QUOTE(Caridian @ 2012 08 24, 08:56)
Pas Grazina gyd.kosmetologijos centre pasikeite veido valymo kainos ir proceduros eiga. Kaina nuo 120 iki 150 lt. (Mokejau 120, nors telefonu merginai sake,kad 150). Blogiausia, kad apie pasikeitusias kainas neinformavo ir tik po proceduros suzinojau ,,naujiena". Tai paprastas rugstinis valymas vyksta taip pat + tepama rugstis ant kaklo + kauke kaklui ir dekolte, po to ozonas (?) purskiamas ir su kazkokiu voleliu, atseit, imasazuojamas i oda (turiu pasakyti, kad viskas vyko labai greit, paskubom, tas volelis net isilti nespejo (nors turetu),ir jau pabaige ta priemones ivedima). Pabaigoje vit.C seruma uztepa ir velgi iveda su tuo aparatu.
Si karta nesakyciau, kad nosi idealiai isvale. Zodziu, esu naujos kosmetologes paieskose, per brangu pas Grazina uz ta konvejeri ir toki, atrodo, nekruopstu atlikima moketi. Nepatinka, kaip nuvalomas veidas, aplink akis labai stipriai trina (neduok Die, ateiciau pasidazius tusu, jau pasimokiau ta diena nesidazyti
), ir dar su kazkokiu audiniu gan siurksciu.
Nu cia daba naujienos...
Esu buvus pas ja gal pries kokius 1.5 menesio, viskas buvo po senovei
Turiu omeny kainas. Nes ta fuosion aparata bent jau man senokai naudodavo, jei neklystu, mokedavau 80
O del kaklo tai cia tikrai kzkas neiprasto, man tik vienakart man paprasius dejo rugsti ir ant kaklo, nes dekolte oda buvo uzsikimsus, reikejo pavalyt., mokejau 120. O ar Jus matet, ir pries Jus buvusiai dare lygiai ta pati ir mokejo tiek pat? (Siaip nesinori pletkavot uz nugaros, bet ir as pastaruoju metu nevisad lieku patenkinta valymo kokybe
)