Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Vilniuje

QUOTE(tyli_audra @ 2012 10 30, 15:26)
O aš lankausi ten pas Oksaną. Man labai patinka,tikrai niekada nieko nebruka. Kažkada net pati paklausiau, gal man reiktų kokį specialų kremą naudoti ar serumą, tai pasakė, kad mano oda dar pakankamai jauna ir nereikia nieko ypatingo-užtenka drėkinimo. Kartą davė gelį randams gydyti,nes ant veido buvo šviežias randelis, nors nei prašiau nei ką. Žodžiu,esu labai patenkinta

Tai vat, kad skirtingos kosmetologes schmoll.gif Smagu, kad jusiske jums patiko thumbup.gif
Atsakyti
Teko iš arčiau susidurti su kosmetologėmis ir kosmetologija kaip verslu. Tai patarčiau aklai nepasitikėti, nes kiekvienam kremukui keli šimtai procentų antkainis ir jie tikrai nėra kažkuo stebuklingi. Tiesiog vieniem tinka, kitiem - ne. Pvz Anna Lotan aptvarko odą keliems mėnesiams, o po to vėl tas pats.
B. Pajedienė tikrai labai labai gerai išmano make-up visus reikalus, kaip su kosmetologija - nežinau.
Atsakyti
Užsirašiau šį mėn. pas B. Pajedienę veido valymui, žiūrėsim rezultatą smile.gif
Atsakyti
Gal galima Lahjos kontaktus į až? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2012 11 05, 10:27)
Gal galima Lahjos kontaktus į až?  smile.gif

Parašiau 4u.gif
Atsakyti
Ar niekas pas B. Pajedienę nesidarė TCA?
Atsakyti
Gal žinote ką nors apie salono "Mėgaukis sveikata" (Žukausko g. 39) kosmetologes? g.gif
Gavau dovanų kuponą, bet nesinori bet kam savo veiduką patikėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 11 05, 11:40)
Ar niekas pas B. Pajedienę nesidarė TCA?

Pasirodo ji nedaro smile.gif
Atsakyti
Ar galite rekomenduoti gera kosmetologe Vilniuje? Isbandziau kelias, bet nelabai patiko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Benuvita @ 2012 11 30, 23:41)
Ar galite rekomenduoti gera kosmetologe Vilniuje? Isbandziau kelias, bet nelabai patiko sad.gif

Tema skaitet?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti