O as paklausiau poros forumieciu patarimu ir isbandziau Zivile is Visunitos. Patiko Oda jos deka tikrai pasitvarke, gavau naudingu patarimu kaip tvarkytis su savo veidu ir issirinkti tinkamas veido prieziuros priemones.
Labas, kas gali parekomenduoti gerą kosmetologę salone beauty zone jeruzalės g.? Jau ten vaikščiojau pas vieną kosmetologę, bet ji išėjo, o kuponus nusipirkau.. Mačiau SM forume 2009 m. rašyta apie Tatjaną, bet kažin ar ji ten dar dirba?
Skambinausi šiandien į tą saloną prie BIG, kur Jurgita dirba, šią savaitę ji išvykusi, tai kitai savaitei užsirašiau antakius pasitvarkyt ir nagus ir tada nuėjus išsiklausinėsiu apie veido valymus - priemones, kainas... Nes kas atsiliepė, negalėjo man nieko tikslaus pasakyti
Šiandien man padarė ketvirtą veido valymą su rūgštimi. Ta proga galiu pasakyti, kokią kosmetiką naudoja kosmetologė Olga, dirbanti "Tango" salone Kalvarijų g. Ispaniška- "Abidis", itališka "Natinuel" (Neoglis), "World of beauty", vokiška "Ko-ko dermaviduals". Mezoterapijai naudoja "Princess", japonišką jaunystės kokteilį ("EJI"), leidžia botulino injekcijas.
išsiklausinėsiu apie veido valymus - priemones, kainas...
As kitai savaitei kai ji griz jau uzsirasius pas ja veido valymui, tai galesiu irgi papasakot placiau Antakius tai labai fainei ji man patvarke, tikrai likau patenkinta