QUOTE(Subjektyvi @ 2012 10 08, 08:15)
O man visada tepa su labai stipriu, nors tos saulės būdavo ne tiek ir daug ar visai nebūdavo, bet vis tiek. Gal todėl, kad kosmetologė atsakingesnė, nei jūsiškė Ir pati primygtinai perspėdavo apie saulės žalą.
Gal kitos kosmetologės mano, kad klientės pačios viską žino ir nereikia papildomai pasakoti įvairius "visiems žinomus" niuansus.
Gal kitos kosmetologės mano, kad klientės pačios viską žino ir nereikia papildomai pasakoti įvairius "visiems žinomus" niuansus.
Ne taip supratot... Perspedavo, kad negalima but saulej, is ju ta dalyka ir suzinojau, o ne kur nors internete beskaitydama, bet tiesiog zinau, kad priemonese, kurias naudodavo po proceduru arba isvis nebudavo filtru, arba koks nors nereiksmingas, kaip daugelio dieniniu kremuku. Po labai rimtu proceduru, kaip pvz impulsines sviesos, tai sakydavo teptis ne mazesne nei 30 apsauga, ir pati, aisku, iskart po patepdavo. Maniske karta uzsimine, kad "va, as cia dariausi sau TCA..." - ispuciau akis, taigi vasara, sakau, nedaro gi TCA pilingo isvis sauletu laikotarpiu, nesvarbu, su apsaugele ar be, tik nuo kokio rugsejo galo. Tai atsake, jog toki tikrai galima, kazkokios konkrecios koncentracijos. Tai vat, cia jau per didele baime, atseit, nepateps, grisiu namo po poroceduros sauleta diena ir jau baubu baubas man atsitiks