Pas Grazina eiles labai dideles, matyt, pries siltaji sezona daugumai aktualu pradeti grazintis, nes ziema to nebuvo ne is tolo,galejo nors ir kitai savaitei uzrasyti ir dar ivairiais laikais.
buvau nuvykusi ir veido valymo procedūrai..įvertinus veido odos būklę - atliko cheminį veido valymą (gal kitą kartą reiks pabandyti mechaninį), tikėjausi, kad paspaudys ir iškilusius spuogelius, tačiau ne..nors veidą masažavo
kaip mano bendradarbė sakė, turi 2 kosmetologes, viena spaudėja, kita masažuotoja (tad manau, ir aš liksiu prie šio modelio, spaudėją jau turiu - masažuotoją ką tik įsigijau )
Pas Grazina eiles labai dideles, matyt, pries siltaji sezona daugumai aktualu pradeti grazintis, nes ziema to nebuvo ne is tolo,galejo nors ir kitai savaitei uzrasyti ir dar ivairiais laikais.
Rugsėjį buvau pas ją, pati maloni, švelni, veidą šiek tiek paspaudinėjo, bet po valymo nebuvo raudonas. Likau gan patenkinta. Už veido valymą sumokėjau 100 lt, bet su OmniID 10 proc nuolaida taiko. Pasiskambinkit į saloną, bet manau, kad Živilė dar dirba.
Paskaiciau pries tai buvusia tema, kalbejo apie east island forum palace. viena pazistama sake, kad ten reikia eiti pas jauna ir tamsiu plauku mergicka, nes ji baigusi mokslus, o ne kursus ir tikrai ismano savo darba. kaip supratau jos ten dvi yra. Mastau ir as ten karteli nueiti pasivalyt veiduka. kaina atrodo 100lt...
O koks jos vardas? Man dabar minėjo Haliną ir Ireną - ten dirbančias