QUOTE(ievvvvaa @ 2012 02 12, 21:31)
Lankiausi stai cia Pas kosmetologe Vita- tikrai pliusas. Ranka jauciasi "atkalta", labai gerai nuvalo veida, jaucia jo kontura, nebruzina, netampo, na kaip tik, zodziu Negaili patarimu, plius atliko papildoma procedura, kuri neturejo ieit i mano pasirinkta Rekomenduoju
As taip pat ruosiausi eiti i GA darytis deimantines dermobrazijos, jau norejau izsirasyti, bet uzmaciau per kazkoki akciju puslapi pasiulyma deimantine dermobrazija, vakuuminis masazas veido ir neinvazine mezoterapija uz 130 lt tai nupirkau ta kupona, eisiu treciadieni...o i GA sekanti karta ruosiuosi eiti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 02 19, 21:40)
As taip pat ruosiausi eiti i GA darytis deimantines dermobrazijos, jau norejau izsirasyti, bet uzmaciau per kazkoki akciju puslapi pasiulyma deimantine dermobrazija, vakuuminis masazas veido ir neinvazine mezoterapija uz 130 lt tai nupirkau ta kupona, eisiu treciadieni...o i GA sekanti karta ruosiuosi eiti
O kur si karta eisite, jei ne paslaptis?
Salonas vadinasi Ericson Laboratorie Jis randasi Didziojoj g. 10/8. niekad anksciau apie toki nesu girdejus. treciadieni einu darytis proceduros, pasidalinsiu ispudziais
QUOTE(Lu Lu @ 2012 02 20, 14:32)
Salonas vadinasi Ericson Laboratorie Jis randasi Didziojoj g. 10/8. niekad anksciau apie toki nesu girdejus. treciadieni einu darytis proceduros, pasidalinsiu ispudziais
naudoju Ericson Laboratorie veido prieziuros priemones, lb patink
Buvau proceduroi pas Beata is Ericson Laboratories, patiko ir procedura ir kosmetologe, labai maloni. Procedura atliko kruopsciai, visa laika klausinejau pas ja viska , atsakinejo kantriai Manau eisiu pas ja dar
Balckberry, o kokias priemones naudojat ? kur perkat ?
QUOTE(Lu Lu @ 2012 02 29, 21:48)
Buvau proceduroi pas Beata is Ericson Laboratories, patiko ir procedura ir kosmetologe, labai maloni. Procedura atliko kruopsciai, visa laika klausinejau pas ja viska , atsakinejo kantriai Manau eisiu pas ja dar
Kokia procedura, kiek kainavo?
o kokia procedura daretes?
oj, priemoniu tai ivairiu turiu ir turejau is liniju riebiai, problematinei odai.(pienelis, tonikas, prausiklis, kremas, gelis, serumas ir t.t.) ir su rugstimis. proceduras irgi bandzius, su rugstimis man fainiausios (pirkau pas kosmetologe, bet yra ir nete pirkt)
sitie labiausiai patiko Novacid Skin Renovating treatment
ERICSON LABORATOIRE Hydra-Gel
oj, priemoniu tai ivairiu turiu ir turejau is liniju riebiai, problematinei odai.(pienelis, tonikas, prausiklis, kremas, gelis, serumas ir t.t.) ir su rugstimis. proceduras irgi bandzius, su rugstimis man fainiausios (pirkau pas kosmetologe, bet yra ir nete pirkt)
sitie labiausiai patiko Novacid Skin Renovating treatment
ERICSON LABORATOIRE Hydra-Gel
Pirkau kupona su akcija, iejo deimantine dermobrazija, vakuminis masazas ir neinvazine mezoterapija ejau jau ir antra karta. Stebuklo nematau, gal kazkiek odos tonusas pagerejo..mano zandai, smakras , nosi inkstyruoti, tai ju niekaip negaliu isnaikint
Blackberry, o kas cia per priemones ? kokiai odai ? Jus irgi tame paciame salone lankotes ir perkat kosmetika ?
Blackberry, o kas cia per priemones ? kokiai odai ? Jus irgi tame paciame salone lankotes ir perkat kosmetika ?
QUOTE(vaižgantė @ 2011 10 14, 09:51)
Tokia nuolaida tik naujoms klientėms
ar vis dar taikoma nuolaida naujoms klientems? gal galetumet parasyt kontaktus? aciu
Pas Grazina eiles labai dideles, matyt, pries siltaji sezona daugumai aktualu pradeti grazintis, nes ziema to nebuvo ne is tolo,galejo nors ir kitai savaitei uzrasyti ir dar ivairiais laikais.
QUOTE(Caridian @ 2012 03 06, 12:24)
Pas Grazina eiles labai dideles, matyt, pries siltaji sezona daugumai aktualu pradeti grazintis, nes ziema to nebuvo ne is tolo,galejo nors ir kitai savaitei uzrasyti ir dar ivairiais laikais.
kaip gerai, kad spejau uzsirasyti pas ja kitai savaitei