Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Vilniuje

QUOTE(zibba @ 2012 04 12, 09:35)
sveikos 4u.gif
ar man kosmetologe pagelbetu tokiu klausimu, nelabai orentuojuosi su savo veido odos tipu, po gimdymo pasikeite 4u.gif kad patartu koki krema naudoti ir pan? del veido nelygios spalvos, del to kai naudoju krema nuo saules su dideliu spf, ka daryti kad veidas neblizgetu ie t.t.
ar cia galima siais klausimasi kreiptis pas dermatologe poliklinikoje?


Aš šiandien kažkokia reklama užsiimu smile.gif))) bet tikrai labai nuoširdžiai rekomenduoju kosmetologę Jūratę iš „Gaudos SPA namų“, man ji nuostabiai procedūras atliko ir individualią konsultaciją padarė dėl priemonių veidui.
Atsakyti
Sveiki,
Turiu tokią bėdą, čia gal nelabai aš į temą rašau, bet tikiuosi atsakys kas nors ir nesupyks labai. Esmė ta, kad mano veidas atrodo lyg kaistų, raudonuotų, oda tokia nelygi ir šiurkšti, lyg būtų užpuolus kokia alerginė reakcija, spuogų pas mane labai minimaliai, nes ir niekada jų nebūdavo, tačiau atsirado labai daug tokių mažų inkštirų, kurie atrodo kaip išbėrimai, kurie pasiskirstę po veidą netolygiai, na iš tikrųjų man asmeniškai atrodo kraupiai, nes atrodo lyg po gero įdegimo veidas, tas gal būtų nieko, bet niekada nesilankau soliariumuose ir tikrai nebuvau šiltuose kraštuose, todėl man neaiškus tas veido paraudimas ir tie inkštirai bjauriai atrodantys, tas "įdegusio veido" ir inkštirų derinys atrodo apverktinai man, ir nebežinau, ką daryti, todėl ir bandau su Jūsų pagalba susižinoti kokio gero dermatologo pavardę ar pačią įstaigą, kuri padėtų su šia problema, nes nemanau, kad kremukai visokie man padės, nes jau buvau pas kosmetologe ir kelis mėnesius pagal jos duodamus kremus ir visokias kaukes gydžiaus ir nieko - veidas toks pats įraudęs su inkštirais, blogiausia kad labai netolygiai tie inkštirai išsidėstę, ir dar blogiau, kad nei į pirtį negaliu nueit, nuprausus veidą iškart pagyvėja paraudimas na ir panašūs simptomai, na ačiū Dievui praėjo šaltasis laikotarpis, nes ir nuo šalto oro oda rausdavo, tiesiog kaisdavo, dar jei vėjas pūsdavo į veidą... Galbūt tam įtakos turėjo pakitę mitybos įpročiai, nors tikrai nevalgau daug nesveiko maisto, galbūt kaltas oras, atmosfera, nes ne itin seniai atsikrausčiau iš kaimo į miestą, gal dar kažkas.. Bet man jau tiesiog nusibodo aiškintis, ieškot tų priežasčių bevaisiai, ir ta pati kosmetologė nieko nesugebėjo pasakyt "ai čia gal oras, ai čia gal maistas, gal kažką naudoji, va pasitepk mūsų firmos kremais ir viskas bus gerai". O iš tikrųjų nieko aš nenaudoju, jokių net pudrų ir aplamai niekada makiažo belekokiai dienai nesidėdavau, nebent tik blakstienas pasidažydavau, nes didžiavaus savo natūralia gražia oda, o dabar kas tai tiesiog katastrofa, kartais tiesiog verkt norisi. Manau, kad čia kažkokia odos problema mane ištiko, kurią reikia jau rimtai gydyti, bet niekad gyvenime tokiais dalykais nesidomėjau, todėl nežinau kur kreiptis, atrodo lyg bjauri alerginė reakcija.. Žiauriausia, kad iki tol, kažkurios prakeiktos lemtingos dienos, kai pastebėjau, oda mano švari, švytinti tiesiog buvo visą gyvenimą: nei inštirų, nei spuogų, nei paraudimų, lygi ir graži oda, todėl mane tas tiesiog dabar psichiškai veikia, kartais tiesiog apima didelė apatija viskam ir nieko nesinori.. Gal kas pagelbės, tikiuosi paaiškinau, kaip galėjau, nes dar kart kartoju nežinau visų tų kosmetologinių, dermatologinių terminų, bet galbūt kas nors supras ir pagelbės.
Ačiū iš anksto ir iki.
Atsakyti
Aš lankausi pas kosmetologę Leną Asanavičiūtės g. Karoliniškėse ir Jums siūlau.
Atsakyti
Žiūriu čia daug kas apie Jogailos g. kalba. Man ten veidą sugadino, neisiu daugiau niekada gyvenime schmoll.gif Vilniuje esu buvusi pas kosmetologę Šeškinėje, hm, nepamenu, kaip vadinasi salonas, rusė kosmetologė - nepatiko. Visunitoje Živilė - nieko, bet būna ir geriau. Birutė Pajėdienė - pagauti neįmanoma. Žukausko g. netoli darbo biržos, nepamenu, kaip vadinasi grožio salonas + kirpykla; kosmetologė ir manikiūrininkė Živilė - klaiku, vos ištvėriau jos "gražius" pletkus apie kitas klientes blink.gif Man pirmoj vietoj Jūratė iš Gaudos SPA, geriau neradau nei Vilniuje, nei kituose miestuose, o teko būti ne vienam.
Atsakyti
QUOTE(Nerami @ 2012 04 15, 15:40)
Aš lankausi pas kosmetologę Leną Asanavičiūtės g. Karoliniškėse ir Jums siūlau.


Kurioj čia vietoj? g.gif
Atsakyti
Gal kuri gali papasakoti apie neinvazine mezoterapija pas Grazina?Daretes?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 04 18, 08:22)
Gal kuri gali papasakoti apie neinvazine mezoterapija pas Grazina?Daretes?


iveda tam tikra aparata pagal odos bukle ir poreiki su aparatu ir viskas, ner ka pasakoti daugiau
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 04 18, 08:43)
iveda tam tikra aparata pagal odos bukle ir poreiki su aparatu ir viskas, ner ka pasakoti daugiau

Taip,apie eiga zinau, papasakojo ji.
O kaip ilgai matomas efektas jums?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 04 18, 10:19)
Taip,apie eiga zinau, papasakojo ji.
O kaip ilgai matomas efektas jums?


tai kad sunku isskirti butent mezoterapijos efekta, nes man tuo paciu metu ji daro valyma, mezoterapija, deda kauke, tai visuma jauciasi, ne atskiru produktu poveikis.
Atsakyti
Gal kas žinote kontaktus kosmetologės Danguolės, kuri kažkada dirbo Gelvonų g. buvusiam Grožio salone?
Atsakyti
QUOTE(nebesvarbu @ 2012 04 14, 22:48)


tai jums ne pas kosmetologę, o tikriausiai pas dermatologę reiktų kreiptis.
kiek lankiausi ir kiek pažįstamų atsiliepimų girdėjau, tai gyd. Chlivickienė, dirbanti Vilniuje Kauno g. yra superinėsmile.gif man niekad nebuvo išrašiusi vaistų, spec. sumaišytų tirpalų - daugiau negu reikia.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 04 16, 08:38)
Kurioj čia vietoj?  :hm


Lena dirba porinėmis dienomis "Sovitel" salone, kuris yra priešais "Rimi" Asanavičiūtės 20. Matosi nuo PC įėjimo kitoje pusėje gatvės oranžinė iškaba.
Atsakyti