QUOTE(Caridian @ 2012 08 24, 10:14)
Kai apnuogino kaklo zona, as dar pasitikslinau, ar tikrai darysim ne mezoterapija ar dar ka kita,o tradicini su rugstim valyma? Pasake, kad taip. Ir kaklo srity/dekolte nieko nevale,man ten poros nesikemsa, siaip tik tepe rugsti,po to neutralizavo ir pan.
Pries mane merginos nebuvo, bet viena skambinosi, jai sake, kad veido valymo kaina 150, truks valanda.
Papildyta:
Gal dar reiketu pamineti, kas paskutini karta valyma su rugstim dariausi balandzio viduryje, mokejau 80, nieko neminejo apie kainu pokyti.
Pries mane merginos nebuvo, bet viena skambinosi, jai sake, kad veido valymo kaina 150, truks valanda.
Papildyta:
Gal dar reiketu pamineti, kas paskutini karta valyma su rugstim dariausi balandzio viduryje, mokejau 80, nieko neminejo apie kainu pokyti.
Nesmagu tada As buvau liepos pirmoj pusej, jokiu ziniu. Man atrodo, kad jinai aplamai, matyt, noretu atsikratyt valymais, kad ju liktu kuo maziau, tik patys istikimiausieji, nes klientu apstu, eiles ir taip kilometrines, tikrai badu nemirs. Kaip supratau, nauju zmoniu i odos valyma jau net nelabai ir priima. MInejo, kad nori trumpint valymo atlikimo laika per savaite. Darydavo pirmadieniais ir dar siek tiek kartais ketvirtadieniais, po to berods jau tik iki treciadienio imtinai, o dabar gal jau tik 2 dienas paliko. Viskas keiciasi siam pasauly
Nors, aisku, labai keista. As kartais ateidavau tik su 80 litu kisenej (nedaznai, bet kai budavo striokas su pinigais, kartais surizikuodavau atsarginiu neimt). Sunepatogintu, jei suzinociau, kad po proceduros dar ir skolinga likau