QUOTE(natstoc @ 2009 01 15, 00:09)
Užjaučiu jus AlfaBeta dėl tokios nelaimės. Po MMR mano dukrytei taip pat buvo blogai - sirguliuoja ji dažnai kvėpavimo takų ligomis, negalime i darželį eiti. Silpnas imunitetas. Po MMR daugiau neleidau pakartotinai dukros skiepyti KDS.
O antrajai antsisakiau skiepų gimdymo namuose, bet vistiek nuo hepatito B įkalė neatsiklausę - tiesa pakartotinai nebeleidau.
Esu įdėmiai peržiūrėjus jūsų minėtą filmą ir straipsnių skaičiau, bet labiausiai apsispręsti padėjo puiki medikė, kuri vedė paskaitą apie vaikų sveikatą ir teigė savo sūnaus neskiepijusi - vyrukui dabar 30m. sveikas ir nesirgęs nei viena baisia liga. Sutinku su video išsakyta mintimi - vieni medikai skiepais žaloja, kiti nuo tos žalos gydo t.y kairė nežino ką daro dešinė, o imunologai turėtų konsultuoti skiepų klausimais.
Aciu nastoc. As taip pat neleidau skiepyti antro vaiko. manes atsiklause ir to nedare ligonineje, kurioje gimdziau. Stebiuosi, kad siuo metu vaikai skiepijami vos ne isplesus mamai is ranku, o po to ,,pastatant ja pries fakta". Rupi tik vykdyti vadovybes nurodymus, imunizuoti visus. Todel nemanau, kad atsiras daug gydytoju saziningai paaiskinantys apie viska, kas susije su skiepu poveikiu. O juk nuo virusu nei vakcinos, nei vaistai neapsaugo. Taciau vakcinos dar ir nuodija savo sudedamosiomis dalimis. Ir vaikui aisku, kokie Mendelejevo lenteles elementai kenkia sveikatai
Papildyta:
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 01 15, 00:17)
sveikos
mano vaikutis dabar jau 7metų ir 5 men .
turi sunkų neįgalumo lygį -
autizmas.
niekas man neaiškino raidos centre iš kur tai , pasakė kad gimsta tokie ir viskas.
gryžusi namo ilgai ieškojau informacijos, skaičiau viską kas susije su raidos sutrikimais. ir atradau tokį palyginimą- kad jei apsinuodija suauges žmogus gyvsidabriu tai būna panašūs požymiai kaip autistų , dingsta įgūdžiai ir t.t.
ir tada pradėjau "versti" atgal gyvenimo puslapius ir supratau kad tai tiesioginis ryšys su skiepu kuris daromas vaikams 1,5 metų. nes tik po to skiepo atsirado paniška baimė visiems elektriniams prietaisams , ko ankščiau nebuvo , klausinėjau vyro , vyresnio sūnaus , gal išgąsdino? ne.
po kiek laiko nustojo valgęs , gėrė tik pieną
tai buvotai buvo košmaras . ir dabar renkasi labai maistą , nevalgo sūrio , kiaušinio ,cepelinų , plokštainio , bulvinių blynų. jokių marinuotų daržovių......
mokyklos mes nelankom , einam į spec. darželį-mokyklą, kalbam mažai , po žodelį ir tik tada kada labai reikia, kartoja daug žodžių , bet jų nepritaiko kur reikia. jau 3 metai nedirbu , visą savo gyvenimą aukoju tik jam , nes mes gyvenam kaime , arčiausiai tokia įstaiga už 35 km , tai per diena gaunasi 140 km . kol kas dar vežu , kaip toliau bus nežinau , nes vyrui atlyginimą sumažino perpus
o tik jo dėka galėjau duoti sūnui bendravimą su kitais vaikais , darbo stažas man neina , nes taip nusprendė p. Blinkevičiutė ir p. Padaiga . ačiū jiems labai, nes jų dėka senatvėj gyvensiu su neįgaliu vaiku skurde..........
Braskyte, uzjauciu. O kada kreipeisi i raidos centra? Ar buvo kokios naudos is uzsiemimu jame? Beje, mes jau pamastome apie nameli kaime, kur svarus oras, gamta. Su vaikais mazai kontaktuojame ir Vilniuje, nes ilgai buvo komunikavimo barjeras del kalbytes. Stai kas dar. musu vaikuciai pazeidziami. Jiems reikalinga ypatingai gera aplinka, ko negalime tiketis pvz. vidurineje mokykloje. Ka manote apie mokyklu steigima? Tai be abejo liecia mieste gyvenancius, nes atsirastu daugiau mokiniu.
Tuo tarpu galimas ALTERNATYVUS UGDYMO BŪDAS. Toki taiko maskvoje. Mamos su savo vaikais, pavyzdziui, tampa kokio nors darzelio filialu ir aukleja vaikucius namie. O miesto valdzia moka uz tai atlyginima. manau, autista ar kitokiu raidos sutrikimu turinti vaikeli auginanti mama juolabiau neapsunkins valstybes finansiskai, o tik uzaugins pilnaverti pilieti, tuo paciu uzsidirbdama sau pensija. Sia minti verta vystyti. Prasau pakomentuoti