę tomografiją, magnetinį rezonansą, vedžiau pas kunigą egzorcistą, būrėjas, valdorfo metodininkus, raidos centrai ir klinikos mūsų draugai, hematologai tyrė, neurologai, psichiatras konsultavo, infekcionistai dėl galimos toksoplazmozės ar citomegalo darė kraujo tyrimus vienus kitus, pakartotinai.. suprantat, NĖRA raidos sutrikimo, kalbos nebuvimo PRIEŽASTIES.. Bet vaikas buvo suskiepytas pagal programą
ir dar pati už tuos "švarius" skiepus sumokėjau
kad tik vaikui geriau...
viskas man pasimiršta, nes vaikas pradeda kalbėti. o jam jau 5,5 metų. Kaip bus su socialine integracija, aš nežinau.
Bet skiepų nekenčiu visa širdimi.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...